10 Етапа на Активиране на Светлинното Тяло

10 Етапа на Активиране на Светлинното Тяло

Все повече хора преживяват етапите на активиране на светлинното тяло. Съзнанието на Вселената се повишава, което от своя страна увеличава вибрацията на хората, пребиваващи в нея.

Енергията съставя всичко и то е в постоянно състояние на потока. Майката Вселена е достатъчно щедра, за да даде заем на своите жители, за да ги води към духовно изкачване.

Този процес на изкачване се нарича светлинно активиране на тялото и се случва на 10 етапа. В тази статия ще хвърлим светлина върху всички тях.


Етапи на активиране на светлинното тяло:

Етап 1

На първия етап се чувствате сякаш сте ефирно тяло. Тъй като нашите духовни реалности изхвърлят собственото его, те стават по-леки.

Грипът, главоболието, болките в ставите са симптоматични за намалена плътност. Невросензорните Ви пътища също се подреждат и размерът на епифизата значително се увеличава.

На първия етап се чувствате сякаш сте ефирно тяло

Етап 2

След изхвърлянето на кармични фрагменти съществото е хвърлено в състояние на екзистенциализъм.

Започва да поставя под въпрос всичко, от смисъла на съществуването му до мястото му в материалния свят.

Много хора изпитват умора, тъй като този процес е физически и емоционално изтискващ.

Тази промяна става с експоненциална скорост. Повечето хора трудно се справят с такава бърза трансформация. Това е един от най-критичните етапи на активиране на светлинното тяло.

Етап 3

Вашите усещания стават по-приспособени към духовния и материалния свят. Вашето същество абсорбира светлина с цел да осветява тъмнината вътре във вас.

Етап 4

Мозъчната химия преживява значителна промяна. Следва намален слух, постоянно главоболие и други симптоми.

Изгаряща болка в гърдите също се усеща, когато сърцето отваря вратата си към петото измерение.

Нашите възприятия започват да се променят, тъй като нашата линия на зрение и мислене са препрограмирани, за да вземем различни стимули. Някои хора също развиват преждевременни ясновидски и телепатични способности.

ясновидски и телепатични способности

Етап 5

Сънищата стават по-ясни. Несериозните мисловни процеси вече не заемат значителна част от ума ви. Някои хора може да се чувстват непрекъснато тормозени от съмнение и сигурност.

Етап 6

В шестия етап считаме всичко в материалния свят за нереално. Започваме да вярваме, че реалността съществува в нашия ум и никъде другаде.

Гледаме живота си и изпитваме пълно отвращение. Започваме да събираме решимостта да изоставим кариерата, начина си на живот - неща, които ни пречат от истинската ни цел.

Гледаме живота си и изпитваме пълно отвращение

Етап 7

Нашите емоционални конфликти започват да се разрешават. Блокажите, затрудняващи потока на сърдечната чакра, се изчистват. Пуснати са остарели и повърхностни модели.

Етап 8

Започваме да се отдаваме на пътищата на вселенския източник. Ние разбираме, че има причина и рима зад пътищата на Вселената.

Нещо повече, започваме да забелязваме фини подробности за хората и емоционалната ни интелигентност достига своя блясък.

емоционалната ни интелигентност достига своя блясък

Етап 9

Усещането за прекъсване продължава на този етап. Уединяваме се от близки приятели, членове на семейството, защото честотата им не е в съответствие с нашата.

Започваме да уважаваме свободата на другите и се научаваме да изоставяме кармични отношения.

изоставяме кармични отношения

Етап 10

Всичко приключва на този етап. Вашата духовност достига окончателното си и стабилно състояние. Постигате самоприемане и вътрешен мир. Също така вашето висше съзнание Ви привежда в съответствие с истинската ви цел в живота.

След като преминем през всички етапи на светлинно активиране на тялото, най-накрая намираме смисъл в живота.

Вашата духовност достига окончателното си и стабилно състояние

Източник



Прочети още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments