Вашето Вътрешно Светилище


Скъпи Възлюбени!

Само за миг, решете да влезете във вашето вътрешно светилище (вашето свещено пространство) и се настройте с Магията във вас и това, което ви заобикаля отвън.

Почувствайте непрекъснатите благословии в живота си и знайте, че те са подарък от вашия собствен Божествен Аз! Можете също така визуално да се свържете с 7-лъчева звезда на Магията / Творението, или енергично да вървите към нея. Знайте тогава, че Вие сте тази Магия! Ако Вие сте тази Магия, тогава какво щяхте да направите с нея и какво ще направите част от живата действителност, ако не е имало нищо по пътя ви и нищо не ви спира?

Представете си, че е толкова реална, колкото е, и познайте вашата единствената Истина. Сега, когато си отворите очите, можете ли все още да почувствате тази Магия? Усещате ли, че няма повече разделение между вътрешния и външния? Те са Едно, и Магията в теб създава Магията около теб. Вие олицетворявате собствената си Божественост! Ходете в Магия! Станете тази Магия! Вие сте нея, и не може да има нищо по пътя ви, освен вас самите.

Интензивността на емоцията / чувството от страна на живота е довеждането на нещо дълбоко и красиво за всички нас. Подаракът винаги идва от душата ни, и като получаваме тези "чувствени" подаръци, понякога "времето" изглежда се забавя, и всичко изглежда, че се случва в по-бавни темпове. Това е така, защото ние сме поканени да отидем дълбоко в себе си и да прегърнем тези усещания с целостта на нашето Същество. Без отвличане на вниманието! Интензитетът на Скорпиона решително оказва влияние върху всички нас по един или друг начин. Съблюдавайте и забележете каквото идва чрез Вас в този момент, и го оставете да ви възвиси до нови висоти! Послепис: В Новото, ние можем да създаваме смао чрез нашата Висша Есенция на Сърцето, и отварянето към дълбоки чувства е огромна част от този процес!

В рамките на Божествената Любов, Polona Aurea Dawn


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments