Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - 5 начина да Възпроизведем повече Синхроничност в Живота си

5 начина да Възпроизведем повече Синхроничност в Живота си

Как да Възпроизведем повече Синхроничност в Живота си

5 начина да възпроизведем повече синхроничност в живота си и да го пренесем на следващото ниво!

Винаги е възможно да запалим повече синхронности в живота си. Това е един от начините, по които Вселената ни говори - често предоставя насоки по нашия път. Песните, които пеете, се повтарят обратно към вас. Слушате ли? Това е най-сладката игра, изобретявана някога и ще се изненадате колко добре може да се получи всъщност.

1. Бъдете отворени и възприемчиви

Настоящият момент често се изобразява като подарък. В това съкровище, което наричаме живот, може лесно да попаднем на архитипни модели - някои добри, други не толкова добри. Тези модели и преживявания ни оформят. Често пъти те могат да ни причинят болка или тъга. Ние обаче не се определяме от моментите, в които попадаме. Ето как ставаме и вършим работата, за да продължим да светим. Подарък винаги има в настоящия момент. Бъдете отворени за това, за да можете да получите цялата любов, която заслужавате. С открит ум всичко е възможно.

Настоящият момент е подарък!

2. Махнете облаците от главата си и обърнете внимание

Къде е главата ви? Къде обикновено отиват мислите? Излезте от облаците, които предизвикват размисъл или разсейване на мислите. Слушайте. Ще започнете да забелязвате, че около вас има фин език. Това е езикът на Вселената - вибрация, която се движи според вашата вибрация. Колкото повече обръщате внимание, толкова по-силно става. Първо може да забележите повтарящи се числа като 11:11 или 12:12. Може би след няколко нежни числени натискания ще започнете да се натъквате на хората, за които току-що си мислихте. Това е доста вълнуващо, това е сигурно. Ако обаче искате да поканите и запалите повече синхронности в живота си, ще започнете да забелязвате, че всичко е под ваш контрол.

Практикуването на начини за успокояване на ума (като йога или медитация) са сигурени начини да изведете синхроничните преживявания на следващото ниво. Ето една малка тайна. Всички синхронности вече са налице. Те също са тук. Ако сте заети да мислите за миналото или бъдещето, може да ги пропуснете.

3. Стартирайте дневник за синхронности

Писмената дума притежава огромна сила. Когато стартирате дневника за синхронности, вие го зареждате във вашето поле. Подобно на това как дневникът за сънища може да увеличи жизнеността и да предизвика ясни сънища, дневник за синхронности помага да изместите вашето възприятие, за да ги забелязвате повече. Колкото повече забележите, толкова повече синхронности се появяват. Вие създавате това пространство за повече, за да течът синхронностите по пътя ви.

Дневника за синхронности не само създава повече от тези събития, но също така предоставя пространство, за да се върнете назад и да разсъждавате. Прочетете го и си припомнете за цялото чудо, което сте създали и призовали в живота си. Това също ще помогне да се втвърди и засили интуицията ви.

Въпреки че не е необходимо да записвате всяка синхроничност, е полезно да водите записи поне веднъж на ден. След като го запишете, пуснете го.

Писмената дума притежава огромна сила

4. Предайте се и изразете благодарност

Освободете всички очаквания и пуснете. Помнете енергийните потоци там, където намерението върви. Колкото повече държите на конкретно преживяване, толкова повече пречите на предстоящето. Предаването е акт на освобождение, който разширява усещането ви за свобода. Когато не държим на миналото или залагаме на бъдещето, ние даваме възможност да изразим повече креативност и да останем фокусирани.

Изразяването на благодарност за случилите се събития и тези, които предстоят, е чудесен начин да се пуснете и пуснете. В края на краищата това вече е ваше.

5. Следвайте инстинкта си

Доверете се на червата си. Послушайте сърцето си. Душата ни знае какво е истина.

Колкото повече изпитвате синхронности, толкова повече ще видите как интуицията играе основна роля в този танц с Вселената. Този малък глас в главата ви казва да, че има смисъл да продължите с проекта, който искате да започнете. Каквото и да е, не забравяйте да слушате. Той е там, за да ви приведе в съответствие с вашето най-истинско себе си и най-високият ви потенциал. Колкото повече сте в унисон с него, толкова по-лесен синхрон ще последва.

Послушайте сърцето си. Душата ни знае какво е истина.

Източник
Превод: С*П | Самосъзнание.comПрочети още:МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments