Активиране на Портала Аион - 23.11.2013


Разпространете!!!

АКТИВИРАНЕ НА ПОРТАЛА АИОН
(Смяната на Епохите)
23-11-2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на хелиоцентричния квадрат Уран-Плутон на 23 ноември. Много от нас ще се съберат и ще визуализират Събитието случващо СЕГА и по този начин ще бъде създаден ясен и хармоничен канал за проявление на окончателното освобождение на планетата.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарно освобождение, така че да се прояви възможно най-скоро, без насилие и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Това трябва да стане вирусно! Ние трябва да достигнем много хора, така че критичната маса да бъде постигната. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Момента на активиране на портала Аион показва пика на квадратът Уран-Плутон, който се случва в периода 2012-2015. Това е най-важният астрологически аспект на нашето време и значението му е много просто: революция на Светлината. Точния хелиоцентричен момент на квадратът Уран-Плутон идва на 23 ноември. В този момент, една много интересна хелиоцентричната конфигурация ще се проведе отделно от квадратът Уран-Плутон. Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон ще формират шест лъчева мандала около Слънцето:


Шест лъчевата звезда е същата конфигурация, която се случи през ноември 2003 г. (когато Съпротивата хакна етерно-имплантираната компютърна програма) както и по време на Мирния Портал на 25 август тази година (когато заедно спряхме военното нашествие в Сирия). Активиране на портала АИОН е пиковия момента за обръщането на прилива. Поради мрежата, силите на Светлината бяха пасивни и главно в отговор на действията на тъмните сили, до сега. От отварянето на портала натам, Светлината ще започне да предприема действия.

В момента на активирането на портала, Галактическoтo Централно Слънце ще изпрати енергиен Минипулс през Слънцето и през шест лъчевата мандала на планетите. Този енергиен импулс ще бъде подобен на това, което ще се случи по време на Събитието, но този импулс сега ще бъде най-вероятно далеч по-малко мощен. Пулсът ще изпрати хармонични резонансни вълни през цялата Слънчева система и може да предизвика обръщането на слънчевото магнитно поле.

Галактическият Минипулс ще се предава чрез Аион и Иона, космически комплект от сродни души, които изиграха много важна роля, когато допринесоха значително за формирането на Галактическата Централна цивилизация на Светлината преди милиони години:


Целта на Иона сега е да разпространи съзнанието на Богинята от Галактическия център към по-малко развитите планети във външните спирални ръкави на галактиката Млечен път. В галактическата митология, тя е изобразена като крилатата богиня:


Целта на Аион е да помогне за привеждането на въртенето на космическите цикли в Галактиката в хармония с 25,000 годишния пулс от сърцето на Галактическото Централно Слънце:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_%28deity%29

Това активиране ще означи Смяната на Епохите.

За първи път в нашата история, директна връзка ще бъде направена между физическия план (трето измерение) и космическия план (11 измерение) на планетата Земя.

Това активиране също ще бъде градивната точка на Новия Ренесанс. Затова нашето основно активиране ще бъде във Флоренция, Италия. Вие сте повече от добре дошли да се присъедините към нас:

http://portal2012.org/AION.html

Дори и ако не можете да се присъедините към нас във Флоренция, можете да направите това активиране в своя собствена група или дори сами, независимо в коя част на света се намирате. Ние всички ще правим това активиране по едно и също време, в момента на отварянето на портала Аион, който идва на 23 ноември в 10 часа и 11 минути централно европейско време. Това се равнява на 21:11 BST в Лондон, 16:11 EST в New York, 15:11 CST в Чикаго, 14:11 MST във Финикс и 13:11 PST в Лос Анджелес.  

За България в 23:11ч.!

Можете да видите точното време на активирането за много места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AION+PORTAL+ACTIVATION&iso=20131123T2210&p1=341


Присъединете се към събитието тук: https://www.facebook.com/events/459623560815324/


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума си, като наблюдавате дъха си в продължение на няколко минути

2. Призовете присъствието на вашия Дух (Висш Аз) и присъствието на вашите духовни водачи, ангели и Възнесени майстори

3. Визуализирайте момента на пробив, светкавицата на Събитието, момента на планетарно освобождение случващ се СЕГА

Победа СЕГА! Освобождение СЕГА!

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments