Архангел Метатрон за Портала на 23 Октомври 2014г.

Аргонита лекува емоционално и духовно


Възлюбени деца на Гая, докато се движите през коридора на възнесение на вашето собствено творение, вие подпомагате Гая в разстилането на крилата си още веднъж, вие трябва да и помагате както помагате на себе си, и по този начин ще повишите вибрациите си още повече. Истинската същност на битието лежи в разбирането, че всички сте свързани с божественото, вие всички сте свързани с вашето собствено себе, вие всички сте свързани с Гая и цялата вселена. Защото всичко е ЕДНО и едно е ВСИЧКО. И така, вие трябва да търсите камък с висока чистота и изобилие, камък, който ще ви доведе по-близо до разбирането на това, което сте, камък, който да освободи лей линиите на вашето същество и приведе в съответствие с лей линиите на Гая.

Изисканата формация на необикновените желания вмъкнати в класифицираната доктрина на най-чистата форма на изразяване на Гая, може да се намери в арагонит директива в структурните елементни мрежи на нейното същество.

Чрез принципите на арагонита е правдоподобно да се установи разбирателство със свързаността, която на мнозина от вас на планета липсва и наистина желаят да изпитат. Защото честотата, която този конкретен дизайн носи може да проникне през вашето същество с висок капацитет и отново да установи връзката отдавна изгубена.

Чрез арагонитните принципи споразуменията могат да бъдат пренастроени, възкресени и насочени към самата сърцевина на вашето същество, до самата сърцевина на това, което сте. Такова отваряне на каналите за комуникация не само с божеството на вашия избор, но най-важното с този, с който копнеете да се свържете, със себе си. Като принципите изобилстват на вашата планета, много повече срещи с божественото се придобиват чрез познаването на миналото, познаването на бъдещето, и на настоящия момент във времето.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments