СаЛуСа – 13 август 2013г.


Почувствайте енергиите, които заобикалят всеки един от вас и ако те имат любящо и радостно чувство, тогава приемете ги в себе си колкото може повече и ако поради някаква причина имате чувство за по-ниска енергия, когато сте в тях, има нещо, върху което трябва да поработите или което да освободите. Тези енергии са чиста Светлина и Любов и ви насочват по избрания ви път. Слушайте ги и ги почувствайте точно такива, каквито са, показващи ви какъв е проблемът. Фокусирайте вниманието си върху почистване на старото, тъй като остана малко от тежкия багаж, който носехте от много, много години. Чувствайте се горди със себе си, че бяхте в състояние да се справите с това в такива тежки условия, с което дадохте възможност и на други да направят същото много по-лесно и по-бързо. Това би трябвало да ви удовлетворява и да ви дава чувство за Единство, което всички искате да почувствате. Спомнете си, че всички вие дойдохте в този живот, за да правите точно това, което правите, и много от вас вече са наясно с бъдещата цел или „работа”, която ще изпълняват.

През много животи вие не бяхте наясно за истинската си цел на живота, където сте живели, и само след като напускахте тялото си, ставаше очевидно, че учехте уроците си. Сега вие пазите цялата мъдрост от вашето обучение и я носите с вас към по-висшето си съществуване. Вие също така запазвате тялото си, което ще бъде подобрено, когато вие се научите да използвате новите си способности, които някои вече откриха, защото всяка такава промяна започва с това как мислите за себе си. Ако желаете някакви промени в тялото си, вие трябва да мислите за това, тъй като мислите са творение, но без никакви съмнения, че не сте способни да направите подобно нещо, и ще видите, че промените се случват. Веднъж след като заживеете изцяло в по-висшата реалност, вие ще сте в състояние да променяте нещо незабавно без „изчакване”. Това е още една причина, поради която трябва да поддържате ума си свободен от тревоги и съмнения, тъй като те причиняват объркване относно това, което наистина искате. Трябва да размишлявате върху причината за съмненията ви и със сигурност ще получите цялата помощ, за да ги разберете и след това да ги изчистите от пътя си, може да се изненадате от това какви са първопричините за тях. Веднъж след като ги освободите, не поглеждайте назад и се радвайте на чувството за свобода и щастие, които незабавно ще почувствате, след като съмненията са си отишли.

Този период от живота ви е пълен с промени, буквално ежедневни промени се случват, някои може да са много големи и да изискват пълното ви внимание за по-дълго време, някои може да са по-малки, но всички от тях завършват Божествения план за вашата трансформация в Същества от Светлина с пълно съзнание. Много неща трябваше да се променят вътрешно и външно, което означава, че точно сега вие сте много заети и още повече промени идват към вас, така че не забравяйте да отделяте достатъчно време да си почивате и да се привеждате в съответствие с Висшия си Аз и с избрания ви път. След като напълно сте съответстващи, ще спрете да чакате нещо да се случи, вие просто го правите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам радост, че толкова много от вас се подготвят за следващата стъпка в издигането към най-чудесната реалност, която сте изпитвали до сега. Има още толкова много неща да изпитате и това е отвъд способността на думите да го опишат. Струва си да оставите всичките тревоги зад вас и да се присъедините към него. Ние сме толкова близо до вас, почувствайте ни.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/13-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments