Вие сте Енергия

Вие сте велико тяло от електромагнитна енергия

Вие създавате своята реалност миг след миг след миг. През повечето време живеете ден за ден и наистина не знаете как създавате реалността, как създавате привидно случайните събития, които се случват в живота ви. Въпреки това, вие ги създавате. Създавате ги от самата тъкан на вашето същество.

Какво наистина сте? Вие сте велико тяло от електромагнитна енергия. Сега, електромагнитната енергия се излъчва не само от вашата клетъчна структура, но и от емоционалното ви тяло. Вашите е-моции са източникът ви.

Енергията наречена емоция е толкова необикновена, съдържаща повече мощност, отколкото цялата атомна енергия в тялото ви. Сега вашите мисли също излизат в електромагнитни вълни, така да се каже. Вашите мисли дори не съществуват в ума ви. Наистина, те не са там. Ние знаем, че това е начина, по който сте били отгледани да мислите, че когато мислите, тези мисли са в главата ви и не принадлежат на никой друг.

Грешно. Мислите не съществуват в главата ви. Вашите мисли са електромагнитни вълни, които излизат към Вселената. Тези мисли може наистина да бъдат свързани с тази електро-магнитна енергия, наречена емоция, защото тя наистина е захранващият ви източник.

Вашите вярвания и вашите идеи за реалността, заедно с емоциите, които тези мисли пораждат, раждат онова, което се нарича "енергия." Така че това, което създавате в живота си е отражение на това, което мислите, че сте, защото нищо не съществува в живота ви, което не е отражение на вас.

Това което сте, в действителност е едно велико въплъщение на електромагнитна енергия. Това означава, че всеки аспект от вас, вашето физическо тяло, вашето съзнание, вашите мисли и вярвания и емоционалното ви битие, всички са преплетени, за да се създаде тяло от енергия, което се оприличава на магнит. Тази енергия има резонанс, вибрационна честота, която привлича към себе си това, което съвпада със собствената и честота.

P’taah

Източник




Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments