Съобщение от Мира от Плеядианския Висш Съвет – 8 Ноември 2013

8 Ноември 2013

чрез Валери Донер 

8 Ноември 2013

Гая се възнесе в 5-то измерение на 21.12.2012. Само човечеството остана да направи тази крачка. Както винаги, използвайте своето разграничаване!


Поздрави! Аз съм Мира! Аз работя заедно със Земния Съвет. Нашето присъствие и грижа за това да сте добре е най- големият ни приоритет в това време.

Приливите на енергия се увеличават и рисковете също. Наблюдаваме и асистираме живота на Земята на всички нива. Това, което е подготвено ще дойде! Ние сме с вас, заедно със светлинните реалности и вашето галактическо семейство. Случващото се на Земята засяга всички нас. Земята се нуждае от помощ. Ние сме тук заради вас.

Като пазители на светлината на земния план, вие сте призовани за активна светлинна служба. Ние нямаме предвид, че задачите ви са маловажни, а че са много необходими! Всеки от вас държи част от сложен пъзел. Вече е почти 2014г. от вашия земен Грегориански календар. Много се случи до 21, 2012. Готови ли сте за още повече?

Ще има продължителен фокус върху живота отвъд Земята. Хората ще се отварят за нови истини, относно нашето присъствие. Земята не може повече да бъде разделена от Единството на Живота. Тази истина ще бъде доказана. Ще се увеличи активността на космически кораби и други свързани с тях събития. Това трябва да се случи в името на сигурността на живота на планетата.

Тези, които се включват, са същества от Светлината. Ще бъдете тествани за това дали давате силата на други. Вашето разпознаване на всички аспекти на живота е много важно! Светлината е основополагаща. Това включва Светлината във вас, идваща от вас и тази около вас. Тя е мощен инструмент, с който трябва да работите. Вселената е създадена от Светлина и Любов. Това е нейната същност.

Вашата планета е заобиколена от най-великите светлинни сили от цялата Вселена; всички очи са върху вас! Ние поддържаме енергията за вашето възнесение и асистираме в трансформацията на планетата. Земята иска да се освободи от ограниченията, които са задържали нейното възнесение от много дълго време. Сега Тя е на ход!

Съществата от Вътрешната Земя също са част от тази енергия. Те са поддържали безусловната любов, която Христос донесе преди 2000 години. Те също се приготвят за тяхното възнесение заедно с вас и Земята.

Оставете борбите настрана! Подгответе се за случая. Въздигнете себе си с мисли, думи и дела и станете част от Великото разгръщане обратно към сърцето на Създателя. Това означава Възнесение. Освобождаване и издигане на съзнанието за да си спомни и да се превърне във ваш Божествен Аз.

Съжаляваме, че не можем да ви дадем точни дати и детайли. Както казах в началото, идват издигащи вълни и засилващи се емоции. Продължавайте да използвате вашите светлинни филтри да прозрете същността на събитията, които се случват. Филтрирайте всичко с Любов и останете в сърцето си!

Аз Съм Мира и ви изпращам любов и благословии!

Източник

Превод: Мира Адреева | Самосъзнание.com





Прочети още:






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments