Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Пролетното Равноденствие – Раждането на Квантово Съзнание

Пролетното Равноденствие – Раждането на Квантово Съзнание

Раждането на Квантово Съзнание

Пролетното Равноденствие – раждането на квантово съзнание ~ Мелин Лафонт - Послание от Висшия Аз 25-ти март, 2014

Зараждането на обединяването е тук чрез пролетното равноденствие, което усилва единността като колективно съзнание. И сега, когато всички ние позволяваме интегрирането и осъществяването на личните си пътешествия, прегръщайки своите Аз Съм Присъствие и Христови Същности, сега следва да продължим това пътуване с актуализиране на нашите предходни присъствия, известни като Лемурийски въплъщения.

В тези времена нашите Лемурийски съзнания и въплъщения бяха в много висока и фина форма. В тези дни ние бяхме отвъд нуждата от физическо изражение, тъй като се издигнахме до по- високо ниво на съзнание. Това бяха светлинни тела, които въплъщавахме по това време, и беше налице промяна в съзнанието като едновременно заобиколихме пределите на смъртта и приехме форма в светлинно тяло.

В момента Сега всичко е напът да се промени бързо и ще го забележите със собствената си осъзнатост, тъй като в колективното съзнание се влива огромно количество енергийни полета, които ни свързват с Великото Централно Слънце. Космическият ред и ниво на разбиране на тази планета достигат първите си поправки квантово съзнание, при които първите Човешки същества изучават това ниво на съществуване и са надарени с възможности не само да изследват, но и да станат квантово съзнание във въплъщение.

Квантовото съзнание, което ще започнете да въплъщавате е активирано, както казахме, чрез енергиите на портала на Пролетното Равноденствие заедно с помощта на интегрирането на Космическите лъчи, Слънчевите Изригвания и вълни от Фотонна енергия, като всички съдействат като бъдат приети/прегърнати и позволени във вашата собствена реалност и план на съществуване.

Първите групи, които маршируват към Глобално Възнесение и чисто съзнание чрез осъзнатост и съществуване, са тези, които ще започнат да изпитват голямата еволюция на вътрешния им Аз по грандиозни начини. И докато Колективното намира своя баланс чрез освобождаване и изчистване, чрез лекуване и прераждане, колективното съзнание също ще достигне своята квантова форма във времето, когато всички първо преминат през личните си портали.

Порталите на Пролетното Равноденствие сега ще усилват това, което е вече създадено отдавна във вашата лична реалност и опитност и ще му дадат път към съществуване. Ще стане дори още по-очевидно, че нищо няма да издържи повече и че всеки ден е нов портал и възможност за вас да извлечете това, което искате да извлечете.

Всичко минава през съзнанието и съзнателно взаимодействие с всички различни нива на Аз-а, за които трябва да станете съзнателни и да започнете да внедрявате тези нива в собствената си осъзнатост и реалност. Колкото до тези внедрявания, това са собствените ви действия и стъпки в еволюцията, които започвате да въплъщавате чрез покачването на съзнанието и чрез изравняването ви с Висшите ви Нива на съществуване.

Всичко, което липсва ще стане толкова очевидно, че няма да може да го пропуснете повече, което ще ви даде възможността да стъпите във връзка с него и да ви покаже какво представлявате като Цялост. Тази красива промяна е това, което наричате Възнесение и е копнежът за Свобода, Цялостност и Единство, Красота и Любов. Всичко това сте вие!

Докато Лятното Слънцестоене наближава своята фаза след Пролетното Равноденствие, възпламеняването на личното ви израстване и разширяване ще се появи в картината, носейки усилването на най-висшето ви ниво в опитност и изследване. Сега е вашето време да играете по собствените си правила, и е най- добре да го направите по начините на Любовта, така че вашата лична реалност и реалностите на тези около вас да бъдат изпитани чрез Любов и Благодат.

Моля ви насладете се на това време, има още толкова много, което може и да не осъзнавате сега - това, което се разгръща на вашата планета. Винаги гледайте по-голямата картина пред вас, където всичко е обобщено, не се взирайте в детайлите й, а погледнете по-голямото цяло. Всичко е завършване на един друг, правейки пъзела на Възнесението такова Космическо Събитие.

Пестете си силите и енергиите само за това, което си струва за вас сега, и е в интерес на Всички. Запомнете, че колкото повече работите по Себе си и чрез Себе си, толкова повече в решетката на целия колектив се влива това, което вие излъчвате по това време. Следва да работите повече върху вътрешното си разширяване чрез външни преживявания, които всъщност са отражение на вътрешното ви съзнание. Бъдете повече Вътре, докато външните слоеве се придвижват напред и се освобождават, така че никога няма да има стара ваша версия, а всеки момент на Сега се подновява в безкрайността.

С любов, Лейди Порша / Мелин Лафонт АЗ СЪМ това което АЗ СЪМ

ИзточникПревод: Габриела Петрова | Самосъзнание.comПрочети още:МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Страхотно е! Дано Бог се застъпи за нас!Сега е важно всеки да мисли само за това,което се съдържа в мечтите му,

    ОтговорИзтриване