Лавинен Портал на 23 Октомври 2014г.


Лавинният Портал, който предстои на 23 октомври, точно както подсказва името, е една лавина от опит.

Този портал е невероятен усилвател на ВСИЧКО, което е вътре в нас. Усилвател на двете полярности, което означава, че с каквото и да влезете в този портал на 23 октомври, то ще бъде усилено.

Това означава, че ако имате "негативна" перспектива за живота си, всички тези страхове и опасения ще бъдат усилени! Всички ваши страхове, с които не сте имали шанс да се справите все още, ще бъдат изведени на повърхността за вас, за да ги разгледате и най-накрая пуснете. Ако преминете този портал с положителна перспектива, сиящи от вълнение и очакване на най-красивите преживявания, както и ако се съсредоточите само върху позитивните резултати във всяка ситуация, този портал ще ви донесе много успехи, изобилие, здраве и всичко, което вероятно можете да си представите за себе си.

Този портал ще отрази обратно към вас това, което сте. Този портал дава възможност да преминете към нов път. И наистина да се потопите в себе си! Той ще ви представи вашата сила (ако позволите) и слабост (ако позволите), и ще ви тласне към нови висоти, и само тогава вие ще бъдете в състояние да се Освободите и Доверите, че всичко върви по БОЖЕСТВЕНИЯ план на вашето същество.

Затова в дните преди, по време и след този портал е изключително важно да се отдели време за себе си. Напълно да се отворите към собствената си душа, имащи смелостта да видите себе си такива, каквито сте наистина, освобождаване на страха и възприемане на себе си с любов, която давате на другите.

Този път е всичко за вас. Позволяващо ви да отидете до своите дълбини и да изплувате със знанието за това, какво правите тук. И не само знания, но действително пътека, пътна карта ако щете на това какво трябва да направите с живота си.

Поради това е много важно да се разгледа страхът, който може да дойде за вас. Неговото избягване е безсмислено, ще трябва да се изправите пред него, разбирайки от къде точно идва, работете с него и го освободете.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Продължения:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments