Една Любяща и Радостна Възможност която не е за Изпускане - Архангел Михаил


24 Ноември 2013

Архангел Михаил и компания чрез Рон Хед

Вие сте вътре сега. Големия портал за които говорихме преди, през този и много други канали е над вас. За още няколко от вашите дни това ще бъде така.

Вие може да кажете, че е пристигнал. Може да кажете, че сте го достигнали. Може да се каже, че ще отмине. Можете да кажете, че ще минете през него. За пореден път, колкото и да се опитвате да опишете това, което е, думите няма да достигнат.

Дали слънцето действително изгрява? Дали вашето небесно тяло наистина се движи по орбитата си около слънцето в кръг? Виждате ли, вашата реалност и Реалността се различават, нали? Минавате ли през светлината, чрез енергия, която лежи на пътя на вашата планета? Това е светлина, енергия, любов, излъчена към вашата планета? Да и да. Ще минете ли през нея? Ще я направите ли част от вас? Отново, да и да. Дали това или някое друго описание е истината за нещата?

Истината за въпросът няма да се вмести в рамките на думите повече, отколкото истината за всичко, означавайки цялостта, ще. Това е, което е важно. Вие сте в средата на възможност да усвоите и да направите част от себе си голяма любов, голяма енергия, голяма светлина, които се предлагат на вас сега. Вие може да се възползвате от нещо за себе си, което в този интензитет, никога не е било достъпно за вас преди. Вие не можете да преминете през нещо което правите част от себе си. Как е възможно вие да го направите, да го направите част от себе си? Това не е трудно, скъпи единствени. И това е много просто, въпреки че резултатът ще бъде изключително сложен. Обичайте го отново. С цялото си сърце, ум и душа го обичайте отново. С най-голямата си възможна благодарност, обичайте го отново. Поканете го. Нека се настани във всяка клетка на телата ви. Ако чувствате, чувствайте го. Ако виждате, вижте го. Ако чувате, чуйте го. Ако знаете, знайте го.

Наистина е невъзможно за вас да го избегнете, но ефекта който оказва върху вас и вашия живот, поне в краткосрочен план, може да бъде много по-голям ако го приемете целенасочено и с радост. В по-дългосрочен план, истината за вашата вечност, това е вашата съдба. Вие обичате преки пътища. Защо не вземете един?

Този портал, тази врата, тази вълна от енергия е само още една стъпка по пътя, който предстои. Ще има още. Ще има нещо което ще изглежда като вълни от нарастваща интензивност. Те ще изглеждат като вълни защото, както винаги, ще ви трябва време, за да си починете и да се адаптирате. Но този момент, в който се намирате е наистина една любяща и радостна възможност, която не трябва да се пропуска. Отворете ръцете си широко и се възползвайте колкото можете от нея. И ако ни чувствате да правим същото и да танцуваме с вас, така да бъде.

Нека любовта и светлината на вашата земя и нейните хора блести по-ярко. Добър ден.

Източник

Превод: Христо


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments