Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Колективният избор и състояние на Енергията: промяна след промяна - Мелин Лафонт ~ Сен Жермен

Колективният избор и състояние на Енергията: промяна след промяна - Мелин Лафонт ~ Сен Жермен


Скъпи приятели,

Мисля, че мога да говоря от името на всички нас, споделяйки, че през последните седмици, и по-специално изминалите няколко дни от слънчевото затъмнение, бяха доста тежки и ни донесоха вътрешни прозрения и ситуации, служещи на нашата еволюция. От моя гледна точка (а аз лично усетих това) ние се сблъскваме с много интензивни вълни, които се засилват понякога, но независимо от това се справяме. Забелязах го при съжителството си с други хора (в моя случай живеем с децата ми) и лесно мога да усетя ефектът, който енергийните промени оказват върху тях. Трябва да се науча да се справям с това като част от процеса и този на моите приятели и близки.

Понякога е доста трудно да останеш в спокойно състояние или да го достигнеш отново. ОБАЧЕ аз намирам за доста ефективно и възстановяващо навлизането навътре в себе си, да почувстваш сърцето си и просто да съществуваш без никакви задължения или очаквания. Да се наслаждаваш на момента, да се погрижиш за себе си и да се отвориш за енергията. Остани притихнал, в пълно доверие към същността си и енергийното течение, потичащо през теб, така че да се съединиш с енергията. Не можеш да спреш енергията да достигне дълбините на твоята същност и да останеш вкопчен в дуалността (в отричане, разделение и твърдост).

Вие искате да се разширите, да течете като поток и да се издигнете: вие, бидейки енергия, искате да сте свободни от кутията (твърдото физическо тяло), но едновременно с това стоите вътре в тази кутия. В резултат, ставате неспокойни, защото искате да израстнете, да се освободите и по една или друга причина това не се случва. Не виждате, че това, което ви задържа фиксирани в едно положение, сте самите вие. Чувствам, че в тази вътрешна борба ние наистина получаваме подкрепа. Позволете си да имате доверие в себе си (вашия Божествен Аз, неподправеното его) и водачите ви, които са край вас. Те са толкова близо и доловими, дори може да ги разпознаете с просто око.

Сен Жермен ще разкаже за процесът, през който ние всички преминаваме понастоящем. Струва ми се, че скоро ще преминем през много интензивен, дълбок и необикновено дълъг процес (не дълъг период, измерван в земно време, понеже времето се забързва сега, в смисъл, няма да бъде ден или два). Всички отварящи се портали и енергийни потоци ще се комбинират с ретроградните позиции на определени планети. Дишайте дълбоко – вдишвайте и издишвайте.

С много любов, Мелин Лафонт


Сен Жермен

(предадено на 6 ноември)

Поздрави, обичани мои приятели, това е Сен Жермен, идващ сега! С гордост и с много любов към вас аз пристъпвам, с най-любящите и добри намерения, да ви окуража да прегърнете себе си в наближаващите предизвикателни времена и процеси, стоящи пред вас. Измина почти година по вашето земно време, считайки еволюционният път, който изминахте от заветното декемврийско слънцестоене на 21 Декември 2012г. Усетихте ли колко бързо изтече времето досега? Денят се равнява на цяла седмица земно време, точно толкова бързо всичко еволюира във вашата реалност. Ще започнете да осъзнавате бързо как се изменя всичко с най-добрите възможности на ваша страна.

Мили мои приятели, братя и сестри, аз съм истински щастлив от вашия прогрес, който всички постигнахте в условията, в които съществувате и в сърцевината на същността си. Навлизаме в период на бурно въздействие, когато всеки от вас ще бъде разтърсен из основи – казано с прости думи, но това е, което ще бъде усетено. Чувствам болката, емоциите, препъващите камъни и блокажи, вилнеещи във вас като вихър, който засяга както вътрешния, така и външния свят.

Позволете ми да навляза дълбоко в темата и да ви дам повече информация за значението и пътя, който сте поели. Като колективно цяло вие сте избрали да осъществите цялостно и всеобхватно пречистване. Земните жители все още живеят в особено нечисто състояние, приютявайки кармични енергии както сред светлоносците, така и в колектива на хората, живеещи в дуалност. Желанието за цялостно и интензивно пречистване и изчистване е ваше творение. По този начин Божествен план и планетата Гая взеха решение да ви подкрепят в разрушаването на дълго-продължилата дуалистична форма и вибрации.

Искам да наблегна специално на факта, че колективното цяло на човечеството все още се придържа здраво към истината, извираща от изопаченото его и отговарящите му емоции. Вихър от конфликти и пречистващи процеси са на път да се проявят, пристигащи като възможност да погледнете искрено към себе си, да ги приемете като части от вас и изцяло да ги преобразите в божествени качества на светлината. Споменатият Божествен светлинен Аз е онзи, с който винаги общувате през сърцето.

Комуникацията през сърцето, независимо с кого, включително и със себе си, ще се осъществява по безусловен и най-уважителен начин. Няма да се разграничава правилно от неправилно; добро или зло. Всичко е форма на изразяване и е възприятие, което е напълно уважавано и приемано заради неговата същност. Погледнете на това мъчително състояние, в което се намирате в момента като огромен дар и възможност да вземете всичко, което ви принадлежи във вече балансирано състояние и да го обгърнете с любовта, която Сте.

За да достигнете балансирано състояние, вие трябва да приемете себе си изцяло. Всички части на вашата същност, независимо колко тъмни могат да бъдат: те са ваши! Подчертавам този факт, защото вие толкова често мислите, че егото и тъмните аспекти на вашето същество трябва да бъдат унищожени. В действителност, е по-добре да ги приемете безусловно като част от самите вас. По този начин вие може да възстановите баланса и така да функционирате с балансирана полярност, отразявайки Нулевата точка или неутралността.

Слънчевото затъмнение даде допълнителен импулс в процеса. То ви насочи към вашето вътрешно аз, независимо дали искахте или не. Вие сте водени да видите фактите с какво сте свързани и върху какво трябва да се фокусирате. Незначителни неща се превръщат в реалност, непоносими ситуации ви подканват да ги преосмислите; наистина изглежда, че не сте се освободили от тежките уроци на живота. Мили приятели, нищо не е прекалено трудно или тежко за вас да го понесете, защото вие привличате към себе си точно онова, с което може да се справите, нито повече, нито по-малко...При всички случаи ще бъдете точно там, където сте водени и трябва да бъдете. Всичко е създадено от вашето Аз Съм Присъствие.

Не забравяйте, че личното ви Аз Съм Присъствие се спуска в момента във вашата реалност и тялото ви! По този начин нищо неотработено не може да остане във вас до пълното му интегриране. Ръководството на изопаченото его не може повече да ръководи процеса на обединение с вашето истинско аз. Така че гледайте на тежкото време като благословия и подарък в премахването на всичко, което не ви служи повече. Вече не е въпрос на желание, а решение да се откажете и пречистите. Времето на егото изтече, с него е приключено. Това е толкова просто.

Постъпващите енергии ще усилят всичко и ще ви помогнат да се промените до степен, с която сте хармонични. Това е промяна, след промяна, след промяна… Ето защо ви беше дадена кратка почивка през месеците Септември и Октомври, за да се подготвите психически за това. Голямо събитие се разгръща сега във вашата реалност. Имам предвид слизането на вашето Аз Съм Присъствие и изпращането на изопаченото его. Извършва се отрязване на всички връзки, които все още ви държат прикрепени към дуалността и старите и добре познати начини на съществуване. Освободете всички ограничения, всички договори и вашето его и съществувайте от сърцето си.

Вярвайте, освобождавайте, грижете се един за друг. Обичайте се, почивайте, дишайте дълбоко, заземявайте се и дръжте на фокус позитивните намерения. Приемайте, бъдете отворени безусловно към всичко, което идва на пътя ви. Не съдете, а вървете с потока, без да осъждате, без да очаквате, без очертания. Бъдете наблюдатели от неутрална позиция и стойте притихнали във вашата собствена какавида, която ще бъде с вас през всички промени и възможен хаос. Тя ще ви отведе до сигурно място и комфорт. Колкото по-малко се сражавате, толкова по-гладко ще протече всичко. Запомнете, няма разделение! Всичко, което приемате като разделение, ще ви изключва от реалността.

Като човешко същество, вие сте склонни да мислите прекалено много. Търсите причините на всичко, което се случва, искате да бъдете приети, оценени и убедени, имате ваши вярвания. Мили мои приятели, осмелете се да Бъдете и да Знаете! Комуникацията и промяната се случват първо отвътре. Факт, който вече разбрахте, видяхте и възприехте досега. Това е причината за голямото пречистване на цялото човечество, при което засегнат ще бъде всеки, буквално всеки жив организъм. Не съществува друг начин да пристигнете там, където искате да бъдете, а това е „В дома”. Вашият дом, вашето СЪЩЕСТВО, вашето сърце.

Това е в основата на всичко и това е, което вие сте!

Информацията, която споделям с всички вас, извира дълбоко от моето сърце, Същество и енергия! Моята цел е тя да бъде чиста, непревзета, защото вие всички сте упълномощени с прозрачност и водачество. Вие присъствате в сърцето ми, безусловно и безрезервно! Моля ви, викайте мен или Възнесените Учители винаги, когато нещата станат прекалено сложни, ние ще ви помогнем с безусловната любов, която чувстваме към вас. Вие трябва да си свършите работата, с подкрепа и изясняване на вашето сърдечно намерение и молба към нас, вие ще стигнете далеч, по щадящ и лесен начин. По-лесен отколкото да се инатите и да се борите със себе си.

Не бъдете прекалено горди и давайте съвети на онези, които ви молят за това. Вие сте заедно и е важно да си помагате в най-изпитващото време. Като колективна единица винаги, когато помогнете на някого и отговорите на неговото/нейното питане, помагате на себе си по този начин. Бъдете добре, Майстори на Възнесението! Аз се чувствам абсолютно благословен с такива братя и сестри. Възхищавам се на вашата издържливост и толерантност, вашето разбиране и любов един към друг. Позволете да ви кажа, че вие избрахте този процес поради любовта, която имате един към друг и към себе си. Искаме да видим всяка жива душа, еволюираща в нейния/неговия процес на Възнесение и затова вие направихте избор за колективна промяна и просветление. Вие всички сте чудесни Майстори и е чест да работя с всички вас!

В Светлина и Любов! Аз съм Сен Жермен!

Източник

Превод: Мира Адреева | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments