СаЛуСа – 11 октомври 2013г.


Енергийното поле около всеки един от вас и около Майката Земя се засилва и повече не подкрепя натрупване на негативни аспекти от трето-измерна реалност. Това енергийно поле е пълно с Любов и Светлина от висока честота и работи като пречистващ щит на всичко, което трябва да се освободи. Онези, които се изчистиха, могат да го почувстват като мощно чувство на издигане от всичко, което преди ги задържаше и то им помага да свикнат с още по-високи честоти на Съществуване. Бъдете наясно с това чувство и пуснете вътре чрез сърцето си тази Любов и Светлина, която ви обгръща, и очаквайте голяма промяна, след като тялото ви се приспособи към нея. Онези, които са в процес на изчистване, ще почувстват силно желание и нужда да се освободят от проблемите, чието съществуване повече не могат да отричат. А онези, които все още се ангажират с по-низшата игра на илюзията, ще почувстват силно вътрешно напрежение и ще се опитат да потърсят още повече илюзии, с които да се покрият, но те не могат повече да влияят на всички останали с негативното си мислене, тъй като то в голяма степен остава в собственото им енергийно поле. Всички вече избраха пътя си и реалността, в която искат да бъдат, тъй като никой не знае по-добре какви опити са нужни освен този, който ги живее.

Всеки изпитва тези промени по начина, който е планирал, и успокойте се като знаете, че Планът е перфектен и когато слушате собственото си напътствие, не може да се изгубите. Способността да слушате Висшия си Аз и всички ваши Водачи нарасна огромно и вие вярвате в себе си много повече, отколкото преди. Помнете, че няма нужда да се сравнявате с другите, за да докажете, че това наистина се случва, защото другите може да не изпитват промяната си по същия начин, по-скоро слушайте с уважение другите като знаете, че има толкова много възможности за всеки от вас, тъй като нашият Създател създаде всички нас с безкрайни различия за изпитване, но равни във всички форми на изразяване.

Това са най-чудесните времена, които всички ние изпитваме и искаме да почувствате тази радост, която ви заобикаля. Почувствайте тези мощни моменти на собствената ви трансформация и позволете на знанието, че всичко е перфектно организирано, да се установи във вас и да ви даде тази увереност, която търсите. Животът за вас повече не е физически, и позволете на този факт да навлезе напълно в ума ви и освободете последните тревоги, които ви чакат да ги пуснете, защото също и умът ви се подготвя за изпитване на новото. Изчистването на ума ви беше най-трудната част, но със сърцето ви, пълно само с Любов и Светлина и Истина на живота, всичко може да бъде изчистено с лекота, вие само трябва да вложите в това силното си намерение. Почувствайте силата във вас, която вече придобихте, и бъдете готови да се почувствате дори по-мощни, когато мозъкът ви ще започне да функционира по новия начин и ще отвори много повече опити за вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и много се радвам на тези промени във вас, тъй като вие изпращате всичките си чудесни чувства обратно към нас и ние можем да споделим повече с вас. Сега ние сме свързани заедно още повече и тази връзка става по-силна, колкото повече вие установявате в себе си по-висшите енергии. Поддържайте намеренията си фокусирани върху това, което искате да изпитате, и то ще се случи. Обичаме ви всички.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/11-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments