Седмично послание на Хиларион 22-29 декември 2013г.


Възлюбени,

Висшата енергия на Любов се излива към вашата планета, когато хората празнуват със семействата и с любимите си хора. Това е магическо време от годината, когато всеки вярва във всички възможности и че добрата воля, която се проявява, ще поправи всичко в света. Любовта прелива дълбоко във всяка душа и всеки искрено мечтае и очаква с нетърпение символичното ново начало в идващата Нова Година. Много неща се промениха през изминалата година и когато хората се обърнат назад за равносметка, те ще се изненадат от всичко, което се случи. Ако хората проследят всички развития във всички сфери на човешкия живот на Земята, те биха видели, че, наистина, светът им се променя драматично.

Нови земи се издигнаха от океана и повече земи ще продължават да се издигат в различни места. Планетата ви преминава през невероятна за възприемане метаморфоза и именно вие сте тези, които я направиха възможна чрез смелото поддържане на светлината по планетата, дори когато не бяхте разбрани от хората около вас. Това бързо се променя, тъй като тези около вас възприемат, че вероятно вие сте знаели нещо, за което те не са били наясно преди и те искрено започват да се стремят да се осведомят със знанието, необходимо им, за да си обяснят случващите се промени, в тях и в света, в който живеят. Ще има голям наплив от заинтересовани, търсещи по интернет отговорите на техните ново-формулирани въпроси.

Това са въпроси, които мнозина от вас си задаваха преди много десетилетия и когато намерихте отговорите, вие започнахте да изграждате вътрешната сила, необходима за поддържането на убежденията ви. Като правехте упорито това през животите си, вие го направихте толкова по-лесно за тези, които сега започват да търсят отговорите и ще има голям наплив, тъй като разбирането идва до по-големи групи от населението. По-младите поколения дойдоха на планетата с кодове, които вече са на местата си, готови за времената, които изпитваме сега и тези кодове сега се активират в ДНК нишките им, както е Божествено постановено в точния момент. Припомнянето идва много по-лесно и елегантно, когато завесите на забравата постепенно се вдигат.

Когато се разгръща голяма промяна в съзнанието на човечеството, тя се разраства в експоненциална, но тиха революция. Това е революция на съзнанието или по-точно, еволюция на съзнанието. Тъй като повечето хора се обръщат към собствената си светлина, кристалната решетка им помага като им носи повече от това, което се стремят да намерят. Началата на телепатичен контакт между хората постепенно ще се формират и това ще доведе до вълнуващи развития във всички сфери на комуникация и в технологиите. Много нови устройства ще бъдат създадени и разпространени по света. Те ще помогнат на онези на Земята да комуникират по-ясно и дори по-бързо, отколкото преди, не само с обитателите на планетата, но също и със Звездните нации, тъй като те са разпознати като роднини.

Епоха на Галактическо взаимодействие с други форми на живот ще стане приемлива концепция, която ще види сътрудничество в разширяването на разбирането във всички сфери на обмен. Информацията ще продължи да се излива в Земната атмосфера с намерението да помогне на човечеството да продължи подкрепата си в още по-голяма светлина и знание и за това как то може да помогне за улесняването на този процес. По-голямо сътрудничество между всички хора ще помогне за придвижването на човечеството и на Земята напред в още по-големи спирали на знание на всички нива на живот по планетата. Все повече и повече хора ще разберат концепцията, че любовта е решението на всяка ситуация, която изниква. Като се прилага тази сила на Любовта в конструктивен начин, ще се види голямо подобрение във всички области на живота на Земята. Това е велико време за живот на Земята!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/22-29-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments