Седмично послание на Хилорион 25 май -1 юни 2014г.


Възлюбени,

Тъй както енергията продължава да навлиза на вълни, така става и със симптомите, които изпитват телата ви. Точно когато си мислите, че сте преминали през най-лошите от тях, започва нова вълна. Смелост, Скъпи Души, знайте, че това носи лекота за сърцето и съществото ви, когато древните спомени в клетките ви са изнесени на повърхността, за да се видят и да се освободят. Всичко, което е от мъка и тъга, се елиминира и на мястото му идва по-съвършена светлина. Като тези в челните редици на това движение и трансформация, вие вършите чудесна работа по асимилиране и елиминиране. Висините и спадовете, които изпитвахте, са част от процеса. Слушайте телата си и си позволете почивка, когато тя е необходима, и на някои от вас това ви напомня историята на Рип Ван Уинкъл, който се скитал из планините и спал двадесет години. Това също ще премине.

Следвайте сърцето си във всички неща, защото то е истинският барометър относно кое е правилното нещо за вас във всеки един момент. Мнозина от вас се вглъбяват, за да докоснат ядрото на съществото си и осъзнават какво истински желаят да изпитат и да създадат в опита си на живот. Следвайте радостта, която носят във вас тези дейности, и се фокусирайте върху това състояние на съществуване. Във всеки един момент лежи семето на безкрайната възможност и именно вие сте този, който трябва да се погрижи и да позволи на семето да покълне, да расте и да цъфти в изобилие. Кладенецът на творчеството тече дълбоко във вас и вие просто трябва да се включите в течението му. Докоснете вътрешното си дете и почувствайте с ентусиазъм чудото и магията на живота си. Няма значение на каква възраст сте, това, което е от значение, е да почувствате същността на магията и чудото във вас, когато започвате да изпитвате разгръщането на мечтите, които сте имали за живота си в по-ранен момент, които мечти сега се проявяват.

Позволете си да разширите съзнанието си и следвайте радостта. Вярно е, че мнозина във вашата сфера на влияние току-що започват процеса си на издигане в по-висше съзнание и това понякога може да ви дърпа назад, тъй като вие търпеливо чакате по-голямо пробуждане в тях. Знайте, че трябва да следвате увлеченията си и вярвайте, че те ще последват. Трябва да осъзнаете, че да са с вас в ежедневието си е важна част от по-големия смисъл на живота за тях. Вашият ентусиазъм извисява енергията им и ги насочва по пътя им. Вие може да не осъзнавате това, но като търсите отговорите на вашите въпроси за мистериите на живота на вашата планета, вие вдъхновявате тези хора с примера си. Възхищават ви се много и сте жив пример за смел човек, който живее според по-висши принципи и цялост на битието.

Все повече хора се пробуждат на планетата и това има влияние върху съзнанието на всички. Човечеството като цяло желае да отхвърли всичко, което го е държало в мрака, и иска да върви по пътищата на светлината. Всичко, което беше скрито, сега се разкрива, за да бъде обмислено от всички, да вземат това, което е от значение и да отхвърлят онова, което вече няма смисъл. Това е безкраен процес на растеж и разширяване. Растежът, който се случи във вас през последните шест месеца, е чудесен за гледане и ние чакаме със затаен дъх да видим промените във вас през следващите шест месеца. Знаем, че всеки един от вас по никакъв начин не ще се върне обратно към не-пробуденото си състояние на съществуване, даже ако това означава, че повечето от илюзиите ви за живота на тази планета са разбити.

Тъй като духовното пътуване се разгръща в безбройните си шаблони, отделяйте време за себе си за стъпка напред и за извършване на необходимата работа. Насърчавайте се и често празнувайте многото постижения по пътя, без значение колко малки могат да ви се струват те. Купувайте си свежи цветя често и се наслаждавайте на тях и на красотата, която носят, обогатете живота си като сте добри със себе си и с тези чудесни същества, които споделят живота ви. Всичко се случва в божествено време и вие сте точно където е предопределено да сте сега. Благодарим ви за вашата признателност и за признаването на много от нас през многото следващи седмици и сме до вас, за да ви помагаме във всеки момент, когато ни молите за помощ.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/05/25-1-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments