Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 2-9 март 2015г.

Седмично послание на Хиларион 2-9 март 2015г.

Любовта е Вечна

Възлюбени,
Важно е да се свържете със сърцето си и да следвате неговите напътствия и да помните, че някои хора преминават през опити сега, които се нуждаят от нечия съпричастност, състрадателност и разбиране, тъй като те се справят с чувствата си по свои собствени начини. Помнете любовта, която стои в ядрото на тяхното същество и във вашето и оставете да е така, както тя желае да се изрази. Някои промени, които се случват в живота на хората, са промени, които създават цялостна преоценка на това как човек вижда себе си, а това може да е труден процес в хода на изпитването му. В ядрото на всички промени в живата на човек стои урок на приемане, че не всичко може да остане същото и че се случват събития, които оставят празнина, която нищо никога не може да запълни. В това отношение единствено времето е това, което лекува тези неща.

Любовта в многото си аспекти на изразяване е най-мощната сила и може да излекува дори и най-циничните очаквания. Когато предимно любовта се пази в сърцето на човек, светът откликва, за да донесе опити, които отразяват тази любов. Позволявайки на сърцето си да бъде отворено във времена на мъка и тъга, помагате в процеса на изцелението. Често тези изрази идват от наранено място в психиката на човек и това му позволява да се вглъби и да прегледа тези чувства по-фокусирано отколкото в друг случай би погледнал на тях. Това му помага да израства и да разшири разбирането за себе си и за другите, така че да разбере, че всеки човек има подобни опити през живота си, които му помагат да се оформи в по-отворен и любящ израз на качествата на Създателя.

На основата на любовта всичко може да се преодолее. В живота на всеки човек идват много събития и обстоятелства, които са избрани от душата му да бъдат изпитани, за да се синхронизират тези области в собствената му личност с по-висшите аспекти на човешки израз. Това им помага да се свържат със сила, по-велика отколкото човешката им същност може да си представи, и именно по този начин те започват да разбират, че има по-висша сила в личния им живот, за разлика от техните предишни разбирания за това. Ето така качеството на вярата се повишава и се разширява в тяхното осъзнаване. Това пробуждане на знанието за по-висша сила, която действа в живота им, дарява хората със способността да устояват на множеството житейски изпитания и сътресения и ги подхранва с вътрешна сила, която никога няма да бъде изгубена, независимо от това, което се случва.

С всеки житейски опит всеки човек придобива нещо ценно, което става част от набора им от умения и инструменти, които те прилагат в животите си според нуждите. Единствено чрез собствения опит човек може да почувства съпричастност и единство с друг човек. Именно чрез този процес се случва единството между всички същества. Има също и процес, който предстои, с даването на себе си на любов и подхранване, това води изцеление и освобождаване от самообвинения, вина, срам и други чувства, които са държали човека в по-ниско вибрационно състояние, а това може да освободи човека да се придвижи напред в живота си в символично ново начало.

Всеки живот, живян на Земята, има голяма стойност и онези, които живеят в това поле на съществуване оставят забележителна следа върху онези в сферата си на влияние. Тези, които остават, трябва да потърсят дара, който бе даден от любимия им човек по време на връзката им и взаимоотношенията им. Понякога даровете могат да се разпознаят единствено след време и чрез опита на тези, които остават. Всеки опит е използван от вечната душа, за да се придобие мъдрост и разширение като част от душевните качества. Това бе целта на живота в дуалистичния свят, защото душите изпитват противоположностите на противостоящи сили и могат все пак да си спомнят тази същност на ядрото от любов и светлина в тях.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/2-9-2015.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Благодаря за посланията! Някак си много истина и мъдрост има в тях! Може ли някой да ми каже кой е, какъв е и откъде е Хиларион?...

    ОтговорИзтриване