Седмично послание на Хиларион 5 - 12 април 2015г.

състояние на баланс и хармония

Възлюбени,

Времената сега са на голямо приемане, те също са и голяма възможност да задействате етерите, обграждащи Земята, с намерението за свят, в който мечтаете да живеете; за себе си, за любимите си хора и за човечеството като цяло. Тези от вас, които практикуват овладяване на енергията на любовта, светлината, изцелението и мира, могат да увеличат тези позитивни енергии чрез мощното си намерение. Отделете време, за да възнамерите всички тези любящи, извисяващи и щастливи енергии на сегашните времена да бъдат увеличени хилядократно и да бъдат поддържани и отстоявани постоянно на планетата. Нека всеки момент на радост и щастие, който изпитвате, да бъде посветен на извисяването на всички по планетата ви. Нека всичко, което живее, диша и носи живот на тази сладка Земя да бъде безкрайно благословено с всички хубави неща!

Когато позволявате на божествената си същност да изпълни онези празнини във вас, които сте изчистили, вие ставате още по-голяма светлина в света. Спокойното ви и мирно присъствие влияе на всички и всичко в собствената ви сфера на влияние. Усмивката ви може да промени живота на някого днес. Тъй като увеличената ви светлина се излъчва навън в света, тя се свързва с другите в кристалната мрежа и това действие дава начало на верижна реакция във все по-разширяващ се кръг на връзка. Всяко чисто и любящо сърце прибавя към тази енергия на по-голямото цяло, колективната енергия на човешкото съзнание. Ето как се случва позитивната промяна на вашата планета. Когато човечеството започва да изпитва по-възвишено и извисено състояние на съществуване, то прави избора никога повече да не се върне към света на страданието и болката; вместо това хората захранват новите енергии със собствените си любящи намерения и избират да живеят в състояние на баланс и хармония, защото разбират колко е важно това за доброто на всички.

Всеки човек има способността да създава това, за което истински мечтае в живота си. Всеки човек е създател на собствената си реалност. Всеки човек трябва да поеме лична отговорност за това, което изнася в света. Всичко, което човек изнася, ще се отрази обратно към него и знаенето на това ще става все по-ясно в ежедневието на всеки човек. Ние акцентираме върху важността на това разбиране, за да проникне то в осъзнаването ви. Това е осъзнаване, изпълнено в началото с предизвикателства, тъй като вие се стремите да трансформирате мислите си, думите си и делата си, но като работите търпеливо върху себе си, ще откриете, че става все по-лесно, тъй като се придвижвате в новите опити на продължително щастие и радост в ежедневието си. Тъй като излъчвате тези по-висши честоти, хората около вас също са ускорени да се свържат отново със собствената си божественост.

Когато всеки човек избере да остане в целостта на истинската си същност – радостната и сияйна същност – много от настоящите проблеми на света ще се разрешат по мирен начин. Взаимоотношенията между обитателите на света ще въплътят и отразят респекта от знанието, че всички живи същества на планетата произлизат от един и същ Източник. Става все по-трудно да се отрече това и споменатото по-горе осъзнаване се разгръща. Мир и Братство/Сестринство все повече се внедряват в съзнанието на всички. Желанието да си добър и нравствен човек ще пусне корен във всяко човешко сърце. Тъй като всеки човек вижда живото доказателство на това осъзнаване в действие между обитателите на планетата, то става естествено приемливо като новия начин на съществуване.

Пътят напред към мирен свят се разгръща с ускорено темпо. Когато повече хора се свържат с вътрешното си знание, което идва от мислене чрез сърцето, а не с ума, те освобождават състоянието на страх и заблуда, в което егото им ги е държало, и разбират, че света може да бъде безопасно и щастливо място за всички. Качеството на живот става новият фокус и намерение за повечето хора и това осъзнаване издига стандарта на всички.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/5-12-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments