Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - БОЖЕСТВЕНИ НАСОКИ КЪМ ХОРАТА, КОИТО РАБОТЯТ СЪС СВЕТЛИНАТА

БОЖЕСТВЕНИ НАСОКИ КЪМ ХОРАТА, КОИТО РАБОТЯТ СЪС СВЕТЛИНАТА

За Хората на Светлината

Светли деца, отново сме с вас, вашите възнесени учители! Дадохме ви 5-те основни духовни промени, които настъпват във вас хората на Светлината в новото време. Времето на обединение, когато връщате вашата увереност, време на себепознание. Новото време, то ви дава нова насока, по нов начин да живеете, творите. Време на промяна вътре във вас. Във всеки дълбоко се крие Ангела на любовта, вие трябва да го извадите на бял свят - вашата чистота, любов, мъдрост, вашата Божествена Светлина. Това е един от ключовете към духовното извисяване, стремеж към Божественото. Новото време е времето на състрадание, прошка, Безусловна любов. Прошката е най - пречистващата духовна енергия. Тя е божествено начало на радостта и щастието. Всички искате да живеете в радост, хармония изобилие. Дойде време да спазвате Божествения ред, затова ние искаме да ви дадем наши Божествени насоки!

1. Живей в мир със себе си!
2. Дръж съзнанието във високите вибрации с Любов!
3. Благославяй всеки твой урок!
4. Помагай на всеки, но само когато ти бъде поискано!
5. Уважавай свободната воля на всеки!
6. Обичай се, за да бъдеш обичан!
7. Давай, за да ти бъде дадено!
8. Не прави това, което на теб не искаш да се случи!
9. Почитай хората Природата!
10. Превърни омразата в любов, злобата в смирение!
11. Живей в тиха радост!
12. Живей с Любов, Благодарност и Свобода в сърцето си!

ЕлектраМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Толкова елементарни,повърхностни, незадълбочени, на ниво детска градина, неща, с които се опитват да ни впечатляват и поучават има тук. Ама моля ви се, не ни подценявайте толкова! Всеки от нас, ако седне, може да измисли хиляди такива. Нищо систематизирано и задълбочено. Разхвърляни идеи, общи пожелания, които не водят, в крайна сметка, до нищо, а най-малко до духовна промяна. А за измисленото име, думи нямам! Не си толкова постигнала и помъдряла, Електра, за да напътстваш другите. Ама те, хората, масово са на това ниво, че и под него, за жалост. И истинското и дълбокото все някъде им убягва. По-лесно е сладникави, непретенциозни и кратички неща да си четем, споделяме и си чешем езиците, но това не е духовност! Много жалка картина, но реална!

    ОтговорИзтриване
  2. За каква злоба и омраза говорите, бе хора?! Та още ли ги има във вас?! Цялото това писание е в старото мислене и е на ниско ниво. Сменете парадигмата! Не ни връщайте в старите енергии, защото с вибрациите и действията си сте там, а само с думите сте в новото време и новите енергии. Ама вие май изобщо не разбирате и много си вярвате?!

    ОтговорИзтриване