~ Великото Събитие ~ Прочистване - Почистване - Друга Планета - Кораба Майка - Галактическата Федерация


6 юли - Anna Merkaba

Мили деца на Светлината, ние подготвяме всеки един от вас за Голямото Събитие, което предстои сега да се случи на вашата планета Земя. Големият секстил-6 планети подредени във формата на шестостен и връзката на човешкия код в сърцето със сърдечния код на Гая и друга планета.

Да, наистина, мили деца на Светлината, там е друга планета, която се движи по-близо и по-близо за подравняването и да образува секстил и Триединство, което ще даде възможност за започване на нова вълна на масививно събуждане. Ние говорим с вас сега от кораба-майка, който се намира на 74 ° градуса южно от екватора на вашата планета.

Всеки един от вас от "земния екипаж" е бил подготвян за това Събитие, чрез разширяване на капацитета на клетъчната памет и кодовете на ДНК в рамките на вашите тела, за да можете да издържите на количеството Светлина, което е на път да протече през вас към Гая.

Поради всичките си усилия и закотвянето на Светлината върху планетата Земя, много от вас са гледали като внезапно събудили се земни жители. Много от вас гледат все повече и повече на хората, които излизат на улиците и протестират, като на ваши братя и сестри, които вече не искат да живеят под владичеството, което в момента е окупирало Гая. Но скъпи деца на Светлината, критичната маса все още не е достигната, макар че изглежда, че целият свят протестира и иска промяна, това не е всичко, което тя може да бъде и това е така, това е стъпка, мощна стъпка в посока към Галактическата Федерация на Любовта, Светлината, Изобилието и Просперитета за всички и за всеки, за всички до един - универсалния проект на Гая.

В следващите няколко дни от земния си път, вие ще изпитате пречистващ процес. Голяма част от въпросите, които са лежали пасивни в рамките на вашата клетъчна памет, идват за прочистване. Вие ще се почувствате силни, както и отрицателните емоции, които ще се покачват, ще бъдете подготвени да разберете, че "тъмните сили" ще се опитат да ви задържат в това състояние на негативност, защото те все още се опитват да се държат за властта с всички възможни средства и да останат на планетата Земя.

Сега зависи от вас. Вие имате силата да позволите на тази енергия да остане или да я изчистите и да я премахнете от полето ви. Процесът е болезнен, но е необходим. И така, независимо от ефекта на вашите медитации, независимо от ефекта, на вашите различни духовни практики, все още можете да намерите себе си завладян от внезапен страх, гняв, разочарование, неразбиране, дразнене, което ще ви даде желание да се карате с близките си хора, да намерите себе си в аргументи, които не можете да спрете и да не разберете как сте попаднали в тази ситуация.

Трябва да знаете, мили деца на Светлината, наши скъпи братя и сестри, че процесът, който се появява не са емоциите ви, а се увеличават версии за тях. Моля да разберете причините за това явление - емоциите ви са манипулирани от тези, които са намерили слабо място за влизане в аурата ви.

Молим ви да практикувате почистващи и защитни техники. Активирайте си Меркабата, активирайте защитни щитове, сега е моментът, ще имате нужда от тях най-много.

Не се страхувайте и се опитвайте да останете в баланса на всяка цена. Без значение какво може да дойде на пътя ви и много воля, за да не се оставите да бъдете манипулирани от тъмните, за да ви хвърлят в хаоса на нестабилност и дразнене, с цел създаване на дупки в щитовете ви и да намерят своя път към центъра на сърцето ви, за да спрат Светлината. Не позволявайте това да се случи!!!

Осъзнайте, че нито една от тези емоции не са ваши, защото те не са. Освободете ги веднага, веднага след като те дойдат и не се спирайте на тях. Не позволявайте на тези емоции да проникнат в тялото ви. Вие контролирате вашата среда! Следете вашите мисли внимателно всеки ден, всеки час, всяка минута, секунда и милисекунда. Филтрирайте всичко. И само позволявайте на положителните вибрации да проникнат през тялото ви. Разберете, че въпреки всичко, ние сме тук за вас. Вие сте тези, които контролират сами себе си.

Когато разберете, че това идва, помолете вашите пазители, помолете вашите водачи, помолете Вашия Висш Аз, за освобождаване на това от вас към Светлината, освобождаването на каквото и да е и на всичко, което ви изхвърля от баланса ви на разстояние от Светлината и да останете в Мир, в Хармония, в Светлина, в Любов, разбиране и радост. Заземете се, доколкото е възможно и се подгответе за официалното Събитие, което скоро ще дойде на Земята.

Ние сме с вас. Обичаме ви. Довиждане за сега.

Източник

Превод:  Milena van Lier | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments