СаЛуСа – 8 октомври 2013г.


Вашият свят се променя с огромна скорост, която не можете да възприемете от настоящата гледна точка, защото в тази реалност всичко се измерва в определена времева рамка и докато все още функционирате в тази реалност, имате нужда да продължите да измервате всичко, което се случва, със съответното време. Когато се присъединете към по-висшата си реалност, мозъкът ви ще трябва да свикне с различното измерване на времето, тъй като няма да сте в състояние да функционирате напълно в тази по-висша реалност. Тъй като сега мозъкът ви се свързва с по-висшата ви реалност, понякога може да се чувствате объркани относно времето, един ден всичко се случва много бързо, друг ден, без значение какво правите, всичко е бавно. Тази промяна може също да се случи в един ден и би могла да е дори още по-объркваща за вас. Моля ви знайте, че също и много физически промени продължават точно сега в телата ви и заедно с всички други промени създават перфектната комбинация, която е в състояние да ви придвижи към по-висшата ви реалност, която изберете да изпитате. Бъдете търпеливи със себе си и се радвайте на всяка една промяна, с която сте наясно, и позволете на останалите промени да се случат в перфектния момент за всеки от вас.

Ние все още работим по всички наши планове и контактът ни с хората „на точните места” за икономически и социални промени се разширява всеки ден. Повече от онези, които обслужваха старата система, сега ясно виждат, че тя не води до никъде и те не виждат причина да останат в нея и избират да подкрепят новата и започват да търсят точните контакти. Те винаги намират това, което търсят, и не са оставени без помощ, защото всичко е добре планирано и никой, който мечтае за промяна, не е забравен, защото всички вие заедно създавате реалността на промяната. Ако гледате новини за политическата ви среда, тази промяна може да се види в широк мащаб, когото се фокусирате върху речта на лидерите си. Помнете, че има много други във вашата система, които не са видими и работят тихо докато почувстват, че е дошло точното време да излязат напред и да говорят открито. Това време наближава и нищо не може да спре този процес, нито дори заплахи към живота им, защото всички вие живеете в много по-висше енергийно поле на Любов и Светлина, което създава естествена защита за Всички. Някои може да са избрали да го изпитат по различен начин, но трябва да си спомните, че това бе техен собствен избор.

Сега се фокусирайте върху собствените си промени, защото с навлизането в по-висшата си реалност вие най-много ще помогнете на другите. Вие не само ще чувствате постоянно щастие и радост, което знаем, че ви мотивира много силно, но ще донесете повече вътрешна сила за другите, които все още търсят истинската си същност и също ще донесете повече Любов на Майката Земя и това ще помогне за ускоряването на промените, които се необходими, за да се спре унищожаването на тялото и да се започне отново да се гледа на нея като на живо Същество. Така че обърнете още по-голямо внимание на приключването на всичките ви подготовки, които са необходими за встъпването в по-висшата ви реалност и не си позволявайте да бъдете отклонявани от това. Ние знаем и чувстваме, че „чакането” е достатъчно и ви помагаме колкото можем. Така че, направете го.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние винаги ви изпращаме Любовта си и вече виждаме себе си работещи с вас, обединени в общата ни реалност, която заедно създавахме за всички от нас в продължение на хиляди Земни години. Именно в този удивителен момент най-сетне ще сме в състояние да се прегърнем и да споделим толкова много повече, отколкото споделяме сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/8-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments