Портал на космическия Лъв - 08.08

Ливските Порти 2020
Автор: Валери Добрев

Подравняването на Земята, Слънцето и Сириус отвори за тази година специфичен портал, който тече от 26.07 до края на зодиакалния знак лъв, като върховата точка беше вчера 08.08. със спусъци заредена вода, които влезнаха в земята. Картината е изработена малко преди и по време на максималното отваряне на портала с цел интегриране на космическите пакети на физически план, като повечето пакети/кодове се съдържат в първите слоеве като архитектура на картината.

Този път Истината, чистенето и кристалната планетарна решетка са фокусна точка на портала. Преди няколко месеца започна основна реконструкция на кристалната решетка във фините нива, която е пропита с фалшиви и лъжовни модели от общото съзнание на планетата Земя, като лъвския портал – енергиите от Сириус идват в пълен синхрон и съдействие за преустройството на решетката.

Нека бъде пояснено какво са лъжовните модели в общото съзнание, която структура е заседнала в самата кристална решетка. Това са моделите на подчинено невежество наложено на хората от страна на тъмнината, която има за цел от хилядолетия да държи в робство съзнанието им, отделено от Божествения Източник, отделено от вътрешния си автентичен свят, генерирайки и черпейки нискочестотни енергийни дивиденти, които използва за собствената си поддръжка.

С други думи казано, човечеството стои в лъжата, че някой трябва да го управлява, което управление ги довежда до генериране на психически и емоционален нисковибрационен ресурс от недоволство, страх и подчинение в подтисничество, като е прието дори това управление да разполага с огромен паричен и силов ресурс, генериран пак от тези, които управлява, за да може да продължава да ги управлява. Това е мрачен затворен кръг от лъжи, който Истината ще среже.

С по-други думи казано, на по-ниските фини нива има едни тъмни същества, които са пуснали ‘невидимите’ си куки в съзнанията на една част от хората, които са безкрайно неосъзнати и с това са продали душите си, като са им предложили несметни физически богатства, само и само да поддържат робството върху своите братя и сестри. Мога да ви посоча конкретни примери за тази схема в България и по целия свят, сигурно повечето тук и сами се сещате, други обаче не желаят да се сетят, с което поведение са на прага също да си продадат душите.

Единствената и истинска форма на богатство идва от вътрешния свят, съдържа се в сърцето.
Тези, които неистово желаят да властвуват и управляват са същества паднали, които нямат власт над себе си, а са марионетки в конците на тъмнината, което не ги оправдава, напротив това им поведение ги осъжда, защото и те имаха шанс да развиват себе си в плана на личната си еволюция.

Всички тези действия и последствия са плод на лъжи и измами, това са модели заседнали като огромни тъмни егрегори, като мрежи от лъжи, като подрешетки на кристалната решетка, които мнозина следват, които с прииждащите космически енергии и работата на осъзнатите същества в съзвучие с Небесата и майката Земя ще бъдат прекратени във функцията си, изчистени и новосъградени правилни форми на отношения.

Реконструкцията на планетарната решетка се състои в това да бъдат разпознати моделите, да бъдат изчистени лъжите, да бъдат възстановени и приложени автентичните Божествени Принципи и Истина на дела. Сега и занапред така работят енергиите, Истината вече е тук, усеща се като срязваща сила, защото има какво да се реже, особено лъжите и конците на мрака.

В годината на плъха се разпознаха огромните оядени плъхове, за които ще се появи огромната котка.

В годината 2020 месец септември е равна на Етиопския календар 2012г декември! Астрологията много добре описва предстоящите трансформации и промени, те вече са в ход. Часът е дванадесет!

Творците вече са излезнали напред! Бъдещето принадлежи на тези, които познават себе си, работят с Истина, Любов и Мъдрост, разпознават лъжите, тук са за да изградят новия дом, да изчистят ненужното старо и да положат началото на Новата епоха и новата култура.

В. Добрев

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments