Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - ОТВАРЯНЕТО НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ -1

ОТВАРЯНЕТО НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ -1

Седемте Кристални Сфери на Висшето Съзнание

Послание на Архангел Михаил чрез Рона Хърман

Скъпи майстори, дойде време да се възползвате в пълна степен от своите физически и Духовни чувства. Вие трябва да преосмислите и да се научите правилно да използвате физическите чувства, за да получите достъп и да развиете по-добре високите, дълго бездействали, усещания: ясно виждане, ясно чуване или телепатичните способности (ясно знание / съпреживяване, интуитивен човек с разширено вътрешно разбиране). Всички тези засилени способности са част от вашето неотменно Божествено право, което очаква само вие да си ги изискате.

Ние подробно ще разгледаме седемте основни чакри на физическия ви съд и в общи черти ще опишем положителните и негативните свойства / функции на всяка от тях. Важното е също да разберете, че всяка чакра и всеки орган на тялото има собствено съзнание, което се натрупва и се преплита с енергиите на много ваши минали събития и мисъл форми. Вие не само сте създали своя висш свят с убежденията си и вибрационната честота на мислите, но също сте построили и вътрешния си свят.

Вашето тяло общува с вас по много начини, но знаете ли как да чувате и да интерпретирате това, което то ви говори? Аз съм ви съобщавал истината и по-рано, но тя трябва да бъде повторена. Много от вас са приели факта, че можете да общувате и да взаимодействате с Ангелските Сфери и Светлите Същества. Но болшинството от вас все още не знае, че вие можете да общувате и с много Аспекти на своята физическа форма.

Преди известно време ви дадохме в дар Седемте Кристални Сфери на Висшето Съзнание, посредством които вие започнахте процеса на възвръщане на своята чакрова система в хармонично състояние, вдишвайки Сферите на Светлината на вашия Божествен Семенен Атом / Аз Съм Присъствието във всеки от седемте основни чакрови центрове на физическото тяло. Вие вдишвахте Сферите на Светлината и след това наслагвахте Знака на Безкрайността над всяка сфера/чакра, за да помогнете да се ускори процесът на освобождаването от влиянието на нехармоничните енергийни модели, тъй като се стремите да възстановите дара на Самосъвършенството. Процесът на изчистването, хармонизирането и балансирането на седемте основни чакри на физическото тяло води към инициирането на важен процес, наречен Отварянето на седемте печата на Божественото съзнание. Тъй като всяка чакра се завръща към вътрешна хармония, процесът се активира, в резултат на което се отваря енергиен вихър и усъвършенстваните качества и енергии на тази чакра се проектират нагоре към следващата чакра.

Освен това, запасът от Адамантовите Частици на Светлината на Създателя се освобождава от всяка чакра и започва да се издига. Процесът се повтаря дотогава, докато не се активира Коронната Чакра, което позволява да се случват удивителни и поразителни неща: чакровата система започва да се върти с голяма скорост, превръщайки гръбначния стълб в искряща колона на Светлината, и петте Висши Галактически Лъчи на Твореца ще се спуснат по колоната на Светлината и ще изпълнят всички ваши чакри със сиянието на вашия Божествен Семенен Атом.

Този процес изпитват много от вас през последните няколко години. И тъй като се намирате на ускорения Път на просветлението и преобразованията, физическият ви съд започва да изпитва дискомфорт и нарушения. Много от това, което се е натрупало в течение на хиляди години, трябва да бъде освободено, изправено и балансирано за няколко кратки години. Затова, моля, отнасяйте се грижливо към себе си, със съзнателното разбиране, че сте в процес на сливане и преобразувания на своето човешко Аз в сияещото Духовно / човешко Аз.

Продължение - ОТВАРЯНЕТО НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ - 2

Източник
Превод: Селена | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments