Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 16-23 март 2014г.

Седмично послание на Хиларион 16-23 март 2014г.


Възлюбени,

Времената, в които сега живеете, съдържат всички елементи, които вероятно биха били намерени в дуалистичния свят. За онези от вас, които са се фокусирали върху издигането над конфликтите и падането на умиращата парадигма, може да ви се струва, че светът се е побъркал и единствено царува хаосът. Моля имайте предвид, че това са крайните времена, за които се говореше преди и че онези, които властваха над масите, отчаяно се опитват да внушат страх в сърцата на хората, за да могат да ги контролират. Добрата новина е ,че повечето от хората по света нямат доверие на тези стари програми. Те просто продължават с живота си и работят за свои собствени цели и не обръщат внимание на случващото се, което сякаш е на път да смаже света. Те разбират, че това е само светът, така както се вижда той през обектива на новинарската индустрия.

Самите хора са гладни за промени и искат процъфтяване в опитите си на инкарнация в човешко тяло. Те искат да се свържат отново с природните елементи в храните, които ядат, в средата, в която живеят те и другите обитатели, които споделят света с тях. Поради лесния достъп до технологии и информация, които вече са достъпни, всеки човек може просто да влезе в интернет и да проучи, за да открие информацията, която му помага да се придвижи напред в разбирането си по даден въпрос. Нужни са само няколко минути, за да се види , че това, което се отразява в новинарските канали, не е нещо ново или различно.Това е просто друга версия на формулата - създай проблем, създай реакция и след това осигури решение, което те искат да приложат на първо място. Когато хората разберат какво се разиграва, те просто се отдръпват и не отдават енергията и вниманието си на това, именно така става сега.

Болшинството от хората по света са миролюбиви и просто искат да живеят мирен живот. В много части на света хората се изправят заедно, за да заявят мнението си на тези, които се предполага, че им служат и именно в тези ситуации властите вмъкват собствени елементи, за да изглежда, че протестиращите са извън контрол и трябва да бъдат овладени, за да се възстанови редът. Този сценарий се разиграва в повечето демонстрации по цялата планета, които мирно изискват промяна, а това е част от репертоара на властимащите. Изисква се всеотдайност от страна на тези, които изискват промяна, да останат мирни, докато заявяват исканията си, за тези хора стана важно да не реагират на провокатори, които се опитват да правят така, че целият митинг да изглежда като насилствен. Изисква се осъзнатост и проницателност от страна на мирно протестиращите. Изисква се огромен самоконтрол от страна на всеки участник в мирен митинг.

Тъй като енергиите от космоса продължават да наводняват планетата, човечеството като цяло е пробуждано за да си спомни за правото си да живее живота си в мир и суверенитет. Чрез интегрирането на по-голямата светлина в по-висшите честоти, които ги обграждат, те са отворени за нови възможности, които не бяха видими, нито разпознати преди. Светлината е революционният ускорител, който носи промените, които всички искаха да видят в света си. За човечеството не е лесно, когато вътрешните им промени започнат да се случват, а това сега става редовно. Светлината носи край на удобните илюзии, които бяха вплитани в ежедневието тук на планетата. Светлината изисква пренастройване на възприятията на човека. Светлината започва да отваря коридори, които носят още Светлина на всички.

Това е задачата пред човечеството сега. Да се пробуди и да осъзнае, че те, индивидуално и колективно, носят повече енергия, отколкото са осъзнавали, че носят в себе си и след това да започнат да правят съзнателни избори да се придвижат в по-съвършен начин на живот, който уважава всички обитатели на този свят като суверенни същества, каквито те наистина са. Да уважават светлината, която е наследена вътрешна искра, която е връзката им с Божественото. Да създадат свят, където има истинско равенство за всичките му обитатели и където родната им планета е разпозната като съзнателно чувстващо Божествено същество, което е част от по-голяма мрежа от светове отвъд и да работите усърдно, за да я върнете към бившата и слава с всяка мисъл, дума и действие, така че светът им да може да се свърже с другите от вселената като уважаван член на огромна система от светове, които работят заедно в мир и хармония.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/03/16-23-2014.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Девиза на еволюиралите животни хищници и техните слуги беше: "Противопоставяй, разделяй и владей". Ето и втория запис на същото: "Създай проблем, създай реакция и след това осигури решение". Дефиницията за хищник е: същество което се е изолирало повече или по малко от цялото, създава свои матрици (правила на живот), преследвайки свои цели, независимо от дискомфорта за другите същества. Т.е. в характера им, както и в характера на хората които са придобили от гените им е да контролират на всяка цена, независимо от резултатите на техния контрол. Как да приложим в този случай християнския принцип: " Възлюби враговете си". От Извора е обяснен и този казус, цитирам по памет: "Докато на врага ти не са му опадали зъбите и ноктите, няма да го пускаш в дома си. Чак когато опадат зъбите и ноктите му, можеш да му дадеш подслон, ако е гладен да го нахраниш и да го изпратиш по пътя му". И още: "Били са времена, когато вълкът и агнето са съжителствали мирно един до друг, тогава днешните хищници са били вегетарианци". И : " Докато човек убива своите по малки събратя - животните, за да яде месото им, той ще бъде един жесток бог за тях и докато това не се прекрати, на Земята ще има жестоки войни". И: "Първоначално Земята беше с изправена ос на въртене, на нея имаше мек климат, а човеците бяха плодоядци"(имало е и технологии за летене); "Черната ложа въведе парите на Земята, наклони оста и, и въведе месоядството сред човеците".

    ОтговорИзтриване