ХРИСТОС Е ДОШЕЛ! ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТКРИЕ, ТАКА КАКТО СЕ Е ОТКРИЛ НА СВОИТЕ УЧЕНИЦИ, СЛЕД ВЪЗКРЕСЕНИЕТО СИ!

 

няма зло за България. Българският народ ще се повдигне.

Вие сте пред вратата на една епоха, в която настава чистене. Който е прав, той ще слугува най-много. Няма да има тази алчност, така че всеки да иска да те измами. Толкова години сте чакали и сега сте на вратата, няма причини за пъшкане. Добрите хора, няма защо да плачат, а като гледате как Господ пердаши, радвайте се, защото това е благословение. Щом се изгонят всички лоши духове от хората, светът ще се оправи. 

Вие, които сте в единадесетия час, които срещнете, трябва да ги насочите да вървят в пътя на Истината. А за останалите, като дойдат страданията, ще ги научат.

Трябва да се накаже светът и на всеки предстои да се даде това, което заслужава. Досега добрите слугуваха на злите, а отсега нататък ще се обърне наопаки; злите ще слугуват на добрите.

Сегашните министри, кметове, владици, ако крадат, не само те, но и родът им ще изчезне, помен няма да остане. Трябва да се разбере, че има ред и порядък в света.

Сега архангел Михаил е военачалник - той е този, който се състезава на Земята с лошите духове, който ще разпръсне, ще разсипе и ще обърне мислите им против тях. Всичките светии ще  дойдат на Земята. Христос подготвя тези условия. Те ще дойдат за еволюция, а не че ще им бъде по-добре.

Лицемерието и кражбите трябва да престанат, защото един човек лъгал ли те е много, и сега ще те излъже. Ако пък който праведник съжалява един грешник, Господ ще му каже да си разменят местото с него.

И така Христос е в България между вас и с вас. Той е, който повдига българския народ. Един ден ще Го видите; Той ще ви се открие така, както се е открил на своите ученици след възкресението Си. Затова бъдете весели и смели в душите си.

Едно се иска от всички: Да бъдем истински българи. Ако не мислите зло, и прилагате новото учение, БОГ ще е с вас.

Помнете: няма зло за България. Българският народ ще се повдигне. БОГ ще даде толкова земя, колкото ѝ е необходима, даже и повече, отколкото очаква. България ще бъде голяма, ще разполага с толкова земя, колкото не е предполагала.

В реда на нещатата България, Сърбия, Черна гора, да се обединят защото южните славяни трябва да се обединят.

Аз ще проророкувам така: ако българският народ може да вземе Царството Божие чрез Любов, ако може да го държи с Обич, и да го крепи с Дух, тогава той ще бъде най-векикия народ.

Не питайте дали вече е дошло време. Успали сте се много!

Отворете прозорците и ще видите, че Божественото слънце вече е изгряло.

Бог иска да знае готови ли сте да му служите с Любов и мъдрост. Хората на новата култура са хора на шестата раса, светещи хора.

Аз разговарям с Бога и вие възприемате този разговор чрез отражение. Каквото начертая или изрека, то става.

~ Учителя Беинса Дуно

Прочети още:

България ще бъде Благословена! - от Учителя Петър Дънов


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments