СаЛуСа – 14 март 2014г.


Скъпи Души, вие сте тласкани назад – напред, докато напълно се разочаровате или объркате. Причината за това е, че толкова много неща се случват наведнъж, а във вашата позиция вие намирате за трудно да разберете накъде ви води това. Стойте фокусирани върху собствената си позиция и път и продължавайте да разпространявате Светлината, тъй като тя е необходима повече от всякога. Толкова много хора са объркани и се тревожат за бъдещето и това не е изненадващо, когато се променят толкова много неща. Тези времена също дават на тъмните сили и на техните слуги възможности да добавят още объркване, тъй като те скоро ще трябва да признаят, че времето им свърши. Наистина, те ще открият, че губят властта си и влиянието си. Всичко това е част от промените, които се случват навсякъде по планетата ви и които ще продължат, докато Новата Епоха наистина се установи.

Бъдете сигурни, че ние сме тук, за да гарантираме, че конфронтациите не излизат от контрол и войната е напълно немислима и е така от доста време. Ние също сме в готовност за нещо, което очаквахме с нетърпение от много, много години и това е вашето завръщане в Светлината. Ще има празненства по целия свят при осъзнаването, че тъмните сили повече нямат власт да се намесват в напредъка ви или да предотвратят установяването на Световен мир. Може да се чувствате привилегировани, че ви е дадена възможността да присъствате по време на случващите се промени. Също можете да се похвалите, тъй като вие сте заслужили дадената възможност. Всички присъстващи на Земята, които работят за Светлината, имат да изиграят важна роля, но не се тревожете, ако не изглежда, че правите нещо конкретно. Всеки Служител на Светлината ще играе роля в разпространението на Светлината и това вече е във възход. Ще гледате назад към това време с гордост от вашия принос и ще сте доволни, че сте били част от екипа, който пое това предизвикателство.

Банкерите, които бяха разкрити такива, каквито наистина са, не изпитват никакъв срам от алчния си и безотговорен хазарт с доверените им финансови средства. Тяхната арогантност и безразсъдство спрямо средствата на другите хора не познава граници и докато те се чувстват в безопасност, самата структура на банките се разпада. Преди да се случи това ще настъпят много промени, които ще се възползват от опита им. Ние говорим за времена, които са доста напред все пак, когато напреднете, ще е очевидно, че паричната система повече няма да е необходима. В дългосрочен план банките най-накрая ще изчезнат и няма да имат роля в обществото, което не се нуждае от пари. Като Раса вие вече колективно издигате нивата на съзнанието си по-високо, а идващите енергии бързо ще ви отведат в следващото измерение. Онези, които избират различен път, ще бъдат естествено преместени в подходящо ниво или място, за да продължат еволюционните си опити. Всички ще се намерят точно където трябва да са в съответствие с техния етап на еволюция и опитите, от които се нуждаят.

Ние бихме споменали, че всеки без изключение има жизнен план, организиран, за да му даде най-добрите ползи от въплъщението му. Този план обикновено се прави с ваше участие и ви се казва кои пътища не подлежат на преговори, защото са от съществено значение за напредъка ви, а често са и от кармично естество. Очевидно животите могат да бъдат пропилени, ако са организирани случайно, и трябва да има жизнен план, който да ви води напред. Ако не успеете да постигнете целите, с които сте се съгласили, срещу вас няма обвинения, тъй като можете да поемете предизвикателството отново в следващ живот. Така че не се тревожете, ако осъзнавате, че не сте постигнали някой аспект от жизнения си план.

За много Служители на Светлината този живот ще е последният в по-ниските измерения и вие може би интуитивно добре осъзнавате, че това е така. След като е прекарала толкова дълго време в тях, на всяка душа се дава колкото може повече помощ, за да се издигне. Наистина, във всички ваши животи вие получавахте помощ, но когато вибрациите са изключително ниски, за Светлината е трудно да проникне през мрака. Въпреки това, всяка душа ще постигне известен напредък и това се натрупва, докато заживеете твърдо в Светлината. Някои от онези покрай вас ще изглежда, че са хванати в капана на по-ниските енергии и живеят животите си ръка за ръка с тъмните сили. Не ги съдете твърде прибързано, тъй като на други души не е дадено да познават точното естество на жизнения им план. Има случаи, когато души от Светлина изпълняват служба на Светлината чрез приемането на тъмна мантия. Най-добре е да се въздържате от осъждане или по-добре изобщо да не съдите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да се върна след травмата, която преживя Майкъл. Имайте предвид, че това, което изглежда пропуснат опит, винаги ще има стойност и навсякъде има неизбежни уроци за научаване. При такива обстоятелства ние се радваме, когато реакцията ви спрямо тези условия е да продължите да работите в Светлината и да поддържате спокоен и премерен подход към проблемите си. Със сигурност не сте сами, за да се изправите пред по-трудни времена, но предизвикателството е именно вие да се справите с това. Ние не можем да направим това за вас, в противен случай възможността да извисите вибрациите си ще бъде изгубена. Останете фокусирани в Светлината и знайте, че пътуването ви в по-ниските вибрации почти приключва. Оставям всички вас с моята благословия и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/03/14-2014.html





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments