Сананда: Какво точно е Събитието? - Елизабет Трутуин

Елизабет Трутуин

Коментар на Галактическата Свободна Преса: 
Не можем да потвърдим нищо свързано с НЕСАРА. Истинската НЕСАРА се състои в пробуждането на човечеството, което е безценно.

Поздрави! Говори Сананда чрез Елизабет Трутуин. Съществува голямо объркване около това, което хората наричат „Събитието”. Бих искал да засегна всички подробности детайлно. Ние заедно предприехме Великият експеримент на Дуалността на Земята преди милиони години. Преминахме през множество планетарни промени, изменения на континентите и хилядолетия време. Приключваме един земен цикъл и навлизаме в Златната Епоха.

Правили сме всички тези неща и преди. Този път е различно, защото Дуалността приключва завинаги на Земята. Поради този важен факт, трябва да бъдат взети някои фактори предвид. Земята е планета на Свободната Воля. Това е Божествена директива. Всяка душа, въплътена тук трябва да направи своя избор. Друга важна подробност, която не може да бъде пренебрегната е реакцията на хората при вида на трилиони кораби ставащи видими изведнъж. Не една душа би изпитала страх. По време на Хармоничната конвергенция през 1987г. Духовната йерархия отчете обстановката на Земята като наистина мрачна и помоли за милостта да бъде взето решение за настъпване на Златната Епоха в съгласие с Божествената директива и стартиране на необходимите промени.

В по ранните послания през месец Юли, Аз – Сананда, бях придружаван от Богинята майка, която се въплъщава сега на Земята. Ние заедно бяхме поканени да говорим пред Божествения Съвет. По време на това събрание, Тя направи изказване, че всяко следващо удължаване и забавяне на „Събитието” носи по-скоро вреда, отколкото полза за човечеството. Нищо повече не можеше да бъде предприето за да подготви Светлинните работници. Изчакването би имало негативен ефект. Аз – Сананда, споделих това през Август и започнахме да подготвяме сцената за Разкритието в началото неофициално, но което щеше да доведе до Събитието да се прояви и на физически план. Септември и Октомври донесоха необходимите космически промени. Пълнолунията, Равноденствията и Затъмненията насочиха силна енергия към Земята, заедно с огромните слънчеви изригвания. Направих няколко съобщения през последните месеци за важността на пречистването и вътрешната работа, необходими за Възнесението. Всеки от вас работи сериозно за да интегрира високо-вибрационните енергии.

Какво доведе до Събитието?

Преди около 2000 години Сананда – Кумара се прероди на Земята като Исус с грандиозния план да извиси планетата. Този план пропадна със създаването на Цезаровото законодателство, засягащо мореплаването, налагането на робството и Законът за земята. Трябваше да бъде създаден нов план, защото Тъмният Кабал беше присвоил Великия експеримент без знанието и подкрепата на хората. Преди 500 години Ротшилдовото съсловие в Англия покри факта, че сър Францис Бейкън беше прероденият Сейнт Жермен на Земята. Извършваха тъмни сделки с пари и престъпления, с които лишиха сър Францис Бейкън от трона му.

Той трябваше да бъде следващия крал на Англия и от тази позиция щеше да бъде способен да излекува планетата и да сложи край на Дуалността. Той обеща да се завърне. В последвалите години Тъмният Кабал продължи да води повсеместни войни за своя собствена облага. Опитаха няколко пъти да създадат Трета Световна война и се провалиха. Те са причината за глада, недостига, ядрените заплахи, заграбването на земя, доносничеството, масовите психологически атаки (като тази от 11 Септември), банките. Всичко това даде основание на Галактическата федерация да се намеси защото беше нарушена Божествената директива.

Какво представлява Супер Портала от 11.11.2013?

Новото, което се случи беше, че на тази дата Архангел Михаил и Архангел Метатрон инициираха Супер Портал. Това е специална вселенска милост, изпратена към Земята, с която ще стане възможно посрещането на изискванията за проявяване на „Събитието”. Земята е част от тройната звездна система, обхващаща Сириус А, Сириус Б и нашето Слънце. Юпитер ще бъде следващото Слънце в тази Слънчева система. Земята се намира във Фотонен пояс и се движи към Плеядите през Централното Слънце – Алцион.

Супер Порталът се отвори близо до Юпитер и действа като червейна дупка, която ни свързва със Светлинната материална вселена Он. Този многоизмерен портал позволява силно заредената магнетична светлина от Он да навлезе в нашата Слънчева система и да достигне Земята. Планетата ни се издигна със цяла октава след Есенното равноденствие на 2013г. Ащар вече спомена за десетте октави между всяко измерение в друго свое послание. Новата енергия ще направи възможно Земята да навлезе в Нулевата точка, за която често говорим с вас.

Порталът донесе Божествената повеля, изпратена от Съвета на Бога, че Земята получава милостта като най-добрия начин да стартира промените в плътната реалност. Беше направено всичко, за да могат колкото може повече Души да достигнат Новата Земя. Пребивавайки на Земята на свободния избор, някой Души отказаха да направят необходимите настройки за да останат на планетата и след Възнесението й в по-високите реалности. Повече Души ще напуснат, отколкото беше очаквано. Това каза Ащар в скорошно съобщение. Супер Порталът излива високо вибрационни енергии, които повдигат Земята по стълбицата към по-високите измерения.

В тях всички живи форми на планетата ще имат достъп до Етерните си тела и ще са способни да пътуват с техните Меркаби и наистина да живеят многоизмерен живот. В по-високата вибрация ще бъдат достъпни Градовете от Светлина. Онези, които не се пренесат на Новата Земя, ще усещат енергията непоносима за техните триизмерни тела. Тези по-тъмни и плътни енергии ще останат на триизмерната Земя и ще продължат съществуването си. Техните физически тела ще присъстват, но няма да знаят за промяната, която е настъпила. Ще продължат да отричат Висшите Учения и възприятията им ще останат непроменени. Тези времеви линии ще продължат съществуването си в Дуалността.

 По същото време ще бъде издигната Пето-измерната Земя от Космическите строители, така както космически кораб се издига и напуска атмосферата в посока дълбокия Космос. Всяка планета е твърдо закотвена на мястото си благодарение на енергийната решетка в орбитата и взаимодействието й с останалите космически тела около нея. Супер Порталът ще премести Земята на нейното отредено място в по-високите реалности, така както мънистото се придвижва по наниза. Ще отхвърли старите времеви линии и ще приеме на по-благоприятни. Ще съществува по-високо в Космическата решетка и ще блика от енергия.

Кога може да бъде очаквано Събитието?

Много пъти сме говорили за точното време. Съществува Божествен план, с който се съобразяват всички. Ащар винаги е казвал: „Без дати, без ядрени оръжия, без метил!” Истината е, че Прозорец на възможностите се отваря само няколко пъти годишно, когато „Събитието” може да се проведе. Такъв един Прозорец на Възможностите ще се отвори между Сега и края на 2013г. Следващия път, когато енергията носи потенциал за промяна ще бъде около Великден 2014г.

 Супер Порталът ускорява енергийните промени, така че да стане възможно „Събитието” да се състои още през 2013г. Тази вероятност се увеличи значително на 11.11.13 с отварянето на Супер Портала. Ако четейки информацията продължавате да не предприемате действия по посока на Любовта, ние ще се наложи да начертаем линията. Ако не сте успели да издигнете вибрациите си до минимално изискваните за промяна, вие сте поканени да останете в Дуалността колкото пожелаете, докато съберете нужното количество Любов, което да ви обедини с Високоизмерната Земя. Няма бърз начин да се озовете там. Все още „Няма дати, ядрени оръжия и метил”, но нищо не може да спре Земята от Възнесението й.

Какво всъщност представлява „Събитието”?

Разкриване, Обявяване и влизане в действие на НЕСАРА като закон. Това е и то е много. Между седем и десет дни след Разкриването ще се състоят масови приземявания на Извънземни кораби на Земята. Това ще бъде постановено от Небесното правителство на Земята и ще доведе до Златната Епоха.

Президентът Обама се е приготвял в последните си 1000 инкарнации да стане Президента на Разкриването. Възможно е да стане по време на конференция с медиите или на среща в Кметството, може би в петък вечер? Той ще започне да говори за постройките на Луната или базите на Марс, построени от САЩ. По време на това предаване, той ще разкрие, че земните правителства общуват с извънземни цивилизации от дълго време. На практика, хора пътуват в открития Космос и сега, но този факт е добре укриван от земното население. Земята е част от Галактическото Общество.

По това време, на сцената ще излязат деветнадесет същества, които ще направят Обявяването и ще стартират законите на НЕСАРА. Някои от тях ще бъдат хора, други извънземни.

Обявяването и активирането на НЕСАРА ще се осъществи като предаване (симулкаст) на живо, разпространено чрез интернет, телевизия и радио по цялата Земя. То ще бъде изпълнено от технологията на Ащар и няма да бъде копирано по никакъв начин. След края на изявленията, срещата ще бъде преведена на локални езици и чута от всички хора едновременно. Корабите ще станат видими над множество големи градове по едно и също време. Никой на Земята няма да има възможността да фалшифицира „Събитието”.

Когато това се случи, всеки ще се убеди в реалността на случващото се. Галактическото ни семейство ще ни облее с любов и внимание, така че всяка Душа на планетата ще усети неподправено удоволствие. Тогава Ащар ще инициира Нулевата точка и Мерхан Кеше ще активира технологиите, които ще направят връзка с корабите на Земята, за да изпълнят процеса. Скоро след това ще започнат големите арести на Тъмния Кабал. Ще настъпи незабавен мир на Земята. Нито едно оръжие няма да работи в полето на Нулевата точка. Събитията ще се случат в рамките на много кратък период (от седем-десет дни). Тогава космическите кораби, носещи новите технологии могат да се приземят на Земята. Всички тези неща са възможни преди края на 2013г. Поддържайте светли мисли и действайте според тях!

Какво ще се случи след Събитието?

Веднага щом имаме Разкриване, Обявяване и Стартиране на законите на НЕСАРА могат да настъпят всички очаквани промени. Незабавно по въздуха ще бъде разпространена информация и дадени инструкции до всяка страна на планетата. Всеки ще разбере какво се случва и разяснения ще бъдат давани няколко дни. Повечето няма да ходят на работа или училище, а ще си останат по домовете, за да чуят Обявяванията. Банките ще затворят за едноседмична почивка. Банкоматите ще бъдат в употреба, но никой няма да може да влезе в банка или получи банкова услуга.

По време на седем дневният банков отпуск, старата валутна система ще бъде заменена от Нова – с истинско метално покритие, а връзката между валутите ще се осъществява чрез цветни сметки (Rainbow Bills). Банковите компютри ще бъдат програмирани наново. Всеки ще бъде поканен да върне старата си валута като в замяна ще получи равняващото се във вид на новата валута. Динара и Донга ще бъдат преоценени от Сейнт Жермен. Недвижимите имоти, златото, среброто и платината също ще получат нова стойност. На всички хора ще бъде незабавно даден минимумът от средства за оцеляване. Всичко е приготвено и чака своето време. Къщи за бездомните, чиста вода, изобилна храна, репликатори и технологии за лечение, свободна енергия и още. Това ще бъде изпълнено с помощта на милиони галактически същности, техните кораби и технологията, която донесоха с тях на Земята. Планувано е от много дълго време. Аз – Сананда, ви разказах детайлно и в други послания какво може да се очаква след промените.

За много от вас това съобщение не се промени през годините. За други, които тъкмо сега се събуждат, информацията е нова. Независимо къде се намирате между тези две крайности, обърнете внимание на себе си по време на празничния сезон. Подгответе се да станете свидетели на грандиозна промяна изведнъж. Направете допълнително усилие да се свържете с високата енергия. Помогнете на онези, които се нуждаят от помощ. Изпратете любов към хората, които напуснаха планетата, поради високите енергии на Супер Портала от 11.11.13г. Поддържайте визията за НЕСАРА в съзнанието си. Бъдете в Мир и създайте свят на Мира. Наричат ме Принцът на Мира в йерархията. Време е за Мир на Земята.

Намасте! Това е Сананда чрез Елизабет Трутуин

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.comМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments