Приказка за Любовта и Светлината - Част 4


от Добромир Пенков


Смятам, че в значителна степен се научихме как да работим, за да променяме живота си и да създаваме хармония около себе си. Знам няколко случая, при които заболели от рак са се излекували само като гледали комедийни филми или като започнали да се радват на живота „като за последно“. Радостта е прекрасно лекарство. И всеки може да го намери. Стига да го потърси. Има един много пряк път за това постигане. Това е медитацията. Най-големите промени в съзнанието на човечеството са постигнати чрез медитация. За съжаление, аз не съм добър специалист в тази насока, но въпреки това, ще се опитам да ви помогна. Медитацията е състояние на изключване на ума. Когато сме изключили мислите, получаваме пряка връзка с Вселената. Тогава космическата енергия преминава директно в нас, без непременно да я превръщаме в познати понятия, без да искаме да я осъзнаем непременно с думи, както сме свикнали да възприемаме най-често нещата. Сливайки се по този начин с Космическия разум, ние ставаме част от него и чрез него можем да изпращаме енергия на промяната към света. Не е нужно нищо конкретно да искаме. Достатъчно е да се слеем с тази енергия и тя ще започне да облива Земята. Така на 21 септември 2012 беше проведена масова медитация за мир в целия свят. Най-простата форма на медитация е съзерцанието. Просто изключете мисълта, потопете се в настоящия миг и съзерцавайте – течащата вода, цветето в стаята, огъня, полета на птицата или поведението на мравките. Важното е да сте потопени в настоящия миг. При провеждане на медитация е необходимо да седнете удобно на земята или на стол с добре изправен гръб. Това е необходимо, за да може да протичат правилно енергиите през меридианите на нашето тяло. Поставете на коленете ръцете с дланите нагоре. В началото е необходимо да направите няколко дълбоки коремни вдишвания. Вдишвайте през носа и издишвайте през устата. Изключете в максимална степен мисълта. При издишване можете да произнасяте мантрата „ом-м-м“. Тя означава „приемам, съгласявам се“. Дори само това упражнение да правите, вече сте постигнали някакво медитативно ниво.

Ако искате да навлезете в медитативните техники, като начало ще ви предложа една обща медитация по Елена Шахънска. Добре е първо да направите физически упражнения. Заемете позата, за която говорихме. Започнете дълбоко дишане. Наблюдавайте как въздухът се движи и докосва дробовете ви... Вече дишайте спокойно... За отпускане направете автомасаж, като насочите вниманието си към ходилото на десния крак. Представете си как го напрягате и отпускате... След това направете същото с коляното и бедрото... Направете същото и с левия крак... След това със седалището, гърба, гърдите, рамената, ръцете, шията... За главата направете упражнение само за отпускане. Представете си как се отпуска лицето ви, челото, бузите, челюстите, шията... Почувствайте удоволствието от отпускането... Отпуснете кожата на главата... Почувствайте любовта, която се влива във вас... Представете си красива гледка... Облейте с любов косата, лицето, шията, сърцето, мислите си и вижте как те стават по-сияйни... Повтаряйте: „Аз съм любов, аз се обичам... Аз обичам... Аз съм любов...“ Почувствайте любовта със сърцето си... Почувствайте звученето, аромата й, докосването, като докосване на бистра вода до тялото ви... Пратете обич към белите си дробове... Обгърнете ги с любов... Направете същото и с бъбреците, черния дроб, далака... Почувствайте топлината им... Повтаряйте: „Аз съм любов...“ Направете същото и със стомаха, половите органи. Почувствайте ги здрави и жизнени... Почувствайте как любов циркулира във вашето тяло... Мускулите, костите ви сияят от здраве... Цялото ви тяло е любов... Тя извира и ви облива като водопад – с чиста, кристална вода и измива всичко ненужно... Под водопада има огледало... Погледнете здравото си тяло – младо, стегнато, красиво... Запомнете го в това огледало. Запомнете се съвършени... Огледайте се... Край вас има градина с цветя... Песен на птици, слънце... Намирате се в храма на вашето сърце и всичко, което искате, е в него... Вижте с какво е населен вашият храм... Вижте цветята и ги почувствайте... Създайте си мислено вашето съвършено място на любов... Споделете тази любов с най-близките си хора... Облейте ги с любов... Запомнете цялата тази красота и райски покой и ги запазете завинаги в себе си и винаги ще можете да се завръщате... А сега, вдишайте бавно и дълбоко... Започнете да усещате тялото си... То започва да тежи... Спомнете си обстановката около вас... Дишайте... Раздвижете се бавно... Погалете лицето си... Изправете се... Разтърсете тялото си... Това ще остане завинаги във вас.

Ето един примерен образец на медитация. Би трябвало целият сеанс да продължи 25 – 30 минути. По същия начин бихте могли да разработите най-различни други модели. С най-голяма лекота можете да медитирате, като влезете в „Медитации“ в „Гугъл“. Там всичко е добре премерено. Звучи приятна музика. Значително ще засилите ефекта, ако слушате и звукова медитация „Етосът“. Тя е дар от високо развитата цивилизация на Арктурианците. Състояние близко до медитацията можем да постигнем, като се вгледаме в очите си в огледалото. Тогава ще почувстваме, че се изпълваме с любов към себе си. Не забравяйте, че не можем да обичаме другите, докато не сме се научили да обичаме себе си.

Ето, че направихме още една стъпка по пътя на духовното издигане. Ако всичко до тук сме разбрали добре, ако то е станало не само наше познание, а е минало през сърцето, значи в значителна степен сме се подготвили за радостните събития, които предстоят.

Струва ми се, че вече сте научили текста на песничката, която си обещахме да научим, за да я изпеем на Дядо Коледа. Остава по-трудното – да научим мелодията. Защото тя ще зазвучи красиво и естествено, само ако мине през сърцето.

Защото това е мелодията на ЛЮБОВТА!

Сега трябва да поговорим за нещо изключително важно. Вие осъзнахте колко е важно, съдбовно важно, колкото се може повече хора да осъзнаят това, което вие вече с радост разбрахте. Затова, моля ви, работете с цялата си енергия, за да може тази истина да достигне до колкото се може повече души. Това е една спасителна мисия. Затова, почувствайте се спасители, бъдете Апостоли. Нашият Апостол отдаде живота си за освобождението на хубавата ни страна. Станете и вие Апостоли на една светла кауза, този път за освобождението на Човечеството. И не забравяйте – историята, която сега творите, много скоро ще бъде задължителен предмет в училище, като История на човечеството. А за вас ще си спомнят като за Работници на Светлината. Защото вие вече наистина сте Работници на Светлината, Служители на Светлината, колкото и високопарно да ви звучи. Затова сега ще продължим нашия разговор като с Работници на Светлината. Защото тази книга не е за масовия читател, тя е предназначена за вас. Знам, че малко ви е трудно да повярвате, но преди последното си прераждане вие сте обещали да работите за осъществяване на Прехода и сте избрали да се родите точно в този момент и сте избрали този път на развитие. Сигурно се питате какво ще стане с тези, които са избрали друг път. Те са преценили, че няма да успеят да натрупат достатъчно опит в този живот и ще трябва да продължат преражданията си на друга, триизмерна планета. Затова ще трябва да минат през смърт. Ще минат през смърт и много от старите души, които са постигнали по-високо духовно развитие. Тези души просто са избрали по-прекия и лесен път, защото се чувстват уморени или се страхуват от трансформациите, които трябва да преживеят по време на Прехода. Но те няма да се преродят отново, а просто ще ни чакат Там. А тези, които са решили да минат през ново прераждане тук, на Земята, вече ще се раждат в четвърто измерение. Те ще носят цялото познание на Акаша и вероятно ще го проявят около тринадесетата си година. Така че, всичко, което се случва сега, е подчинено на един съвършен Божествен порядък.

Като Работници на Светлината ще продължим да говорим за пътя на нашето осъзнаване. Нямаме по-голям проблем от прошката и страха. Огледайте се и ще видите за какво непрекъснато се караме. Спорим с най-близките си хора за имущество. С години братя и сестри, деца и родители, съседи не си говорят заради няколко сантиметра земя, спорно жилище, казана обидна дума. СПРЕТЕ! Не можете да преминете безболезнено в новия свят, докато не прегърнете близките, които сте обидили или не кажете „Здравей!“ на човека, на когото сърдито с години сте мълчали. Аз лично имах няколко такива случая. Просто се спрях и казах: „Здравей, как си?“ Отвърнаха ми „Благодаря. Добре.“ И стената падна! Само за няколко секунди! Падна товар, носен с години – и от двете страни. Виждате ли колко е просто. Просто преодолейте гордостта.

Днес отново отидох да нахраня гълъбите. Те бяха по-дружелюбни и доверчиви от всякога. Надпреварваха се кой първо да кацне на ръката ми. Край мене се насъбраха деца – циганчета. „Може ли да опитаме и ние?“ Сложих зрънца в детските шепички, обясних им как да се държат и гълъбите веднага отидоха при тях. Дойдоха и „наши“ деца. Дадох и на тях зрънца. Гълъбите се довериха само на едно от тях. Другото започна да крещи на циганчетата: „Сега ще ви пребия!“ Ей така, без нищо. Защото се правили на важни. Едва ги успокоих. А просто моите нови мургавички приятели искаха да споделят любов. В същото време техните загрижени учители и родители стоят зад компютрите, заседават в залите и се чудят как да воюват с агресията. Не може да възпитаваш само с думи. Не може общуването с децата да става само в класната стая. Изведете ги само за един час в парка или край града и ще видите каква огромна промяна ще почувствате. Когато говоря за това с колегите си, те ми обясняват колко са уморени от служебни задължения. А забравят, че най-силното въздействие се постига с личен пример. Какъв е смисълът, ако след беседа за агресията в часа на класа, започнеш да им крещиш и да ги обиждаш? Какъв е смисълът, ако след като си говорил за „Език свещен на моите деди“, започваш да общуваш с учениците си в интернет на латиница?

Не мислете, че съм се отдалечил от темата. Всичко това е част от осъзнаването, част от подготовката, част от пречистването. Затова, моля ви, през оставащото време загърбете ежедневните грижи, отложете част от „неотложните“ задачи и се обърнете към себе си. Опитайте се да разберете себе си, да намерите себе си. Запитайте се „Кой съм аз всъщност?“ Изпратете любов към себе си. Погледнете се в огледалото право в очите и потърсете себе си. Така ще ви е по-лесно да разберете и обикнете света.

Непрекъснато се появяват нови развития. Щом излезе първият тираж на книгата, я подарих на моя позната. Тя беше много общителен човек и непрекъснато получаваше обич от приятелите си. Заговорихме за предстоящите събития. Зарадвах се, че успя да разбере и приеме всичко. Но когато заговорихме за прошката, каза: „Само на майка си никога няма да простя!“ Имаха спор за наследствен имот и от години не си говореха. След няколко дни срещнах майката и заговорихме за това. Тя търсеше контакт с дъщеря си, за да й се извини. Разказа ми как по цели нощи не спи и все сънува, как тя идва и заедно си пият кафето. Обещах й да поговоря отново и наистина вярвах, че прошката ще дойде. Но когато се срещнахме с дъщерята, тя започна да нарича майка си с обидни думи и остана непреклонна. Е, какъв е смисълът, че си разбрал някакви написани слова, че обичаш света и той те обича, когато не искаш да разбереш собствената си майка и не можеш да й простиш?.. Нали си представяте как сега ще премине с този товар през „иглените уши“.

Преди петнайсет години попаднах на предложение за изключително изгодна сделка и потърсих съдействието на свой съсед, който се занимаваше с търговия. Той пое нещата в свои ръце и двамата с надежда споделяхме какви добри пари „ще ни паднат“. Оказа се, че сме попаднали на професионални измамници, които отмъкнаха парите на тогавашния ми приятел. Изведнъж аз изпаднах в положение на виновен и от мен се искаше да покрия загубите му. Негови приятели борци ми обясниха, как ще късат краката ми един по един и какво ще се случи на децата ми, ако не му възстановя парите.

Междувременно той ме нападна изненадващо и с удар по главата с едно дърво ме свали на земята. Смятах, че в следващия миг ще ме убие, но се появиха хора и той избяга. За да приключи тази сага, бях принуден да му прехвърля бащината си къща – най-хубавата къща в селото. Тогава той ми заяви, че ако намеря парите някога, ще ми върне къщата. След няколко години му предложих значително по-висока цена, но той поиска три пъти по-висока сума. Така враждата и мълчанието между нас остана. Преди няколко дни го срещнах и го поздравих. Попитах как е здравето на майка му, която бе в болница и му обещах да му подаря книгата си. Вчера отидох у тях, поздравих майка му и дошлите гости и дълго разговаряхме за предстоящите събития, за карма, за неведомите пътища на живота. Докато говорихме, очите и на двамата се просълзиха и, ако не бяха гостите му, един „циганин“ и един „българин“ щяха да се прегърнат. Очите на майка му, която много страдаше през всичките тези години, също се просълзиха. Падна от плещите ни един невероятен товар. Разделихме се като приятели, между които никога нищо лошо не се е случвало.

Разбирате ли, че няма нищо на този свят, което да не може да бъде простено? Затова, моля ви, намерете сили в себе си да простите на всички. Просто се спираш и казваш: „Здравей!“ И денят ти се изпълва със слънце и спокойствие.

Това е най-важната посока, в която трябва да работите. Опитайте се през оставащите дни и години да носите спокойствие на себе си и на света. Поздравявайте, колкото се може повече хора. Това е най-простичкият начин да си разменяте любов. Почувствайте как сте изпълнени със светлина, усещайте как постоянно светите и ще видите как другите ще забележат вашата светимост и също ще засияят. Така и те ще предадат светлина на тези, които срещат и усмихнато поздравяват. И така ще засияе в нежна светлина целият този прекрасен свят. Това не са само красиви думи. Просто ви разказвам за състоянието, в което аз непрекъснато се намирам. С всеки ден поздравявам все повече хора. Постоянно изпращам любов и светлина и ме обгръща любовта и светлината, с която другите ми отвръщат.

Много от вас се безпокоят, че може би не са достатъчно добре разбрали изписаните думи и може би това ще им попречи при Прехода. Не се страхувайте! Дори само това, че сте съпреживяли моя разказ, ви е издигнало достатъчно високо. Дори само това, че като се вгледате в дълбоките черни очи на циганчето, което проси, ще изпитате любов към него, ще бъде достатъчно за прекрасния скок, който предстои. Дори само да нахраните гълъбите на вашия прозорец или в градинката, да почувствате нежното докосване на човчиците им по дланта си, дори само това да сте направили, тази любов ще отмие всичките лоши натрупвания през живота ви и ще ви накара да се почувствате част от онова велико цяло. Така че, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ГОТОВИ!

Много важно е да изразим НАМЕРЕНИЕТО си, че желаем да участваме в Прехода, че не се страхуваме, че го приемаме като нещо прекрасно, което се случва, за да ни промени завинаги към добро. Постарайте се да сте в покой, да контактувате с природата, за да може повишената енергия да прониква по-лесно във вас. Не бива да се смущавате, ако получавате някакво неразположение. Това просто е съпротива на тялото към резките промени, към повишаващите се честоти. Ако правите физически упражнения, ако се разхождате сред природата, значително ще намалите неприятните реакции на тялото си. А тези, които не вярват, които не приемат промените, ще преживеят много силен стрес. Затова помагайте на всички, които едва сега разбират какво се случва. Разговаряйте търпеливо с колкото се може повече хора. Това ще повиши значително и вашето ниво. Просто внушавайте, че няма нищо по-важно от нашата готовност и разбиране за това, което предстои.

Искам да ви съобщя и още нещо. На 19 септември 2012 г. започна евакуацията на тъмните същности от астралния свят. Те са били доведени тук по нареждане на Бог преди 18,5 хиляди години. Тъй като човечеството произвежда огромно количество негативна енергия, планетата би се взривила, ако няма къде да отиде тя. А тъмните същности се хранят само с негативна енергия и така я попиват като гъба и по този начин разтоварват напрежението. Сега те не са необходими и затова специални служби ги преместват в спящо състояние на друга планета, където ще започнат своето ново развитие, за което ще им помогне и натрупаният на Земята опит. Мислете за тях като за палави деца, които едва сега се учат да прохождат. Изпратете им любов и благодарност, че са изпълнили своята мисия в Експеримента. А на нас помощта им вече не е необходима, защото вече ще излъчваме само любов.

Знам, че вече сте разбрали колко е важно да вървим по пътя на духовното извисяване. Знам, че имате желание да се усъвършенствате в намиране на правилната посока. И, тъй като вече се чувствате Работници на Светлината, ще продължим да говорим за вашата роля в промените на този прекрасен свят. Сега този път е по-лек, защото на 21.12.2012 г. отпаднаха препятствията, които преди това ни задържаха. До тази дата бяхме принудени да вървим „в пакет“, независимо от нивото, което сме постигнали. И добрите и изоставащите ученици трябваше да бъдат в един клас. Сега тази необходимост отпадна. За да преминем безпрепятствено в следващия клас, бяха опростени значителна част от нашите кармични дългове. Сега повече не се иска от нас да страдаме, за да се пречистваме. Дадена ни е възможност да изграждаме своя живот, както намерим за добре. Та нали сме планета на свободния избор и живеем във Вселена на свободния избор. Това е част от експеримента. В други вселени се експериментира какво би се получило, ако се спазват строги правила. Но тъкмо свободата, която ни е дадена, прави нашия път толкова интересен и разнообразен, макар и изпълнен с много препятствия. Точно непредсказуемостта на нашите действия създава един уникален път и тъкмо за това сега представители на хиляди светове с интерес наблюдават начина, по който извършваме нашия Преход. Когато потърсили в Акашовите записи възможния сценарий за нашето сегашно развитие, се оказало, че вървим по път, непознат в никоя друга вселена. Така че, не се разочаровайте, че на 21 декември не направихме така желания скок, не се пренесохме само за миг в Едемската градина. Това беше само единият от вариантите. Ние избрахме по-сложния, но и по-интересен път. Ние избрахме вариант, при който да запазим физическите си тела, а да извърши скок само нашето съзнание. Ето, ние сме си уж същите, но нашите тела с всеки ден ще стават по-здрави, нашите сърца ще се изпълват все повече с радост. Не е ли прекрасно това! Това е част от Експеримента. Като награда за нашата смелост Бог ни направи един много щедър подарък. До сега в човешката история беше давана възможност за възнесение заедно с физическото тяло само на най-светлите човешки синове, като това се случи с Христос. Сега се получи Божествена повеля да бъде дадена възможност на всички човешки същества да се възнесат по този начин. Това, разбира се, не значи, че всичките седем милиарда души ще могат да се възползват от тази възможност. Ето, това е целта на тази малка книга – да помогнем на колкото се може повече души да се издигнат до такова ниво, че да получат този Божествен дар. Това е ролята на вас, приятели, Работници на Светлината – да бъдете проводници, разпространители на тези знания, на поведението, което трябва да усвоим. Просто самите вие бъдете Светлина, бъдете Маяци от Светлина! И ще видите как тъмнината около вас се разпръсква, как „...уплашен бяга днес от вас мрака“.

Може би ви се виждат твърде патетични тези мои думи... Може би ви звучат малко странно... Като че ли идват от някакъв нереален свят... Това е, защото още ви е трудно да се разделите със старите модели на мислене, със старата парадигма. Трудно ви е, защото тези модели са вграждани в нас в продължение на хилядолетия. Но точно сега тези остарели модели се рушат. Те се рушат по един динамичен начин, непознат в никоя друга реалност. Промени, които другаде са се осъществявали за хилядолетия, сега ще бъдат постигнати само за няколко години. Защото такава е нашата свободна воля. Вижте как цялата планета се тресе от народното недоволство. Нима мислите, че това е случайно? Всичко това е резултат от мощните, разтърсващи енергии, които днес обливат планетата. Тези енергии стимулираха промените още през петдесетте години и сега с всяка изминала година стават по-осезаеми. Виждате ли ужаса и объркването всред управляващите в целия свят? Това е, защото за пръв път в човешката история народът има реална възможност сам да определя начина, по който да живее. Нека не ви се струва бавно темпото, с което се променя светът. На фона на хилядолетното робство, което сме понасяли, това е само миг. Спомняте ли си Вапцаров: „...Когато се отърсва Земята от отровната си плесен...“. Ето, точно в това време живеем сега. Знаете ли, че в малката държава Еквадор е изградена нова власт, която потърсила отговорност от престъпните си управници и сега целият политически елит е вкаран в затвора за десет години? Новият президент на страната, една много дръзка дама, обявила дългът от десет милиарда долара за „Омразен“. Това понятие беше въведено по време на войната срещу Ирак. Тогава със съгласието на САЩ дългът от двеста и петдесет милиарда долара беше обявен за „Омразен“, защото е сключен без знанието на народа. Така САЩ опростиха този дълг. Сега този прецедент беше използван успешно и дългът и на Еквадор вече е опростен. Опрощават се и много ипотечни кредити, когато собственикът има опасност да изгуби единственото си жилище.

Ето, такива процеси текат в момента на планетата. Това е прочистването, за което говорим. Създават се нови норми и правила, които ще доведат до едни по-справедливи отношения. В един момент ще се стигне до финансово нулиране и благата, създадени от всички нас, ще бъдат справедливо разпределени. Тези, които стотици години живеят в лукс за сметка на милиардите изнемогващи човешки същества, ще получат справедливо възмездие.

Винаги съм се питал, когато дойде време „да се отдели зърното от плявата“, как ще стане това. Как ще стане така, че камък да падне само на главата на „грешника“ и да запази „праведния“? Тъкмо този процес тече в момента. Казахме, че Земята се облива от енергията на промяната вече седемдесет години. Тази енергия се засили особено през последните години и ще достигне своя връх към 2025 г. От една страна това е енергия, която води до промяна в икономическите и политически отношения. От друга страна се променя нашето съзнание. Това променено съзнание води до физически промени в нашите тела. Как става това? В нашите клетки е заложено изначално да бъдат безсмъртни. Бог е заложил в тях код, който да бъде задействан при определени условия. В Акашовите полета, за които толкова много говорим, всеки от нас има код, подобен на нашето ЕГН. Той се нарича Светлинен код. Светлинният ни код е променлива величина. Знаете, че всички наши мисли и емоции се записват в Акашовите полета. От това дали сме изпълнени с чисти мисли и емоции, зависи нашият светлинен код. Този код, съчетан с някои други фактори, оформя „печата на душата“. Тъкмо този печат е основният двигател на промените в нашите тела. Изначално ние сме били създадени като същества с ДНК от дванайсет нишки. Тогава ни е било достъпно цялото познание на Акаша. Но когато Тъмните сили завладели Земята, те поставили останалите нишки в спящо състояние, като ни оставили само две, необходими за нашето физическо оцеляване. Енергийният импулс от 21.12.12 г. бе предназначен да отключи възстановяването на останалите нишки на ДНК. Сега вече кодът на промяната е задействан. Включени са още пет чакри към нашето тяло, но сега вече в аурата ни. Така нашите чакри станаха дванайсет, колкото са и небесните тела в нашата Слънчева система.

Как протичат в тази връзка промените в нашите клетки? Сега те са изградени на въглеродна основа. Когато кодът в тях се задейства, тялото получава команда „включи още един електрон във въглеродния атом“. Така клетките от гниещи въглеродни се превръщат в силициеви – безсмъртни. Такива са и клетките на нашите извънземни приятели, затова някои от тях са на хиляди и дори на милиони години. Тази промяна в клетките се извършва много бавно, иначе тялото би ги отхвърлило като чужди. Този процес ще продължи 10, 20 дори 30 години, според състоянието на нашия светлинен код. Процесът на промяна не е непрекъснат. Той се активира от космически събития, като слънчеви и лунни затъмнения, слънчеви изригвания, пълнолуние, подреждане на планети и други. Влияние върху светлинния код оказва и подреждането на определени числа. Така един от най-мощните импулси за последните няколко хилядолетия Земята получи на 12.12.12 в 12ч. и 12м. Мощни импулси получаваме при всяко равноденствие и при зимното и лятно слънцестоене. Затова е много важно в такива дни да бъдем в покой, да бъдем центрирани в себе си, за да могат тези енергии да проникнат безпрепятствено в нас и да извършат желаните промени.

Ето, това е главната причина, за да започна да пиша тази книга. Защото знам, че има прекрасни, добронамерени човешки същества, на които е нужна само една крачка, за да заживеят според законите на Любовта и Доброто, стига някой да им посочи тази крачка. Сега заедно с вас се учим да правим тези крачки и така да помагаме на света да става по-добър. Повярвайте, това съвсем не е трудно. Повярвайте, вие носите заряда на промените във вашите добри сърца и с общи усилия можем да освободим този заряд за благото на всички нас. Защото дори само едно сърце да изпита свещения трепет на Любовта, тази Любов променя поне с малко света към добро.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments