СаЛуСа – 16 август 2013


Вашето усещане за реалност бързо се променя и ако спрете за момент и помислите за това, ще осъзнаете, че усещанията и възприятията ви значително са се променили. Веднъж след като приемете тези промени, ще последват бързо още промени, защото именно това е, което искате да изпитате, и това е, заради което всички дойдохте тук. Ние ви напътстваме по пътя ви и сме щастливи да видим толкова много от вас да работят за достигането на състоянието на ума, в което няма съмнения, тъй като съмненията са единствено там, в ума ви, защото сърцето ви е изначален източник на цялата информация и на цялото мислене и с толкова много Светлина и Любов, които ви се изпращат, със сигурност там няма място за съмнения. Ето защо ние ви казваме толкова много пъти, че трябва да слушате сърцето си, защото вие знаете и чувствате, че там няма по-ниски вибрации, мисли или страхове. Ако не сте сигурни за реакцията си спрямо ситуация, която възниква в живота ви, просто проверете това със сърцето си и ще получите най-доброто решение. Това може да се приложи за всичко, с което срещате затруднения, защото сърцето ви порасна много и има такава сила, че е време да се спомните как да я използвате за свое собствено добро и за доброто на Всички.

Ние сме с вас и споделяме радостта ви, когато сте в състояние да се свържете с по-високото състояние на съзнанието и да почувствате какво е да сте безгрижни и без останалите стари чувства, които ви съпътстват през по-голямата част от времето. Моля ви знайте, че това ще се случва все по-често и по-често докато сте в състояние да останете в това състояние трайно. Ние работим върху вашето снабдяване с правилна информация, за да знаете какво да очаквате, когато дойде следващата промяна. Наясно сме с факта, че не всички от вас могат да се свържат с нас пряко или пък не искат това по свои собствени причини, така че сме много близо до отварянето на нов канал за информация, която изисквате за придвижването ви напред в процеса ви на издигане, защото всеки има нужда да получи равен шанс да чуе това, което ние имаме да споделим с вас. Онези, които не искат да чуят, просто ще игнорират това, но онези от вас, които желаят тази информация, „автоматично” ще бъдат насочени към този източник. Така че останете настроени към нашата енергия и много скоро тази информация ще започне да тече директно към вас.

Майката Земя е здраво прикрепена към „новата” си по-висша реалност и ви приветства с добре дошли да се присъедините към нея. Останете свързани с нея и тя също ще ви помогне да освободите старото. Продължавайте да и изпращате Любов, тъй като тя с радост я споделя с всички, мислете с любов за онези места, които знаете, че се нуждаят от нея, и много скоро цялото насилие ще спре и ще дойде дългоочакваният мир и ще се установи, защото именно за това толкова силно мечтаете и това също е желанието на нашия Творец. Всичко ще се установи с такова съвършенство, че никой няма да има никакъв шанс да започне друг конфликт на нито едно място на вашата възлюбена Земя. Чувствайте, че дългоочакваните промени са тук, и не се фокусирайте върху старите новини, които все още докладват старите неща, вместо това вижте и почувствайте цялата нова и свежа енергия около вас и осъзнайте, че вие сте толкова по-силни, колкото по-малко съмнения и тревоги има вътре във вас. Повтаряме това толкова често, защото искаме всички вие да разберете този момент на еволюция на ума ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен да съм един от водачите ви и с нетърпение очаквам нашата среща. Това ще е такава красива част в живота ни, че всички ще си я спомняме много дълго. Продължавайте да споделяте Светлината си с всички и очаквайте с нетърпение това, което сте планирали за себе си, защото вече може да го видите да се случва.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/16-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments