Любовта е най-висшата форма на Енергия

Любовта е най-добрият естествен лек

От Ricardo Rojas

Любовта обикновено се определя като силна привързаност към друг, като силна почит и всеотдайност към някого. Тя може да бъде към нашия съпруг, семейството ни или приятелите ни ...

Но любовта може да се разглежда и като форма на енергия. Вече знаем, че цялата материя е енергия в движение. Дори и най-твърдите предмети са компилирани от енергия. Ние сме заобиколени от енергия. Ние самите сме енергия. Източникът на тази енергия е любовта. Любовта е най-висшата форма на енергия.

Енергията вибрира на различни честоти. Любовта вибрира при най-висока честота. По-нисшите сили показват по-ниски честоти. Любовта е разгледана като най-голямата енергия на живот или единна област на съзнание.

Тези, които са във вибрациите на любовта при висока честота, могат да приемат тази честото чрез ума и емоциите просто като си припомнят чувството, че са в приятна ситуация с любимите хора.

Липсата на любов отваря вратата за нисши същества, които влизат с ръце, заредени с негативизъм, тревожност, страх, тъга, омраза, фобия и т.н.. Любовта подхранва здравето. Отрицателните емоции подхранват болестите.

Любовта може да лекува тялото. Лечебната любов всъщност не е нашата любов. Лечебната любов е неограничената Любов на Бога. Ние сме канали, които провеждат Божията любов - енергията за изцеление.

Изцеляващата Енергия на Любовта протича през ръцете на лечители в болните органи на болен човек, когато лечителя докосва тези области. Ние не помагаме на другите чрез съпричастност с болката им. Помагаме им чрез предаване на допълнителна енергия на Любов, необходима за да ги премести извън тяхната болка.

Днес, когато всеки ден е кошмар за много хора, когато леченията за депресията са толкова търсени, е добре да запомним, че Енергията на Любовта генерира чувство на радост и щастие в приемащия и в даващия. Тя произвежда поток от физическа енергия, която захранва не само физическото тяло, но и цялото същество. Когато се усмихвате и хората ви се усмихват обратно, енергията на любовта е била дадена и получена обратно.

Ако ние непрекъснато държим само любов в сърцата ни, ще забележим всичко, което не е в синхрон с хармонията. Може да се наложи да се справим с потиснатите наши: разкаяние, негодувание, страх и т.н. Ние трябва да изчистим нашето подсъзнание. Трябва да освободим всичката ниско-честотна енергия. С търпение и чрез редовна практика на медитация, можем да постигнем тази важна задача.

Просперитета зависи от наличието на повече любов в живота ни. Когато обичаме себе си, ние сме в състояние да дадем любов на другите. Страха блокира по-високите енергийни нива и ограничава нашите резерви от любов.

Както вече казах, любовта е най-мощната лечебна енергия и тече с любовно докосване. Неспособността ни да обичаме себе си, или да даваме и получаваме любов от другите, е причината за всички болести. Любовта е най-добрият естествен лек.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. God is Love, Bog e Lubov~ this is written in the Church, pishe go v carkvata.

    ОтговорИзтриване
  2. НАЙ НАПРЕД, Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ОБЯСНИ, КАКВО СЕ ПОДРАЗБИРА ПОД ДУМАТА ЛЮБОВ. След това, да се сравни със думата ОБИЧ, която за съжаление, вече се употребява твърде рядко.

    ОтговорИзтриване
  3. Има някои досадни правописни грешки, на важни места..поднесено с усмивка :)

    например:
    "Когато се усмивкате и хората ви се усмихнват обратно, енергията на любовта е била дадена и получена обратно."

    ОтговорИзтриване
  4. Потока на Живота преминава през нас, за да се проявим като творения, проявяващи Любовта, изчиствайки Душата си. Нашите мисли определят честотната ни характеристика и ние можем да сме в резонанс с Нея. Затова е казано: "Промени себе си, за да промениш света"!

    ОтговорИзтриване