Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Аспект и Дете на Божественото

Аспект и Дете на Божественото


Вие сте същество, което е аспект и дете на Божественото. Точка. 
– канализирано от Рон Хед

Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове

Ние казахме в последното наше послание, че ще се позоваваме на темата за меката сила, за вашата сила, и как вие бихте могли да използвате най-добре енергията на невероятните същества в които се превръщате. Ние трябва да направим това. Сега каналът трябва да е наясно, че това не е проста и кратка тема. Няма нищо напълно ново, което ние ще ви кажем тук, но в този случай, ние искаме да покрием много повече, отколкото обикновено правим в тези кратки абзаци.

Това беше прекрасен пример, че има много които четат тези послания, които са сравнително нови в редиците на пробуждането, които се нуждаят от повече информация, отколкото тези от вас, които вече са добре запознати в разбиранията си за светлина, енергия, и как вие лично ги използвате. Вярваме обаче, че можете да прочетете нещо, което не сте обмисляли или че това ще бъде напомняне което е добре дошло.

Първо, позволете ни да обясним, че когато ние използваме думите светлина, енергия, вибрация, звук и т.н. , ние говорим за различни проявления на едно и също нещо. За нас няма присъща разлика. Всъщност, за нас, вие се проявявате като всички тези неща сами. Вие имате уникална светлина, уникална енергия, уникална честота, уникален звук, които сте вие самите. Ние ще обсъдим начините по които можете да използвате това, за най-добрата ефективност за самите вас, за колективът, и за цялата само осъзната вселена.

Сега, за да започнем, нека да ви посочим, и вашите физици няма да спорят с това, няма нищо, нищо, във вселената което да е направено от нещо друго освен енергия. Вашият Айнщайн прекара целия си живот доказвайки това. Всъщност вашия Тесла не е бил втора цигулка в областта също така. Така че има вселена, в която вие живеете, в която всичко което наблюдавате се състои изцяло от енергия, а енергията е вибрация, и е честота. Нека да разгледаме какво означава това. И това може да ви изненада, въпреки че е доста очевидно.

Това означава, че няма нищо, което да не се влияе от всяка промяна, която правите в собствената си енергия. Всичко което ви трябва за да направите своя собствен експеримент за това е няколко камертона, въпреки че има много други начини, по които можете да го направите. Вие ще бъдете наясно вече, че един камертон ще компенсира вибрациите в друг и че, ако те са съвместими, звъненето на един ще доведе до звъненето на друг, също така добре. Мислейки за звука все още, вие знаете, че се разпространява във всички посоки от неговия източник, но трябва да разберете, че това е причината за промяната във всичко до което се докосне. Същото е вярно и за всичката енергия. Тя предизвиква промяна във всичко до което се докосне. И това ще бъде основата на всичко, което ние обсъждаме.

Ние ще добавим още една кратка бележка тук. Вие сте наясно, че във вашето измерение разстоянието от източникът привежда с намалена сила тези промени. С други думи, силата на звука намалява с увеличаване на разстоянието. И ние ще ви кажем сега, че противно на очевидното, енергията произведена от промяната не винаги престава да се разширява навън, нито пък някога достига нула. Вие можете да променяте състоянието на енергия, но не можете да я разрушите. Тя просто съществува. Сега може да е преувеличено да се каже, че ако една пеперуда движи крилете си в Азия може да предизвика ураган във Флорида, но това илюстрира гледната точка добре. Всяка мисъл, всяка дума и всяко дело имат ефект върху всичко, навсякъде.

Много хубаво е да мислим за всичко това, но какво означава то, когато ние го донесем при вас, лично? Нека да прекараме известно време мислейки за това.

Нека да започнем с промяната която правите в себе си, може би в начина по който реагирате на нещо, може би във вашата система от вярвания, в това, което приемате за истина, или във вашето възприятие на вашата самооценка. Всъщност всички тези ще бъдат свързани помежду си. Това би създало промяна в личната ви честота, във вашия енергиен Аз. Това би създало промени във вашата ДНК. Тя ще създаде евентуална физическа промяна. Всичко това е лесно разбираемо за много хора днес.

Все още не е толкова лесно разбираемо онова, че поради единството, защото времето и пространството са наистина илюзорни, вие ще сте си променили всичките си други аспекти, вашите други Аз-ове, също така добре. Някои от вас изживяват това сега, което вие възприемате като минали животи. Сега, лесно е за вас да разберете, че вие може да имате влияние върху бъдещето си, но ако сте следили това което ние току-що казахме, вие ще видите, че промените, които правите в себе си също ще засегнат вашето минало. Това е в противоречие с приетото " знание ", но е вярно все пак.

Позволете ни да внесем идеята, че всичко, което съществува, дори и цялата материя, е изработена от енергия. Цялата енергия е съзнателна. Затова всичко е съзнателно и интелигентно. Вие можете лесно да разберете, че всичко което възприемате произвежда опит и затова засилва, противоречи, или преподава нови концепции за вас. От това следва, че всичко, което вие или някой друг, направи, произвежда същото във всичко, което го възприеме, и това е Цялото. Това ви прави голям творец на промяна, инструмент последна технология за Вселената. Мислили ли сте някога за себе си по този начин?

Сега, вие може да бъдете донякъде обезсърчени от такива понятия, но ние сме почти сигурни, че не сте. Почти всеки, който започва да съзерцава тези мисли започва също да разбира, че те са безценна и незаменима част от Всичко-Което-Е. Няма значение какво правите, колко имате, или някоя друга от измервателните пръчици, които сте повярвали, че се отнасят за вас. Вие сте същество, което е аспект и дете на Божественото. Точка. Край на днешната доста дълга дискусия.

Божествения дух които ние приветстваме божествения дух във вас този ден. Намасте.

Източник

Превод: ХристоМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. Искам много да благодаря на всички,които спомагат за тези послания,благодаря от цялото си сърце....

    ОтговорИзтриване
  2. И аз благодаря! На прекрасните Светли същности от другата страна на воала, предаващи посланията; на контактьорите, които ги приемат; на източниците, които ги разпространяват в интернет; на преводачите (в този случай Христо), които ги правят достъпни и разбираеми и накрая, но не на последно място- на Димитър Кирилов, който ги публикува на страниците на своя сайт. Благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Много точно казано.Благодаря,че Ви има.С пожелания за много успехи и да продължавате напред!

    ОтговорИзтриване