Седмично послание на Хиларион 3-10 ноември 2013г.


Възлюбени,

Светът изобилства от новости сред рушащите се останки от старото. Всяко живо същество и съзнание е благославяно с целебните и обновяващи енергии, които идват от космоса. По пътя на всяка душа изобилстват чудесата! Навсякъде, където погледнете, има доказателство за усещане на по-висшите реалности по много начини, което е явно. Най-големите чудеса се случват във всяка душа, тъй като душите са изпълвани с духа на Любов от по-висшите измерения. Всяка душа започва да изразява по-висшата версия на себе си и това има чуден ефект по цялата планета. Човечеството като цяло освобождава силата за положителна промяна, която носи, и я използва и мобилизира в положителни дела, които са от полза за по-доброто на всички.

Много смели души се изправят, за да говорят истината си и да изразят искането си за онова, което им се полага по право. Навсякъде по света онези, които са били потискани, се изправят и издигат гласа си. Те изискват промяна, което включва връщането на суверенитета им върху земите им и ежедневието им. Това са мирни искания и чрез действащите правни системи заявяват правото си да живеят в мир без заплаха от насилие, злоупотреба или експлоатация. Това е време на промяна във всеки аспект от човешкия живот и в крайна сметка, това е за доброто на всички. Ние молим Служителите на Светлината по света да изпращат енергиите си за защита и подкрепа, където считат, че това е необходимо в подкрепа на тези хора, които рискуват живота и здравето си, понеже заявяват позиция за по-добър живот и по-добър начин.

Светът е жив с безброй възможности и потенциали. В живота на всеки човек надделява нов начин с множество възможности, което изисква внимателно обмисляне. Хората изследват алтернативни варианти, които никога преди не са разглеждали. Навсякъде хората избират живот, който позволява повече връзки с другите в общността. Те желаят да живеят със семействата си и със съседите си в мир и хармония. Те желаят изразите на омраза, злоба, подозрение, недоверие, завист и алчност да бъдат заменени с любов, доброта, доверие, взаимна подкрепа, разбиране и щедрост. Това са вътрешните желания на Човечеството, тъй като хората се стремят да създадат промяна за себе си и за тези, които обичат.

Ние молим хората по света да се молят ежедневно за света, в който наистина желаят да живеят. Тъй като тези молитви излизат в атмосферата, те се свързват заедно с другите молитви, за да създадат мощна сила, която да донесе на света тези неща, които са изискани чрез молитвите, защото всяка молитва за добро съдържа много сила и енергия. Тези, които се молят заедно в групи, прибавят още по-голяма сила и енергия към полето на възможностите и ето как се случва чудното. Именно хората по света, които се молят заедно, са владеещите и тъкачите на съдбата на тяхната планета.

Вдигнете се, скъпи сърца, и заявете мощните си намерения за по-добър свят, познат в космоса. Позволете на Светлината си да сияе напред във вселената като фар за обитателите и, показващ, че Земята е готова да стане членка с добра позиция във федерацията на планетите, които чакаха безкрайни еони от време да се случи това. Тъй като Човечеството обединява целите си, то е присъединено от различни планетарни цивилизации, които са готови да помогнат на братята и сестрите си с богатството на знанието си, технологиите си и мъдростта си. Под знамето на създателя на Всички, Всички са ЕДНО.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/3-10-2013.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments