ПРЕПОДОБНА СТОЙНА , НЕКАНОНИЗИРАНАТА БЪЛГАРСКА СВЕТИЦА ( 09.09.1883г. † 23.12.1933г.)

 

Днес се навършват 140години от рождението на Преподобна Стойна

Днес се навършват 140години от рождението на

ПРЕПОДОБНА СТОЙНА , НЕКАНОНИЗИРАНАТА БЪЛГАРСКА СВЕТИЦА

“Ще дойде време хората ще се изнесем да живеем в плаващи градове, а на Небето ще грее втора Луна. Кога – не питайте, само Бог горе решава, сега, днес, утре, когато Той даде.”

“Голям къс лети към Земята, но вместо да я удари, ще започне да се върти като спътник между Земята и Месечината. Планетата ще се спаси, но морета и океани ще се разместят.”

“Заспали вулкани ке се будят, прах в Небето ке има и планини ке се местят! За България няма да се тревожите – тука ке остане, порои я чакат.”

“Не чакайте помощ ами грабвайте мотиките и по полята! Няма да е добро да чакате помощ отвън – отвън помагат, ама отвън и ви взимат. Който навреме се сети на труд, той е честив.”

“Голем е Космосът, но по него ще тръгнат ората, за добро ще е и нема да ви е страх.”

“Ке блесне нова звезда на Небето, дето досега не е светила. Тя и втората луна – тех търсете по звездната карта, там ще има знания!”

“Ке ни вземат Бяло море и много други земи, но ще изтекат много години и морето само ще си дойде при нас.”

“Ще дойде време Струма да стане голяма колкото Дунава. В Бело море ще стане същото като с Черно. Трус ще отвори нови брегове, а старата суша ще потъне. Древна Елада ще изплува, новата ще се окаже под водата. Тогава Бело море само ще дойде към българско.”

Неканонизираната Българска Светици Сойна Преподобна

“Хората ще тръгнат към Космоса. И преди са били, ама тоя път повече ще останат. Важни дела ще имат, но няма да ги опазят в тайна, потрайте и ке видите.”

“Ке дойдат нови дни за честивите, да не се съмнявате и да правите туй, що е редно.”

“Виждам и бедствия, и потопи по целата Земя, ама няма да се плашите излишно, така е било и така ще бъде – откак човек е тръгнал по Земята, откак е тръгнал срещу Природата – така е, и ние я мъчиме, и тя ще се пази.”

“Пари не трупайте грешни – каквото трябва разплатете, па ще дойдат. Само време не откупвайте с тях, не може.”

Текст благодарение на Рейнна Спасова

Прочетете какво казва Учителя Беинса Дуно по темата: "Средиземно море ще се приближи до Родопите няма смисъл България да се бори за излаз на Бяло море".

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments