Вие всички сте Свързани с Гая чрез Мрежата

чрез Мрежата

"О, уау това е страхотно, защо трябва да ми пука?"

Много вече виждат защо това е важно. Но аз ще обясня невероятна част, която поне някои от вас изпитват.

Забелязвате ли, че ​​правите някои неща по различен начин, отколкото сте свикнали да ги правите?

И по някаква причина този нов метод работи по-добре от начина, по който сте го правили преди. Да, да, вие всички сте брилянтни. :) Част от това, което се случва, когато сте свързани е да се възползвате от знанията на всичко, което е известно. Гая има връзка до тази информация. Връзката ви с мрежата предлага същите знания. Да, знам, че не се чувствате така, всякаш знаете всичко, можете ли да си представите сътресенията, ако всичко стане незабавно? Би било прекрасно нещо, но не и в сегашното състояние на света. Ще дойде скоро време, когато всички веднага ще знаят всичко, но ще изчезне доста бързо. Това ще ви даде възможност да опитате от възможностите.

Честотните портали забраняват тези знания за хора, докато не достигнат ниво на съзнание, при което никога няма да го използват за сметка на другите. До този момент ще ви бъдат давани малки късчета знание, които ще продължат да се изграждат като вдигате вибрациите. Използвайте всеки залък разумно, тъй като всеки от тях е като мини тест, за да видим как ще ги използвате.

Внимавайте всеки ден и вижте кога ще забележите това. Това е нещо малко и забавно, което се случва, и много хора, които питат: "Защо нищо не се променя?" дори няма да го забележат.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments