Седмично послание на Хиларион 9-16 март 2014г.


Възлюбени,

Много промени се случват по лицето на планетата. Климатичните модели създават аномалии в райони, които обикновено разчитаха на стабилни климатични условия. Източниците на води по света са изчиствани и обновявани чрез усилията на много хора по планетата, които работят заедно, за да добавят енергия към водата и да помогнат на водните стихии. Много райони изпитват суша и това притеснява онези, които живеят там. Други райони на света са залети от проливни дъждове, които създават условия за наводнения. Дивата природа на света изпитва времена на объркване и дезориентация и много видове намират нови райони по света, където да живеят, тъй като инстинктивно усещат енергийните вълни, пулсиращи по земите.

Хората на света получават вливания на енергия и светлина, които навлизат в индивидуалните им полета и започват промени в човешките им операционни системи. Съзнанието на човечеството преминава през обновяване, тъй като ежедневно се освобождава нова информация в атмосферата. Всеки ден носи нови разкрития, които смущават и смайват населението на света. Тъй като хората се мъчат да асимилират постоянния порой от информация, която се разкрива, енергийните им полета преминават през периоди на претоварване и нуждата от почивка и релакс става приоритет. Нуждата да се опрости ежедневната програма, за да може да има приспособяване към обновяването на честотите се чувства от много хора и се усещат пристъпи на сънливост през деня.

Има много лични предизвикателства, които се изпитват от хората по света, а вярата им в човечеството и в собствените им способности е поставена на тежко изпитание. Това са енергиите на пробуждането, които носят по-голямо осъзнаване, че се изисква нещо повече от тях, отколкото сляпа вяра, че онези, на които те разчитат да наблюдават действието на световните системи, оправдават очакванията им. Хората по света поемат отговорност за случващото се в собствения им район и настояват за необходими промени в различни области и изискват отчетност от избраните си представители. Онези, които са злоупотребили с властта си са измествани от позициите си и много системи на управление се модернизират към по-справедливи и честни спрямо всички.

Всеки човек е призован да се приведе в синхрон с най-висшата си цялост в това, което прави за най-доброто на всички. Да си спомни за вътрешната доброта, която живее в сърцето му и да повярва в това, въпреки външните влияния, които се опитват да въздействат на съзнанието му по различни начини. В крайна сметка всяко действие, избор и решение се предприема между всеки човек и Създателя с най-доброто намерение. Правейки това, което чувствате, че е правилно, ви поддържа свързани с вашето духовно усещане за посока и синхрон с Божествения план, независимо от изпитания резултат. Да правите това, което усещате, че е правилно, е всичко, за което човек може да е помолен.

Да останете силни в собствената си истина и цялост и да изпращате любов и прошка на другите, без да имате намерение да ги ограничавате или променяте проправя пътека към помирение и движение напред за всички. Важно е да си спомните любовта, защото тя е основата във всички ситуации, които изпитват човешкия дух, чувство за честност, за справедливост и решителност. Вярвайте, че връзката ви с по-висшите аспекти на съществото ви ще надделее през добри и предизвикателни времена.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/03/9-16-2014.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments