Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Сeдмично послание на Хиларион 29 март – 5 април 2015г.

Сeдмично послание на Хиларион 29 март – 5 април 2015г.

асимилиране на космическите енергии

Възлюбени,

Ветровете на промяната духат все по-често. Най-вече за вас има все повече знаци за обновлението на земите ви, народите ви и душите ви. Когато всеки човек се синхронизира със собствената си божествена същност и ежедневно призовава присъствието и в себе си, има ускорение на промените, които настъпват във физическото му тяло. Тези промени настъпват циклично и вие ще сте наясно кога сте в цикъл на асимилиране на космическите енергии, вливащи се през коронната ви чакра, защото сега е времето за приемане на нова информация и вие сте много енергизирани, освежени и извисени. След това идва друг цикъл на асимилиране на тези енергии, в който вие във физическото си тяло, намирате, че имате нужда от почивка, от сън, за да се подхраните и да ги наблюдавате и да ги закотвите във физическото си тяло, за да можете да ги закотвите на и в Земята. Отминаха дните, когато този процес се случваше в продължение на десетилетия, сега това се случва с много по-ускорено темпо. Такива са времената, в които живеете.

Издига се пред вас доказателството на всичко, което някога беше пазено в тайна и което сега повече не може да бъде задържано от онези, които се стремят да го задържат. Зората на новия ден изгрява всяка сутрин и в прекия, и в преносния смисъл. Вие, които сте добре подготвени в ежедневните си дейности, чувствате в себе си това. Вашата по-висша връзка винаги ви насочва в правилната посока на делата по вашата планета. Вие виждахте ефектите от промените, които бяха направени чрез обединението на много хора, за да се създаде корекция в движенията, които настъпват, което ще доведе до излитане на вас и планетата ви. Ние от нашата по-висша позиция осветяваме все повече душите ви, които могат да бъдат колективно вдъхновени да избегнат онова, което не би било за най-висше добро на хората и на планетата ви. Онези, които имат такива намерения, няма да успеят в усилията си да си върнат контрола.

Светът се променя, защото вие се променяте. Като продължавате вътрешната си работа чрез размисли върху по-скритите ваши аспекти, които излизат пред вашето внимание, вие обслужвате по-висшето добро на всички, защото когато се върши такава работа, именно вашите лични усилия са тези, които разширяват потенциала на съзнанието за всички останали във вашата сфера на влияние. Съзнателно или не, вие създавате свят, в който истина, честност и прозрачност са правилото, а не изключението. Това е време на изпитания за онези, които отричат трансформацията, която настъпва в психиката на човечеството, защото те не виждат очевидното. На такива като вас подобава да поддържат всички хора в тяхното разнообразие в състояние на най-висша светлина, милост и състрадание. Най-висшите качества на всяка душа започват да се показват на повърхността на тяхнато съзнание и вие ще ги видите да процъфтяват с все по-голяма радост и признание в себе си.

Когато всеки от вас поддържа и отстоява духовната си цялост и стои верен на себе си, много неща ще започнат да си идват на местата в личния ви живот. Онези, които могат да ви помогнат да постигнете вашата част от Божествения План, ще дойдат в сферата ви на влияние и ще бъде време на тиха радост и вътрешно знание. Плановете ще бъдат направени и целите постигнати с чувство на увереност и лекота. Събитията ще се случват магически, за да отворят удивителни вероятности и възможности, за които никога дори не сте мечтали, че могат да се случат. Чувството за мир и хармония дори сега прониква във външния ви свят и е време за обединение на групите. Душевни връзки между хората настъпват във все по-големи мащаби в бързото движение на сближаването, което ще удиви някои от вас.

Бъдете отворени за всички възможности, най-вече вътре в себе си. Именно вие сте тези, които създават по-висшата визия и именно вие сте тези, които ще я видят да процъфтява. Всички на небето радостно помагат да стане така!

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/e-29-5-2015.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments