Приказка за Любовта и Светлината - Част 9


от Добромир Пенков


Интернет ни дава голяма възможност да се информираме. Но стремейки се да получим максимално количество информация, не успяваме да отделим същественото. Има много объркващи противоречия за събитията, които се случват сега. Затова, внимателно подбирайте източниците си. Центрирайте се върху темите, за които говорим, защото иначе съзнанието ви ще работи в грешна посока. Аз ползвам информация предимно от „Пими“ и „Самосъзнание.сом“.

Преди около месец случайно попаднах на информация за скандални случаи на педофилия в скандинавските страни, където подкрепата на това явление се е превърнало едва ли не в държавна политика. Толкова бях ужасен, че дълго не можех да се отърся от кошмарното преживяване. Едно такова състояние предизвиква създаване на негативна времева линия. Представете си въздействието на жълтата преса. Постоянното бълване на помия по известни личности се оказва доходен занаят. Консуматорите на такъв вид „култура“ смятат пикантната информация за известни личности за своеобразна „духовна храна“. Причината за това от една страна е егото. Егото е удовлетворено, като се рови в мръсното бельо на „хайлайфа“. То търси да се сравнява, радва се, че „и другите са мръсници“. Това са изживявания с най-ниска вибрация. Тези читатели са хора, които се хранят с мърша. А създателите на мършата много добре знаят, че има достатъчно лешояди. И колкото повече такава „духовна храна“ се предоставя, толкова повече се увеличават лешоядите. Не мислете, че това е само въпрос на бизнес – има търсене, ще го задоволим, защото мръсотията е скъпа стока. Тук става дума за нещо много по-дълбоко. Това е действие на Тъмните сили, чрез техните земни представители Илюминатите. При тях няма нито една случайна стъпка, всичко е перфектно изчислено. Докато четете вие си мислите, че нищо лошо не се случва, а просто добавяте малко допълнителна информация за развлечение. Всъщност, докато четете, вие понижавате общите вибрации на планетата и вършите точно обратното на това, което се мъчим да постигнем с вас тук. Моля ви, измъкнете се от това ужасно блато. Оставете създателите му да затъват в него, но вие се освободете. Голяма част от човечеството наистина се чувства удобно в блатото, в което е попаднало от хилядолетия. Уютно му е там и когато ние с вас заговорим, че има и друг, по-чист свят, те иронично се усмихват. Не им обръщайте внимание. Нали виждате, че вече ние с вас плуваме в по-чисти води, макар и само малко над тинята. А ни предстои да се потопим в кристално чистите води на пълноводната река на промяната. Дори нещо повече – много скоро ще можем да полетим като свободни птици и да дишаме свободно, забравили блатото от нашето минало. Това не са пресилени думи. Точно така е разслоен сега светът. Така че, работете за изтеглянето на колкото се може души от жълтото блато.

Друга важна спънка са компютърните игри, които в такова разнообразие се предлагат на децата ни. Всичко е създадено по такъв перфектен начин, та да не могат децата ни да се отделят от компютъра. Попитах едно десет годишно дете какво е най-голямото му желание. То ми отвърна – „Да избия всички в компютърната игра“. Това дете се е простило с естественото желание да рита топка и да кара колело. То иска да убива. Така създава времева линия на насилието. Знаете ли колко милиона деца всеки миг участват в тези игри, изцяло потънали в света на насилието, на желанието да побеждаваш и убиваш. Това е една своеобразна групова медитация на злите сили. Разбирате ли! Нашите прекрасни деца изразходват всичката си енергия и умения да служат на злото. В същото това време техните майки с радост си пият кафето със сладкодумни приятелки, доволни, че компютърът ги е освободил от грижата за децата им. Помислете, има ли дете, което да не прекарва няколко часа на ден в такива игри. Помислено е за всички възрасти. Дори се оказва, че имало игри забавачки за няколко месечни бебета. Ще гледа нещо бебето, ще се усмихва и ще се зомбира. Майката отново ще поглежда с благодарност новата техника, която я е освободила от радостта да се грижи за детето си. Мой племенник носи компютъра си навсякъде, защото, ако не играе един ден, ще му отнемат състезателната бърза кола и ще му дадат по-лоша. А вие знаете ли това? Това е перфектна разработка на Илюминатите. Как става това? Имайте пред вид, че те са на изключително високо интелектуално ниво и постоянно получават указания за действията си. Ето, поставят те задача на компютърните програмисти да създадат игра с точно определени психологически параметри на въздействие. Програмистът изпълнява, защото точно за това му се заплаща. Създава се една перфектно работеща машина за зомбиране на човечеството. Всичко е красиво и безобидно. А ние с радост го наблюдаваме!

Изглежда сега моментът е удобен да си изясним какво представляват Илюминатите и какво е мястото им в развитието на нашия свят.. Тяхната основна цел е тотален контрол над цялото човечество. За това не се подбират никакви средства. Ето техните основни методи:

Първо: Използват се парични и сексуални средства за контрол на мъжете от високите етажи на властта.

Второ: Илюминатите издирват най-успяващите студенти от добри семейства, като им осигуряват стипендии и ги поставят под пълен контрол.

Трето: Всички влиятелни хора, попаднали в мрежата на Илюминатите, са използвани като агенти, позиционирани зад всички правителства, като експерти и специалисти. Всъщност, те стават техни роби и рискуват да изгубят общественото си положение и дори живота си и живота на своите близки, ако не се подчиняват безпрекословно. Тези влиятелни хора участват в заговор за сваляне на всички неудобни правителства.

Четвърто: Те се стремят да имат абсолютен контрол над всички медии и пресата, като чрез всички новини и информации подготвят хората да желаят създаването на единно световно правителство, което да реши всичките им проблеми.

Началото на тази организация е поставено през 1760 г.от банкера Майер Амшел Бауер, от еврейски произход. Той сменя името си на Ротшилд, което означава червен знак. Става дума за еврейската звезда, която става емблема на фамилията. Официално те приемат названието Илюминати, което означава Пазители на светлината, през 1776 г. Постепенно проникват във всички масонски ложи, където имат ключови позиции и до днес. Баварското правителство разбира за техните намерения от книга, описваща сценария за Френската революция и за сваляне на други неудобни правителства. То предупреждава Европа за опасността, но предупреждението е пренебрегнато.

Така, през 1793 г.планът на Ротшилд за Френската революция успява. Тя е банкерската мечта за нова конституция и премахване на данъците към католическата църква. През 1791 г. Ротшилд завземат Централната банка на САЩ. През 1800 г. създават банкерска къща в Лондон. Конгресът на САЩ отказва да преподпише договора за Централната банка и тогава Ротшилд решават да дадат урок на американците, като финансират война на Британия срещу тях. Целта е САЩ да изпаднат в дългове.

По това време се създават законите, които трябва да се спазват във фамилията Ротшилд. Това основно е изискването ръководните постове да се заемат от мъжете по кръвна линия и да се сключват бракове само във фамилията. Това довело до бракове между първи братовчеди. Всички ключови позиции се заемат само от евреи.

През 1815 година на „Конгресът на Виена“ се прави опит за създаването на Световно правителство, доминирано от Илюминатите, с което да се постигне контрол над целия цивилизован свят. Тогава цар Александър Първи се противопоставя. Вбесен, Натан Майер Ротшилд се заклева да унищожи царското семейство. Заканата му е изпълнена сто години по-късно.

Така фамилията Ротшилд организира всички революции и войни. От войната между Англия и Наполеон те печелят двайсет към едно. При всяка война и революция те се възползват от дестабилизирането на валутите и, тъй като знаят какво ще бъде предварителното развитие на нещата, извличат огромни печалби. Колкото по-продължителна е една война, толкова са по-големи печалбите им. На практика те финансират и двете враждуващи страни и изпадналите в дългова криза държави стават зависими от Илюминатите. След организираната от тях Октомврийска революция 75% от ръководните постове са заети от ционисти. Така се стига до разстрела на царското семейство, за да бъде постигнато възмездие, заради противопоставянето на Александър Първи. През 1935 година в създадените от ционистите лагери бива избит цветът на Русия – около 35 милиона души.

През 1933 година Хитлер изгонва всички евреи от властта, в резултат на което ционистите организират пълен бойкот на германски стоки в САЩ и обричат две трети от германския народ на глад. Така умират от глад и десет милиона украинци. Още тогава започва подготовката за участието на САЩ в предстоящата война. Тези събития предопределят отношението на Германия към евреите.

През 1913 година Ротшилд създават банката Федерален резерв, която и сега държи основните капитали в САЩ. Всички цени на горива и злато, на ресурси се определят и в момента от техни представители. Съвместно с Ротшилд работят и банките на Морган и Рокфелер.

Виждате какво внимание отделих на информацията за Илюминатите. То е, защото те са главният виновник за бедствията на човечеството през последните 250 години. Тяхна беше идеята за разпалване на Трета световна война, чрез създаване на конфликт с арабския свят. Те организираха атаката срещу Кулите близнаци в Ню Йорк. Организацията беше осъществена от Израелските тайни служби Мосад и възложена на Алкайда. В основите на кулите предварително беше заложен взрив, което доведе до пълното им събаряне. В резултат бяха ограничени правата на гражданите на САЩ и създадени небивали анти арабски настроения.

Какво е влиянието на Илюминатите в България? В началото на промените след 1989 година на партията столетница беше възложено разрушаването на страната. Смятате ли, че една структура, успяла да организира две световни и множество регионални войни, ще се затрудни в манипулацията на лидерите в една малка партия? Така на всички директори на предприятия бяха поставени партийни поръчения да ги съсипят. В първия момент те се стреснаха, защото до сега бяха само съграждали. Това бяха добре работещи предприятия, произвеждащи продукция, в някои случаи по-добра и от западните им конкуренти. За всичката тази продукция имаше осигурен необходимия пазар. Имаше достатъчно работни места за всеки българин. Оставаше само тази добре работеща икономика да се дообогати на базата на опита на западните икономики. Но никой нямаше нужда от една просперираща балканска държава. Плановете бяха да се превърнем в пазар, в страна с ниско образовано население. Това трябваше да направят стопанските ръководители. Те започнаха с неохота, но се справиха „добре“. Не се ли запитвате как всички предприятия се сринаха по напълно идентичен начин? Просто диригентът беше един и същ. Не се ли учудвахте, че момченца, които до вчера не са ръководили дори бригада, сега започват да ръководят държавата ни? Какво се случва? Някой казва: „Ти ще застанеш начело на държавата.“ „Но аз не знам как се управлява държава!“ „Не се бой, ние ще ти казваме.“ Ето, това е схемата на правителствата в сянка, която работи в цял свят и която унищожи процъфтяващата ни Родина. И сега Те казват как да работи държавата ни. Мисля, че всички достатъчно ясно видяха това при последните събития.

Има и нещо друго много важно при тази реализация на илюминатския сценарий за страната ни. Това е разрушаването на духовните ценности. България имаше перфектно работеща образователна система. Нашите деца имаха по-добри познания от връстниците си в другите страни. Затова започна трагичното реформиране на една добре работеща структура. Така се обединяват двете линии на разрушение. Първата: Да бъдат принудени интелигентните образовани хора да напуснат страната поради невъзможността да се изхранват нормално тук. Това рязко довежда до намаляване на нивото на интелигентност общо за страната. В същото време останалите техни връстници не смеят да създават деца заради икономическата несигурност. Втората: Интензивно размножаване на ниско интелигентните прослойки на обществото. Така, докато едната, можеща и знаеща част от обществото, намалява, другата, ниско културна част, се увеличава. Математически погледнато, едните клонят към нула, другите към плюс безкрайност.

Не мислете, че всичко това е случайно стечение на обстоятелствата. Всичко е реализация на поредния перфектен план на Илюминатите и техните покровители. Те също знаят, че България е световен духовен център и правят всичко възможно да попречат на полагащото ни се място в Новия свят. Разбира се техните планове ще се провалят. Защото сега, за пръв път нашето общество се пробужда и издига непокварени от властта хора, независими от добре работещата машина на злото. Те ще се провалят и, защото ние с вас влагаме своя огромен потенциал от чиста енергия, за който, в своето заслепление, опити от жаждата за власт, те дори не предполагат, че съществува. Разбирате ли сега колко конкретна е нашата работа и какъв светъл резултат ще донесе за нацията ни и за света?

Какво можем да направим? Първо: В никакъв случай не изпълвайте сърцата си с омраза към еврейския народ. Той също си носи своята карма. Второ: Погледнете на Илюминатите и на техните слуги като на малки деца, които не знаят какво вършат. Изпратете им любов. Няма по-мощна разрушителна сила за злото от Любовта! Изпитайте умиление и състрадание към тези Божии чеда. Те също са нещастни в своя стремеж към власт. Те живеят с много по-малко радости от нас. Изпратете им Прошка и Любов!

Добре е да знаете, че преродените тук Илюминати, са представители предимно на съзвездията Дракон и Орион. Част от тях са се преродили и като работещи в разузнавателните служби по света. На техните планети стремежът към власт е още по-силен, отколкото тук, на Земята. Светлите сили там са едва десет процента от населението. Освен това, промените в съзнанието на местните хора вървят много по-бавно, отколкото при нас. Затова те са избрали да се преродят тук, за да ускорят развитието си. С урока, който получават тук, те ще допринесат значително за промените на своята планета, след като за пореден път се преродят отново там. Така че, обичайте тези объркани души, защото те са част от Творението. Те са необходимо препятствие, което трябва да преодолеем в своето издигане. Ако намерите в сърцата си място за прошка, ще ускорите и своето развитие. Не се настройвайте да воювате с тях, защото те не са ни врагове.

Ето, научихме още нещо много важно. Важна е не само информацията, която получихме, а и начинът, по който трябва да работим с тази информация.

Наскоро слушах мои познати с какво настървение четат за поредните престъпления и издевателства, които се случват ежедневно у нас. Реакцията беше: „Ако имам власт, всичко това ще го навеся по диреците“. По същия начин си мислим как сме готови да запалим къщата на съседа, защото ни е сторил някакво зло. По този начин везната, за която говорим, натежава на страната на злото. Нали разбрахме, че в света, към който се стремим, мислите ни моментално ще се реализират в мисъл-форми. Представете си какво би се случило, ако изведнъж ни допуснат Там. По улиците ще има премазани хора, по диреците ще висят трупове, половината къщи ще горят. Е, как да ни пуснат Там? Затова, работете. Най-важното, не приемайте негативна информация. Това е не просто задоволяване на любопитството. Това е генериране на мощна отрицателна енергия, която се противопоставя на енергията, която създаваме чрез нашите усмивки.

Друга важна пречка в развитието ни са религиите. На пръв поглед те служат на доброто, проповядват принципите, за които говорим тук. Но, всъщност, самият замисъл за тяхното създаване, е противопоставянето. Не забравяйте, че Тъмните сили владеят Земята от триста хиляди години. Така че, създаването на религиите е част от програмата за потискане на развитието ни.

Наскоро една много чаровна и добронамерена дама ми подари няколко книжки за деца на религиозна основа. Там много ясно се обяснява на децата ни, че Бог стои на престол и от там ни наблюдава какво вършим и наказва тези, които не вървят в правия път. Виждате ли каква заблуда се разпространява? Това е част от работата на Тъмните сили, която се върши под съвсем благовиден предлог. Тази дама е един чист, добронамерен човек с висок морал, но религиозното й възпитание я е довело до заблуди и сега тя е проводник на тези заблуди.

В близко бъдеще всички религии ще отпаднат. Нали знаете, че сега на папския престол седи последният папа. Така е записано в хрониките на Ватикана. Много скоро ще узнаем, че, всъщност, Ватикана е един от носителите на злото, може би не по-малко от Илюминатите. Нали си спомняте Инквизицията? А какво ли ще узнаем сега?

В следващите години полека ще започнат да отпадат всички тайни. Ще можем да „видим“ мислите на тези, които ни управляват сега. Това ще бъде новото подреждане на света. Нали виждате как се случва това вече и у нас. Затова са така стреснати тези, които до сега щастливи се потапяха във властта и живееха безметежно. Но с това вече е свършено завинаги. „...Веч’ няма робът свит и примирен...“

Ето, добре вървим в нашата приказка. Нали чувствате как все повече ви завладява чувството за освободеност. Все повече разбираме своето място в промените на света. Все повече се изпълваме с Вяра и Любов. Значи, добре си вършим работата.

Май че е време да поговорим за тази освободеност. Това е освобождаване от старите схващания, старите вярвания и догми. Представете си как реагирате, когато видите, че се целуват момче и момиче. Ей така, пред всички. Сякаш светът не съществува. Каква е вашата реакция? Казвате си: „Нямат срам тези, младите! Накъде отива светът! Всички ценности пропадат. А ние едно време...“ Или си казвате: „Ето две сърца, изпълнени с любов. Няма нищо по-важно за тях от тази Любов и това е прекрасно!“ Отново се сблъскваме с една и съща ситуация, за която мненията са противоположни. Като тежестите на везната. От едната страна тежи отживялата ретроградност, а от другата, леката като перце, като пърхаща пеперуда, Любов. И странното е, че тази ефирна Любов натежава повече от тромавата, тежка злоба. Не е ли прекрасно това!

Енергиите, които обливат Земята през последните години, водят и до една странна промяна в осъзнаването. Тази промяна идва от разбирането, че трябва да се обърнем към себе си. И като погледнем дълбоко в сърцето си, изведнъж забелязваме, че сме пропуснали да срещнем Любовта. Много добри неща сме свършили, отгледали сме децата си, построили сме дом, но... В бързането сме се разминали с Любовта.

Свободното общуване в интернет ни помага да открием, че има и някакъв друг свят, който до сега не сме успявали да намерим. Изведнъж откриваме, че сме скътали в сърцето си една плаха любов, която търси да бъде споделена. Разбулваме полека тази любов и я оставяме да се прояви.

Имам приятел, който от години се е разделил с жена си. Той е изключително чаровен партньор и жените с радост падат в обятията му. От известно време общува с много дами в интернет. Всички те търсят Любов! Дори жени с добро обществено положение плахо или по-смело показват голотата си, за да изпратят послание: „Аз съм самотна. Търся любовта, която до сега не успях да открия.“ Така той се свърза с жена над трийсетте, която плахо присъстваше до съпруга си, без да получи любовта, която търси. Пламна между тях красива, романтична любов и вече няколко години живеят в нея. Моят приятел, преминал петдесетте, за пръв път се чувства влюбен. И се питам: „Грях ли е, че тази самотна омъжена жена откри изпепеляваща любов в разцвета на своята зрялост?“

Ще си призная нещо. Преди две години написах малък еротичен роман. Той започва така: „Мен ме измъчва мисълта за греха. Винаги ме е измъчвала. Винаги ме е измъчвал въпросът грях ли е това, че очите ми постоянно се прехласват по неповторимата женска красота. ...и може би ще открия забранения плод и този плод ще ми отвърне: „Благодаря, че ме намери!. Защото какъв е смисълът, ако самотен стоя на дървото и в безнадеждност чакам да узрея, да падна на земята и да се слея с нея. Благодаря ти, че ме намери!“ И ще се запитам тогава: „Грях ли бе, че откъснах този плод, а не го оставих самотен на онова самотно дърво.“ ...Ще продължа да газя жаден в потока, защото не е позволено да се отпива, а може би и да се гази. А дали не е позволено да измия поне очите си? Не смея да дочакам отговора, защото ако и това е забранено, къде ще измия тогава просълзените си очи?“

Преди двайсетина години друг мой приятел се запозна с една делова дама. Тя беше много организиран човек, но съвсем формално изпълняваше съпружеските си задължения. Съпругът й, добродушен човек без въображение, се сещаше, че тя е жена само за да освободи веднъж в месеца натрупания товар. Дамата не вземаше никакво участие в процеса, защото много добре знаеше, че е фригидна и даже се чувстваше виновна за този свой „недъг“. Но ето, че неусетно се сближи с този мой приятел и неминуемо близостта им стигна до интимен контакт. Тогава се оказа, че тази „студена“ жена е ураган от страст. При всяка среща изживяваше безброй оргазми. Животът й коренно се промени. Сега тя беше Жена. Разбира се, тя повече никога не допусна до себе си съпруга, който толкова много години бе живял до нея, без да я забележи и я беше лишил от толкова много радости.

Затова се питам, грях ли бе, че този плод бе откъснат. Нима беше по-добре „да остане самотен на онова самотно дърво“?

До сега ви предлагах отговори на много въпроси, а сега сам задавам въпрос. Не знам какво да ви посъветвам. И, все пак, може би е по-добре да рискувате. Рискувайте да се влюбите! Може би Бог няма да ви съди. Та нали Бог е Любов! Може би Бог няма да ви съди и за светлината, която струи от влюбените ви очи. Защото Бог е Светлина! Само, моля ви, не се оправдавайте после с мен. Аз, също като вас, съм един пътник, който дири пътеката. А ако някой я намери, нека ми се обади и ми разкаже. Ще го изслушам с радост.

Вижте колко объркано текат мислите ми. Това е от безкрайното търсене на Пътя. Щастлив съм, че е толкова лъкатушен. Защото, ако бях минал направо и бях стигнал вече Там, какво щях да правя сега? Добре, че е грапав пътят ми. Благодаря Ти, Господи!

Гледах с половин око един интересен български филм. В едно семейство съпругът се свързва чрез интернет с непозната жена и се влюбва в нея. Оказва се, че това е неговата съпруга, която нарочно създава този флирт. С всеки ден двамата влюбени все повече се откриват и стават все по-близки. Разкриват един пред друг най-дълбоката си и съкровена същност. Когато „измамата“ се разкрива, любовта разцъфтява отново в семейството.

Така че, помислете си. Може би цветето, което търсите, цъфти до вас? Потърсете го. Разтворете откровено сърцата си и може би ще откриете, че любовта, която цял живот търсите, непрекъснато е била до вас.

Сигурно, докато четете тези редове, си казвате: „Уж говорим за Прехода, а къде забраздихме“. Не се безпокойте, приятели, чудесно си вършим работата. Стъпка по стъпка намираме отговорите. Чувствам как все по-спокойно ме слушате. Нали се бяхме разбрали, че ще ви говоря за човешката страна на Прехода. Това правим сега. Помислете си с какво настроение прочетохте първите страници и какви бяха убежденията ви тогава. Има ли вече промяна? Значи добре си вършим работата. Тогава да продължим.

Говорим за свободата да се обичаме. Когато написах своя роман, разбрах, че повечето хора още не са дорасли за него, не са достатъчно свободни. Затова го подарявам само на най-близките си отворени приятели. Помислете си, притесняват ли се птиците, когато се обичат. А животните? Те просто не смятат, че най-красивият Божи дар може да е грях и да се срамуват от него. Нашият срам идва от създадените остарели норми и стереотипи.

Преди една-две години седемдесетгодишен мъж от едно съседно село, се обеси от любов на портата на любовницата си. Имаше си и жена. Цялото село го „освирка“: „Та нормално ли е това? На толкова години любов ще върти.“ А аз ги питам „ Нормално ли е децата Ромео и Жулиета да се обичат дотолкова, та да се откажат от живота заради любовта?“ Кой поставя нормите? Кой си мисли че може да бъде мярката? „Любви все возрасти покорны!“ Свободата да се обичаме е част от трансформацията, която преживяваме в момента. Вижте колко двойки не сключват бракове. Защото им е достатъчно да се обичат.

Ако още не сте разбрали посланието ми, ще ви кажа какво мисли за това Мечо Пух.

Прасчо пита Мечо Пух:
– Пух, какво е любовта?
– Това, което означава всичко за теб – отговори Пух.
– А до края ли продължава? – попита Прасчо.
– Не – отвърна Пух, – продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!
– И значи тя е по-велика от всичко? – попита пак замислен Прасчо.
– Не, Прасчо, пак не разбра – ТИ СИ ПО-ВЕЛИК, ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments