Разгръщащите се Тайни - Симфонията на Сърцето



Разгръщащите се Тайни - Музикален видео клип

Потопете се в божествената женска енергия на този Разгръщащ Тайните музикален видеоклип. Композитора Марко Мисинато и вокалиската Кристин Хофман ще пленят сърцето ви и ще ви въвлекат в музикално пътешествие из омайната природа, красивите изображения на свещената геометрия и ще събудят във вас симфония от любов, мир, благодат, страст и единство с всички.



Разгръщащите се Тайни - Симфонията на Сърцето - Документален

Вие ще почувствате силната трансформираща енергия чрез музиката, гласът на Кристин, музикантите, публиката и величието на Куенка. Марко и Кристин споделят своите най-съкровени чувства и визия за музиката и как Разгръщащите се Тайни ще вдъхновят публиката по целия свят, за да се събудят в сърцата си и да живеят в любов, радост, мир, страст и единство. Насладете се на това емоционално и радостно пътуване.



Официален Трейлър на Разгръщащите се Тайни



Марко Мисинато - Пълно Интервю Куенка, Еквадор юли 2013

Марко говори за последния си албум Разгръщащите се Тайни, Звуците на Единството, каква музика е и откъде идва и каква е ролята на музиката през това време на пробуждане, Божествената Женска Енергия, лечебната музика, какво вдъхновение е, и много повече .. .


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments