Планетата Земя е свещена

Звездните семена на Земята
Автор: Валери Добрев

 ”Благословена си майко Земьо, благословена си ти, защото пред твоето лице и пред лицето на целия человешки род Господ Бог Всевишний е благоволил чрез своя Дух Светий да преобрази всичко що е създал в небето ти и по твоята твърд, и в морето ти, в Любов свята за вечна Слава във висините Богу.” 

Gloria in excelsis Deo!

За новата ‘цъфтяща картина’ благодаря в сърцето си, с нея навлизаме в следващия етап на интеграция.

Обобщавам накратко събитийните процеси през изминалите две седмици. Космическите портали през август внесоха в Планетарната кристална решетка необходимите за скок светлинни пакети, които в първия етап бяха интегрирани. Аномалията в Шумановия резонанс на 3ти и 4ти септември е свързана частично с изместването на фокуса от вече разграждащата се изкуствена  матрица/решетка от трета плътност към автентичната новоизграждаща се кристална решетка на 4то, 5то измерение и по-високо, което е квантовата синхронизация на цялото планетарно съзнание с галактическата кристална решетка. 

С изключване на фокуса от старата парадигма или решетка става така, че лъжата неможе да се задържи като сила на проявление, понеже вече няма основа, на която да стъпи или няма какво да я захранва на глобално ниво. Истината и Любовта са водеща сила в новото проявление на земята и всеки, който им се противопостави с мисли, чувства или дела ще инвокира моментално в себе си на вътрешно ниво огромно противоречие, като да увисне сам в нищото, което ще бъде част от последните скоростни уроци за правилно поведение в новото. Обичайте се, борбата е по-трудна от Любовта!

Сърдечното квантово поле навлиза в синхрон с многоизмерната реалност, общуването между сърцата, видовете и световете започва да става като естествено състояние. Любовта е портата към всички светове, само с Нея може да се включите към космическите семейства на светлината, на земята и във Всемира, очакват ви и ви приветстват!

В този дългоочакван космически процес участват много възвишени същества от цялата Йерархия под ръководството на Отец, Син и Свети Дух. 

Свети Дух подготвя новораждането и съпровожда посочените в Библията 144 000 души или звездни двойки с активно осъзната сърдечна и душевна дейност. Те са пратениците на Христос, чрез които сам Той се изявява. Те са звездните семена / starseed, които имат възможността към настоящия момент и занапред чрез съкровената си вътрешна визия и полето на мечтаене да претворяват света много по-скоростно и ефективно с встъпването в новата кристална решетка. Към тях е молбата ми да държат тази си вътрешна свещена визия за новия свят чрез Любовта на сърцата и душите си. Към това свято дело са поканени всички жители на свещената планета Земя. 

Валери Добрев

Прочети още: 

Портал на космическия Лъв - 08.08


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments