Процес на Мулти-Измерна Реалност и Дисонанс на Времевите Фази

Мулти-измерни Майстори на Светлината


В същото време, в което работите с тези промени в Светлинната Енергия, вие също така се запознавате с вашите способности като Мулти-измерни Майстори на Светлината. Необходимо е да сте висококвалифицирани в промяната на измеренията, тъй като можете да изместите Времевите линии и Времевите Фази. Това води до ефект, който ще наречем "Дисонанс на Времевите Фази".

Този "дисонанс" се появява, когато вашето Светлинно Тяло трябва бързо да превключи между различни времеви лиинии и времеви ритми.

Вашата Земя сега се намира в 5-то измерение на Светлината. Повечето от жителите на Земята са избрали, за сега, да останат в илюзията на 3-то измерение, което включва дуалността, конфликтите и участие в емоционални "драми" на злоупотреба и престъпление. В 5-то измерение на Светлината, възприемането на Единството и взаимното свързване става все по-важно, тъй като създава мирно и устойчиво общество. В шестото измерение на Светлината, Магия и Въображение са основните начини на възприятие, Мистерията и Чудесата заемат централно място, а в 7-мо измерение на Светлината вие влизате в Майсторство на Технологията на Душата за Светлинна Смяна на Измеренията.

Точно сега, Възлюбени мои, вие се учите как да овладеете тази практика. Всеки един ден, вие можете да преминете от 3Д към 4Д (Времеви Спирали) към 5Д и 6Д няколко пъти. При всяка смяна, вашето Тяло и Светлинно Тяло променят Светлинната Честота и Ритъм.

3Д е много бавна честота, но се проявява като по-висока активност и стрес на физическо ниво. 5Д е по-бавно, а 6Д дори още по-бавно от гледна точка на възприятието, докато доближите състояние на "нулево време/безвремие" и СЕГА това е същността на по-висшите Форми на Съзнание.

Преходът между висока активност и абсолютна тишина може да създаде усещане за дисонанс и тревожност. Много хора се чувстват притеснени, блокирани, търсят причина защо "нищо не се случва", когато в действителност те изпитват дълбокото спокойствие на по-високите Измерения на Съзнанието.

Много от вас са избрали, на Душевно Ниво, да продължат да имат приключения в 3Д, докато също живеят и създават в по-високите измерения. Това е същността на Мулти-измерността. Ще отнеме малко повече време за вашето тяло и ум, за да се свикне с тези Времеви Фази, превключващи между нива на Възприятие и Честота.

Желаем ви много Радост в пътуването ви на Земята!

Източник




Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Както винаги,намирам подходящата информация в точното време . Благодаря от сърце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Първо задавам въпроса си,и на следващия ден веднага го полъчавам.Благодаря сърдечно!!!

      Изтриване