СЕДЕМ СЕДМИЦИ САКРАЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ


Седемте Свещени (Сакрални) Седмици се провеждат два пъти в годината, за 7 седмици, всеки път. Започват от третия четвъртък на месец май и след това започват отново на четвъртия четвъртък на ноември, Деня на Благодарността празник на Америка, всяка година.

Четвъртък, 22 Май 2014 и 27 Ноември 2014

В продължение на седем седмици - 49 поредни дни, на нас ни си предлага славна възможност да се обединим заедно, за да получим Божествена Намеса от Възнесените и Ангелските Домакини по време на тези най-концентрирани времеви периоди на любов и весел празник на Земята.

49 дни, 49 Учители, 49 Подаръци

"Седемте Свещени Седмици" са излъчвания ръководени от могъщото Божествено Изпълнение и заземени на Земята от духовния офис и се наричат ​​"Великия Божествен Управител".

Съзнанието на Великия Божествен Управител е част от встъпилите космическите лъчи спуснати като Волята на Бог. Сливайки се с универсалните космически цикли, този син огън светлина асистира за задвижването и посоката на Божествения План за еволюция на Земята.

Великия Божествен Управител е служил като неразделно обучително силово поле за посвещаване на много Възнесени Майстори и в момента работи в много тясно сътрудничество със Сен Жермен, за да ни възвести в нашия нов Златен Век. Сега той идва, за да ни помогне.

Божествено Предназначение:

Тази интервенция създава прозорец между човешкия свят и Възнесената Октава. Това е един портал, в тъканта на времето, в който великият космически подпис на някои от основните Божествени Пазители на нашата раса влиза дълбоко в нашето съзнание, същество и свят. Чрез силата на нашето внимание, ние можем да получим техните подаръци на подкрепа, активността на Свещения Огън, запис на собственото им възнесение и цялата им обгръщаща магнетична любов.

Чрез нашия повик, те идват, за да ни научат как да общуваме с по-великия аспект на нашата истинска същност и да разширим дейността на Свещения Огън в тялото ни. Свещеният Огън се използва, за да се освободим от човешкото съзнание и да пробием воалите на ограниченото човешко възприятие. По това време, това особено се отнася до премахването на един от последните големи воали ... погрешното убеждение за добро и зло, правилно и грешно.

След като това було се вдигне, съзнанието на Висшето Ментално Тяло, на просветления и единен Христов Ум, може по-лесно да се усвои като част от Плана на новата ни АЗ СЪМ Божествена Раса.

За 49 дни можем да признаем и да получим този огромен подарък чрез дневно фокусиране върху определеното Възнесено Същество на деня. Ние призоваваме техния Божествен Подпис и излъчване да се излеят в, през и около нас, нашите близки, нашите групи, общности, градове, нации и свят.

Когато слагаме нашето тяло да спи, ние също може да поискаме нашето Висше Менталното Тяло да ни отведе до Храма на Светлината на Възнесения Майстор на деня, за да получим Тяхната голяма любов и благословии и донесем подаръка обратно в нашето физическо същество, за да ни подкрепя във всеки един аспект от нашето ежедневие. Бог да ви благослови, Скъпоценни Сърца!

ДНЕВНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ НА СЕДЕМТЕ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ

Постановление преди започването на дневните постановления:

Могъщо АЗ СЪМ Присъствие

Могъщо АЗ СЪМ Присъствие на всяко човешко същество, въплътено и на тези, които очакват въплъщение

Към Великият Автор на 7-те Свещени Седмици, Великия Божествен Управител

Към Възнесените Владици, които са пряко участващи в големият пролив

Майка Акаша

Великият Циклопей

Лейди Нада

И Възнесеният Исус Христос

Аз повелявам и изисквам Волята на Акашовия Розов Лъч, на цялото Христово озаряване на Възнесения Златен Лъч на Исус Христос и Чистотата и Трансформацията на Виолетовия Лъч на Сен Жермен гарантиращ Победата, че Колелото на Прогреса ще се премести на следващото си ниво, настоявайки най-мощното изливане на Космически Светлинни Лъчи в ума и чувствата на всеки човешки живот, в атмосферата, в целия живот на Земята и в Земята.

Аз повелявам в името на всяко АЗ СЪМ Присъствие на АЗ СЪМ Звездните семена на тази Земя.

Аз повелявам в името на Могъщите Хелиос и Веста, нашите Божествени Родители в нашето собствена физическо Слънце.

Аз повелявам в свещените имена на 7 Могъщ Елохим.

Аз повелявам в името на Великите Космически Същества от Великото Централно Слънце,

и

Аз повелявам в Безкрайното АЗ СЪМ Присъствие на Великото Централно Слънце, изпълнило пътя на Възнесените Майстори.

Всемогъщи АЗ СЪМ, Всемогъщи АЗ СЪМ, Всемогъщи АЗ СЪМ.


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments