Стъпка Втора: знание за Трансмутацията в процеса на Трансформация




Мелин Лафонт: Лично съобщение до мен от Възнесените Учители от Далечния Изток - Стъпка Втора: знание за Трансмутацията в процеса на Трансформация.


Видео:  http://www.youtube.com/watch?v=BnBcsQ3vIx4&feature=youtu.be

Втората стъпка в процеса на трансформация е опознаването на трансмутацията като такава. Трансмутацията означава, че определена енергия преминава в друга енергия чрез неутрализирането й докато достигне нулевата точка, след което тя има нов заряд и го формирате така, че да съответства на желанията ви. Несъмнено това е най- трудната стъпка в процеса на трансформация, в който се намирате. Преди да започнете същинския процес на трансформация се изисква да овладеете първата стъпка с незначителни разлики, да го приемете и да го направите свой.

Продължаваме споделянето за целия процес на Трансмутация:

1. Позволете си време, в което да си почивате редовно и да прекарвате време със себе си. Много е важно да мислите за себе си в този специален период.

2. Опитайте се да установите определен модел на медитация в ежедневието си и го практикувайте всеки ден, за предпочитане няколко пъти на ден.

3. По време на медитациите ви от първостепенна важност е да се заземявате старателно и да се свързвате с Майката Земя: по-специално с нейния Сърдечен портал и чакра. Тази чакра е най-чистата форма на съществуване и съдържа цялата информация, Светлината и Любовта, кодовете и най-ценните активации, нужни за да завършите трансмутацията. Взимайте тази дневна доза по приемане в своя собствен портал и сърдечна чакра. Накрая интегрирайте тези енергии и ги преобразувайте във вещества, които да бъдат активирани и разпространени чрез кундалини. Това е вашето тяло и храм, което изпълнява тази трансформация; така че вие сте тези, които го правите и активирате.

4. Трябва да станете осъзнати за това, че носите безброй инкарнации в клетките си и те изискват тази информация да бъде споделена. Само това, което ще ви служи по-нататък е тук; останалото трябва да бъде освободено и изчистено.

5. Най-ефикасния начин да постигнете това е да споделяте и да питате всичките си клетки, за да могат да постигнат собствен процес на мутация, които вече са започнали с него. Отново: вие сте вашето тяло в проявление, така че вие сте и клетките си. Клетките на вашата воля доколкото е възможно се уголемяват за да улеснят този процес на пречистване и освобождаване на остарялата и безполезна информация. Така че вие сте свободни отново да бъдете свободни и да образувате повече светлина. Вашите клетки са вашето съществуване в тази форма и превъплъщение, така че общувайте с тях и се грижете добре за тях.

6. Останете непоколебими във вашата убеденост, че всичко, което правите има последствия и резултати. Това е Божествения Закон и описва перфектно какво правите сега. В случай че преминавате през Трансформация, вие сте тази Трансформация. В случай че минавате през Трансмутация, вие сте нея също. Все пак, в случай че не преминавате през тях, няма да има резултати и няма какво да се очаква. Всичко опира до това, да бъдете уверени и да знаете, че вие можете, направете го и БЪДЕТЕ! Обещайте си да не се впускате надолу, а след това да се издигате от депресивни обстоятелства. Вие имате индивидуалност, вие сте СЪЩЕСТВО и сте свързани с Бог. Вие сте отражение на Бог, вие сте творение на Бог.

7. Това е най-важната част от целия процес и е свързан с вашата представа за себе си. Да бъдете осъзнати, знаещи и приемащи кои сте, какви ви е предопределено да бъдете и какви сте били винаги. Ти си Ти и никой друг. Никой не е Ти и никой никога не ще бъде това: знайте това сега и го приемете като истинския ви Аз и като истината. Нищо не е по-далеч от истината от отричането на истинската ви Светлина. Веднъж завинаги се убедете в своя истински Аз и го приемете. Знайте кои сте и опознавайте себе си както никой друг не може. Имайте вяра и се освободете от представата за това, кои си мислите че сте в тази инкарнация. Този парадокс се е наложил у вас но НЕ Е вашата истинска същност в изражение. Грижете се добре за себе си чрез Любящо приемане и осъзнаване на истинската ви Същност. Истинския ви Аз е на ръба да избухне и да се прояви цялостно. В момента вие преминавате през този процес и навреме достигате края му.

8. Винаги следвайте сърцето си, вашия истински Аз, който общува с вас посредством Любовта. При всякакви обстоятелства следвайте сърцето си в Любов и Просветление. Действайки и говорейки на този език, няма да действате от егото и няма да бъдете подведени. Чувствайте сърцето си, което използва светлинен език и вибрация когато общува с вас.

9. Последната включена част е такава, че не може да се прескочи, тъй като е неразривно свързана. Изглежда противоречиво, погледнато през последните части. ОСВОБОДЕТЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ, СЛЕД КАТО СТЕ Я ПРИЕЛИ! Да знаеш е да приемеш, но това не означава, че може да има заряд. Знаенето е състояние на незадържане. Не носи никакъв заряд, нито наименования, или пък его. Ето защо е важно наистина да се освободите и да не остане никакъв заряд. Тогава оставате в състояние на знаене и битие.

За да постигнете Трансмутация, всичко трябва да бъде доведено до нулева точка. Нулевата точка означава, че няма заряд. И тогава ние започваме последната финална стъпка към Трансформацията, която предполага опознаване на Трансформацията.

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments