Кървава Луна - Портал на Свободата - 4 април 2015г.

Лунно Затъмнение 4-ти април 2015г.

Както много от вас вече знаят и са почувствали, ние току-що изпитахме отварянето на феноменален портал на светлината, портал за стабилизиране и портал на напредък и интуитивно разбиране на битието. Но този портал бе само една врата към новия свят, към който всички ние сме се запътили. Както много от вас знаят, друг великолепен портал е на път да се отвори за всички нас, този портал ще се проведе на 4 април - Порталът Кървава Луна.

Бих искала да подчертая, че през следващите няколко дни водещи до тази Кървава Луна, ще се виждат невероятни конфликти. Всички ваши стари спомени и реакции ще се върнат, ще се почувствате така, сякаш цялата работа, която сте извършили за себе си ви се изплъзва и се връщате обратно в изходна позиция.

Въпреки това, това изобщо не е това, което се случва. Това са просто последните капки "мръсна вода", които достигат до вас за пречистване, за да се справите най-накрая с тях и да използва всичко, което сте научили до този момент, за да пренасочите фокуса си към ПОЛОЖИТЕЛНОТО. Всички ние ще и вече преминаваме през това, без значение нивото на просветление, единственият начин е да останем стабилни и в мир с всичко, което се случва. Ще бъде много лесно за вас да се оплетете в старата драма, но в същото време ще намерите себе си гледайки всичко от разстояние с нова перспектива, въоръжени с различни средства, за да преминете през това. Докато драмата се разгръща около вас, вие ще я наблюдавате от точка на несъпротивление. Вие просто ще видите старото ви Аз, и новото балансиращо всичко. Ще направите малък танц със свой собствен Аз, отказвайки да възстановите действията си върху това, което трябва да остане в миналото. Ще се справите, знам таво, защото сте били подготвени много добре за тази седмица и идните седмици.

Да се върнем на актуалния портал на 4 април. Какво този портал ще означава за всички нас. Посланието, което получавам от божественото е, че този портал е портал на СВОБОДАТА. Свобода от последните енергии, които задържаха съзнанието на човечеството в парадигмите на по-старите времена. Откакто влезнахме във фотонния пояс много започна да се променя, за да се трансформира и преобрази в нещо друго. Много работа е свършена от всички нас по отделно и заедно, за да стигнем до този момент. Всички ние трябваше да се изправим пред нашата тъмна страна, да работим над себе си усърдно, за да се подготвим за тазгодишните портали.

Какво ще означава това за всички нас? Голяма ПРОМЯНА, невероятен енергиен приток, който най-накрая ще ни лиши от старите начини на мислене. Ние ще бъдем подбутнати и подкрепени от всички предстоящи промени, които ще се проведат както индивидуално, така и колективно. Начинът, по който възприемаме всичко от "конфликт" до "решение", от дрехите, които носим, до мястото, където живеем, дори нашите хранителни избори ще бъдат различни. Някои от вас вече чувстват ефектите от този енергиен поток.

Телата ни наистина бързо се изменят, сега ние изискваме различна храна, тъй като вида на храната, която консумираме не задоволява всичко в нас и поради това сме зажаднели за нещо друго, и това нещо друго е чиста енергия от космоса. Ние сме водени да открием, че част от храната ни ще идва директно от енергията, която ни заобикаля ежедневно. Това може да звучи като пресилено твърдение, обаче много от вас вече са забелязали, че вашето тяло извлича енергия от други източници, а не само от храната.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments