Стъпка Трета в Процеса на Трансформация




Възлюбени, ние отново сме близо до вас и с удоволствие ще ви предадем още от аспекта на трансформацията, на който сте подложени в момента в сегашното ви тяло. Междувременно достигнахме последната фаза и стъпка в целия този процес и постепенно продължаваме с нашите насоки, свързани с това, така че да можете в крайна сметка да изпълните всичко независимо, с пълно доверие и избор в сърцето. Обърнете внимание, от първостепенно значение е това да е изборът на сърцето ви, иначе въобще не започвайте процеса сега. Това е много интензивен процес, така че не подценявайте ефектите, които ще се появят във физическия и психическия ви Аз.

Това, което бихме искали да обсъдим днес е действителната трансформираща стъпка, която постепенно ще доведе всичко до истинския ви Аз, до състоянието преди инкарнация. Тя трябва да се направи с няколко стъпки и корекции на физическото тяло, които сами по себе си могат да бъдат много интензивни и изискващи много внимание и енергия от ваша страна. Последната точка, която сме достигнали е фазата на „нулевата точка” и „дито” състояние на съществуване, където няма заряд, нито мисли, където всичко просто е. Състояние на Съществуване в потока, от който е създадено творението.

Творението, което се е появило от тази неутрална енергия, е това което формира живота от Източника на енергия, който е живота, и който формира живота в себе си. Нещо е направено и оформено с тази енергия, оформено в едно прекрасно творение с намерение и Любов. Както винаги, любовта е движещата сила за всичко. От Любовта произтича всичко, Любовта е благотворната почва за Всичко Което Е.

Когато една инкарнация реши да „умре” и да премине към друг начин на съществуване, на изследване и Бъдене, тогава физическото тяло се спуска надолу, за да се разложи. То вече не е хранено и е обречено да се разпадне в нищото. Не съществува повече и не присъства на никое ниво. Въпреки това, душата и състоянието на съзнанието са неделими, не могат да се отхвърлят или умрат; те са вашето собствено безсмъртно Същество, способно на растеж и развитие във всякакви форми и нива на съзнание, с цел да натрупва преживявания и чувства. Сега ще говорим за вашето безсмъртно Същество, което е вашия истински Аз и към който вие се завръщате.

Всичко, всеки е безсмъртен на планетата Земя, не се заблуждавайте за това. Това беше само изборът да изпитате смъртност, с цел да научите специфични уроци, да знаете и приемате още повече наистина колко прекрасно е всичко, дори скритите уроци и смъртността. Във всеки вид в живота всичко има своето очарование и нищо не е твърде незначително, за да натрупате опит от него, уроци и преживявания – те са най-приветствани в космоса. Ние изживяваме всекидневния ни живот на Земята като силна и гореща супа, направена от много съставки, и всяка от тях има своя явна функция и цел. Това е само въпрос на дегустация за да разберете дали искате да го опитате отново. По такъв начин е живота в дуалността и винаги така ще бъде, докато не са направени избори, за да се продължи с еволюцията.

Мелин, ти стигна до това ниво и ние сме много щастливи, защото това което можеш да очакваш да се разгръща, ще бъде огромно освобождаване от всичко, което вече не ти служи или те кара да се чувстваш некомфортно. Ние настояваме, отстоявайте вашите дарби и духовни прозрения, за да активирате това разгръщане пред вас, тъй като в крайна сметка вие ще го направите с вашия собствен начин на съществуване, със собствените си прозрения, знания и стойност. Ние сме с вас през всичките стъпки, за да ви изясним нещата и да бъдем до вас по време на тези интензивни моменти, които са присъщи, тъй като ние се занимаваме с процес, съставен от стъпки и етапи. Бъдете подготвени сега за завършването и бъдете готови по всяко време нещата да се развият по-бързо, отколкото си мислите. Сен Жермен се присъедини сега към нашия разговор.

Нека започнем с изброяване на последните стъпки от процеса на трансформация;

1/ Знайте както никой друг какво искате да оформите, създадете или бъдете и бъдете убедени в това на 100%. Нека нищо не ви разсейва от вашата цел или мисия и творете изцяло със сърцето си. Намеренията, идващи от сърцето, наистина засилват всичко по позитивен и просветляващ начин; стойте твърдо в своята истина и правете ясни планове и сделки със себе си къде искате да отидете и каква е границата ви. Приемайте всичко, което идва от сърцето напълно и безусловно, защото това е истинската ви Същност, която ви води по пътя ...

2/ Бъдете изключително внимателни с мислите си по време на творене от позицията на „нулевата точка”, защото тези мисли ще бъдат взети предвид в творенията ви. Всичко, което преобладаващо присъства в човешките мисли, също ще се оформи и прояви във вашата реалност. Задържайте се във всеки един момент в сърцето си с любящи намерения, за да последват само Любов и просветление от това. Вие сте Същество от Любовта и в това сте желали да се развиете и превърнете, състояние в което Любовта е най-добрия източник на енергия и основния такъв.

3/ Протягайте ръка към другите в нужда; защото за някой в беда няма нищо по-полезно от сърце, изпълнено с любов, протегната ръка, подкрепа и любов. Това също е важно в процеса на транасформация, дори ако тя е лична, а не колективна, защото сърцето се е предполагало да изпитва истинско състрадание и любов, а не его и разделение. Когато сърцето ви се раздава за другите и помага където е възможно, има хармония във вас и няма повече място за его или осъждане. Можете да започнете дори от тази точка, а не докато не бъде своевременно постигната. Любовта и баланса са голяма необходимост.

4/ Всеки път когато възникнат мисли или чувства за храна по време на този процес, ще видите че вече не стои въпроса с апетита. Физическото тяло минава през такива силни промени към по-светлинно тяло и дито енергия, че храната вече не резонира с Аз-а и копнежът за храна значително ще намалее. Има изключения и моменти, в които нуждата от храна може да се появи най-вече в моменти когато земното тяло е отново обвързано със земята, и в такива случаи се препоръчват много лека храна и малки порции. Храната създава тежест и ниска плътност, с които светлинните клетки не резонират, нито пък се подхранват. Светлината, енергията и Любовта са новите вещества, позволяващи поддържането и храненето на светлинното тяло. Намеренията, хармонията на сърцето, блаженството и баланса са също основи и хранителни източници за светлинното тяло. Пийте много вода по време на Земния ви живот, но удвоете количеството по време на трансформиращия процес, защото водата позволява по-гладко протичане на енергийните пътища, засилване и изглаждане на трансформацията.

5/ Щом достигнете, почувствате и забележите Възнесението и по-висше съзнание, опитайте да се движите все така бавно в това състояние и почувствайте колко далеч можете да стигнете и да изследвате това измерение. За начало не изпитвайте границите му, не изпадайте в екстремности, това важи също и за телесните ви изживявания до известна степен. Свиквайте малко по малко към това ново и силно светлинно влияние и оставете тялото ви да се аклиматизира в обновеното състояние на Съществуване и творение.

6/ Чувствайте и забелязвайте всичко през вътрешния ви поглед, а не през физическите ви очи. Това, което виждате, все още не е реалността, която искате да изпитате, така че се развивайте във вашия вътрешен свят и се обърнете в противоположната посока на дуалността и илюзията. Фактът, че трябва веднъж завинаги да се дистанцирате от илюзията, трябва да се случи по такъв начин, че това да е вашето искрено желание, да го направите с пълна отдаденост към Божествения ви Аз от сърцето, както споменахме преди. Това е причината поради която изборът трябва да бъде направен от сърцето, иначе разсейването от нереалния свят може да бъде твърде силно изразено.

7/ Имайте вяра, когато става въпрос за вас. Вие знаете и чувствате какво и кой сте от енергийна гледна точка и знаете и чувствате как най-добре да процедирате, по какъв начин и с какво темпо. В крайна сметка вие имате силата и капацитета да създавате и Бъдете който вие изберете и желаете, така че в този случай също имайте вяра в себе си, за да не се забави вашето творение и трансформация.

8/ Независимо от това в каква часова зона се намирате във вашата реалност, направете път на приключенски пътувания и разкрития във вашия нов личен Аз/свят. Ако сте предразположени да направите джогинг посред нощ, или да медитирате или дори да свирите, пишете, танцувате, пеете, каквото и да е, ... направете го. Не се придържайте към идеята, че сега например е нощно време и вие би трябвало да сте в леглото, или че е рано сутринта и следователно не е време да започнете да пеете докато всички още спят, или че нямате време да медитирате, защото всички ви очакват да присъствате някъде. Не, всичко това са личностно наложени структури и правила разработени, насадени и създадени от човечеството. Няма граници, нито правила, съществува само което е, има само СЕГА. Така че се отдайте на всичко, което идва и което считате за важно за вашето същество, без значение кога, и по този начин вие не сте обвързани от тези правила и времеви рамки, че дори времето е правило и налагането, идващо от нищото, за това че е нищо: това е творение на човешкия мозък и нищо повече! Така че оттеглете енергията си от илюзията на времето, правилата, законите, парите и т.н. и действайки така, вие разваляте старата реалност и започвате отново с цялата си енергия като формирате това, което ви прави толкова красиви и каквото искате да изпитате и да БЪДЕТЕ, в самия обновен свят.

9/ и така ние стигаме до последната стъпка на тази фаза от трансформацията, през която преминава сега Мелин: Бъдете и виждайте, чувствайте и знайте какво сте, кой сте и как се оформяте сега. Това, което сега си спомните и този, който знаете че сте, са първите истински отваряния във вашето разширено състояние на съзнанието. Възползвайте се от всички възможности и се запознайте с чувствата на сърцето ви – кой сте и какъв се оформяте, защото това е, което правите в просеса на трансформация: преструктурирането, сливането с вашия Истински Аз, този, който винаги сте били и още сте и който отново ставате. Всичко се случва в момента СЕГА, така че вие никога не сте били по-различни от Истинския ви Аз, никога не сте били някой друг, никога не сте грешили, просто сте забравили да чувствате Съществото си във въплъщението и знанието, че всичко е свързано и всичко е Едно.

Сега, като успяхме да споделим нашия принос, искаме да те поздравим с твоята последна стъпка в Трансформацията. Приемай много Светлина през следващите дни, за да си позволиш да бъдеш напълно оформена и да Бъдеш, събирането с твоя Пламък-Близнак и твоя истински Аз е на една ръка разстояние и вече започна по много дълбок начин. Ще бъдеш доволна да чуеш, че ние вече сме информирани за успешния процес във връзка със събирането с твоя Пламък-Близнак – между теб и твоя възлюбен Учител, което означава, че то няма да бъде никакъв проблем за твоето Същество и инкарнация: това са наистина чудесни новини! Оставаме на твое разположение по всяко време и удоволствието беше наше да споделим това съобщение с теб. Можеш спокойно да предадеш тези стъпки на човечеството, тези които ще спечелят от тази информация по един или друг начин ще приемат това съобщение в живота си. Пожелаваме ти да имаш прекрасен ден и много време в чудния свят на Трансформацията и Възнесението. Направи го правилно и съзнателно!

Намасте, Учителите от Далечния Изток

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments