Всичко ви дава възможност да избирате между страха и любовта. Какво, ако изберете любовта този път?


21 Ноември 2013

Архангел Михаил и компания чрез  Рон Хед

Ние започваме днес за пореден път като предлагаме нашите поздравления за вашия продължаващ напредък. Вие вероятно не виждате нищо, въпреки че започвате да чувствате много, но ние виждаме невероятни промени в полето на енергията, което ви заобикаля. Голямо количество от благоприятна промяна беше стартирано и има трайни последици, които са, може би просто надничат в съзнанието ви. Мислете за това като за насажденията в зимната ви градина. Те трябва да са добре докато с времето новия сезон на растеж пристигне, да могат да бъдат присадени от вашите вътрешни към вашите външни животи. Този сезон може да се появи по-рано, отколкото си представяте.

Нека сега да говорим за случващото се в небесата което много от вас наблюдават. Някои го гледат с тревога и страх. Някои виждат красота и чудеса. Това е, разбира се, вашия избор. Има голяма светлина, комета, която е на път да освети нощите ви. Ние сърдечно Ви препоръчваме да гледате на това приближаващо парче от космоса, това приближаващо същество, като носител на подаръци, като чуден и красив подарък за празник, ако щете. Както знаете до сега, всичко ви дава възможност да избирате между страха и любовта. Какво, ако изберете любовта този път? Как ще се отрази това на вас и вашия свят? Това се случва с невиждан магнитуд преди, а може би и никога отново. И това е, ние потвърждаваме за вас, събитие посочено от някои от местните ви учения от доста дълго, дълго време.

Това ще потвърди за всички, които "имат очи да видят и уши да чуят", както обичате да казвате, че времето е дошло. Вие наистина сте в разгара му. И въпреки, че може да не виждате голяма промяна в личното ви обкръжение все още, ние ви призоваваме да отделите специално внимание на себе си като общност, като единство. Като се научите да правите това, ще започнете да усещате това, което можем само да опишем като катаклизъм, повратна точка, това, за което всички вие чакахте.

Това няма да е „проблясък - бум - какво - беше - това? “ вид промяна. И все пак, когато това, което се е случило започва да потъва навътре, ще видите, че е точно това. То ще бъде почти толкова бързо, колкото промяната, която се случи с вашите динозаври. Разбира се вашите динозаври не носеха ръчни часовници и не следяха двадесет и четири часа новинарски емисии.

Така че нашия най-добър съвет е сега да приветствате промените, и двете, вътрешни и външни. Получавайте ги с благодарност и признателност, в края на краищата, вие сте ги създали съвместно. И продължете да се фокусирате върху по-добрия свят, в който желаете да живеете. Вижте го в толкова голяма детайлност колкото сте в състояние. Той се приближава.

Ние ви държим в нашата любяща прегръдка и ви благодарим за силата на духа и на невероятните способности, които сте показали и все още не виждате. Добър ден, скъпи единствени.

Източник

Превод: Христо



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments