Седмично послание на Хиларион 8-15 декември 2013г.


Възлюбени,

Промяната продължава да се случва във всеки край на вашия свят. Онова, което беше скрито, продължава да се излага в светлината на човешкото осъзнаване и проницателност. Всичко, което някога беше скривано от масите, повече не може да бъде контролирано и разпространението на информацията лети чрез ефира по планетата буквално за секунди. Всичките начини за скрити дейности излизат, за да бъдат разгледани и признати и това ще продължи докато всичко стане прозрачно във всички взаимодействия между хората на техния свят. Това дава възможност на всеки човек да е по-добре информиран относно многото дейности, които се случват, за да могат да включат избора си относно какво желаят за техния свят и как да се проведе работата за него.

Повече няма да се толерира измамата и това ще става все по-ясно на всички, които се надяват да продължат в старата парадигма, поддържайки масите в неведение относно дейностите, които се провеждат на планетата зад кулисите, защото веднага след като са направени тайни съглашения, те ще бъдат разкрити и изложени. Времената, в които живеете, призовават истина, честност, справедливост и уважение във всички дейности. Умовете и сърцата на всички хора на планетата са изморени от бизнеса като такъв и стават все по-нетърпеливи за дейности с онези, които са предназначени да служат за най-доброто на собствените им съграждани. Призивите за събуждане бяха отправени в много различни държави и ясно демонстрираха това на всички, които биха излъгали хората, че те са предназначени да служат, вие просто трябва да прочетете или да чуете ежедневните си новини, за да видите, че те са пълни с такива истории и информация.

Вие все още сте в преход и ходите между два свята, старите и почти рухнали системи, и новата Земна реалност в по-висшето измерение на съзнанието. За много от вас е трудно да осъзнаят доброто, което се случва навсякъде около вас, защото фокусът е почти винаги върху това, което се случва от старите начини на правене на бизнес на вашата планета. Това са илюзии, които бързо избледняват от човешкото съзнание. На тяхно място идва искрено желание да се поеме пътя нагоре във всички дейности между хората, нациите и света. Има усещане за спешност и очакване, което осезаемо се усеща у много хора на длъж и шир по вашата планета. Задължение на всеки човек е да се придържа към най-високите стандарти на поведение във всички взаимодействия, защото това ще улесни експоненциалния ефект във всички комуникации, които се провеждат.

Повишаването на енергийния и светлинен коефициент безотказно продължава да влияе на промените и трансформациите във всички аспекти на човешкото съществуване. Има голяма нужда от изцеление на старите рани у много хора и те търсят да открият отговори на многото си въпроси и да освободят страховете си, съмненията си и объркването си. Вие, които сте изплуващите майстори на живота на физическата планета, сега сте поставени в позиция на по-големи братя и сестри, не толкова по години, колкото по далновидност. Светлината, която пазите става по-лесно различима за тези, които я търсят, и те ще я търсят.

Като срещнахте големите си предизвикателства и отговорности спрямо по-висшия порядък на нещата, вие се квалифицирахте за ролята на водач или учител на другите във вашата сфера на влияние и скоро ще встъпите в новите си роли с наслада и голяма увереност, знаейки, че имате мъдростта в себе си да оказвате помощ, когато и както е необходимо. Имаше много обучение, което се случваше по времето, когато физическото ви тяло спи, а това ще се активира в божествен срок. Спомнянето на мисията ви ще стане по-достъпно за вас в предстоящите дни.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/13.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments