Останете Заедно като Едно Цяло - Монтаги Кийн ~ 7 юли 2013г.


Трябва да разчитате на собствената си решителност, да си помагате като останете заедно, да се организирате и да победите.

Чарлз Стюард Парнел (Ирландия)


Тези думи трябва да отекват по целия свят. Важат за всяка страна и всеки народ. Това е, което трябва да направите. Останете заедно като едно цяло.

Всичко ще се промени във вашия свят чрез волята на народа, а не благодарение на корумпираните институции. Те губят позиции всеки ден. Това наистина е една битка, където изглежда, че едната страна държи цялата власт и контрол. Но това всъщност, не е така. Защото когато хората изпозлват гласа си и са готови да се изправят и говорят открито, тогава корупцията може и ще бъде победена.

Знам, скъпа моя, че отблизо следите какво се прави в Ирландия. Спомняте си думите на великите лидери от миналото, като например Парнел. Запитайте се защо не виждате по телевизията или вестниците какво се случва в Ирландия. Защо крият факта, че един смел младеж на име Тони Рочфорд е на гладна стачка, за да разобличи корупцията на банките? Той е готов да загуби живота си, за да разкрие измамите. Какво сте готови да направите вие?

Застанете до Тони Рочфорд, защото той жертва живота си за всички вас. Всеки, който има неприятности с банките и корумпираните правителства знае, че Тони Рочфорд ви представлява. Готови ли сте да видите как този млад мъж умира за вас или ще го подкрепите в каузата?

Вижте как историята се повтаря, когато добрите хора го позволяват. Виждате как британските банки наследяват имоти в Ирландия и след това ги продават под носа на ирландците. Случващото се днес в Ирландия ще се последва във всяка страна – това е превземането на човечеството и се осъществява чрез банките.

Нито една страна не е в безопасност. Всички хора трябва да се обединят и да се изправят заедно, казвайки едно много силно „НЕ! Няма да позволим да унищожите света ни! Няма да позволим да осъществите плана си! Ще ви разобличим! Готови сме да се изправим срещу вас!”

Когато хората се обединят като едно цяло, банките ще бъдат безпомощни. Сега е времето да създадете един по-добър свят за цялото човечество. Помнете – обединени сте изправени, а разделени падате. Аз само мога да ви покажа пътя. Какво ще решите да направите, зависи само от вас. Робство и измама или свобода и мир. Вече е достигната връхната точка. Няма време да наблюдавате пасивно и уклончиво.

Сега от най-голямо значение са хората, които споделят информацията с другите. Те знаят, че това са душите им, затова избраха преди да се върнат към Земята, да бъдат част от великото пробуждане. Ще има моменти, когато ще чувствате, че сякаш сте сами. Но помнете, че светлината, която споделяте, има желания ефект. Много от вас са наясно с факта, че сте се отказали от свободната си воля, за да се гарантира, че ще реализирате мисията си на Земята. Тъмните сили знаят кои сте. Те правят всичко, за да ви пречат, но духът и светлината са с вас в трудните моменти.

Това е най-голямата война от самото начало на света. Светлината срещу тъмнината. Всеки един от вас участва, независимо дали иска или не. Сами разбирате колко глупаво звучи, ако някой каже „Не искам да знам, това не ме засяга”. Само че това касае всяко едно живо същество на Земята. Не подкрепяйте измамниците в унищожението на планетата ви. Не забравяйте, че те лъжат толкова убедително, защото имат тази практика дълги години. Но сега вече можете да разпознаете лъжите и да не ги приемате повече. Играта им се провали. Време е вие да планирате.

Трябва да сте подготвени за съживяването на Земята и когато е възможно да се засадят органични култури. Използвайте хидропоника, докато почвата е готова да култивира органични култури отново. Ние ще ви съобщим. Земеделието е един от моите специалитети. Обичах Земята и ми харесва да расте качествена, здравословна храна.

Това е най-важният период за живота ви. Забравете всички минали различия и се обединете в един глас. Запитайте се „Какво мога да направя?” Всички вие сте части от цялото. Така, че трябва да сте единни, за да се изправите срещу Тъмните сили. Когато един говори, то да е от името на всички и за всички. Заедно, вие ще успеете да върнете светлината, пълното съзнание и справедливост за цялото човечество.

В миналото всяка страна или раса стоеше сама и изгубена. Не мога достатъчно да подчертая колко е важно да забравите за изкуствените различия на раса и религия. Когато човечеството се обедини, то е силно срещу корупцията. Не позволявайте медиите да чертаят възгледите на вашия свят. Те всички се контролират от Тъмните сили. Показват ви само това, което ще ви държи в тъмнина. Аз ви моля, свържете се с природата. Преоткрийте истината за себе си - тя е напълно достъпна за всеки, който си е направил труда да я потърси. Тогава ясно ще видите какво е извършено, за да бъдете роби на Тъмните сили. Когато се пробудите за всички методи на контрол на съзнанието, на които сте били подложени, ще бъдете ужасени. Жалко за тези, които все още са заключени в тях. Помогнете им да открият светлината. Много от вас вече са готови да я видят, просто някой трябва да ви води към нея. Ние сме тук заради вас и никога няма да ви изоставим.

Оставете любовта да извира от сърцата ви, защото където има любов, там никога не може да има страх. Всичко и всеки отговаря на любовта. Нека тя стане движещата ви сила. Любовта никога не умира. Тя е вечна и ще възстанови планетата ви. Любовта ще върне мира и хармонията между хората.
Раздавайте любов, особено за тези, които страдат заради алчността на Тъмните сили. Визуализирайте в съзнанието си мир, светлина и ще успеете. Силата на мисълта и думите трябва да бъдат признати и да се използват за това. Ние ще успеем.

Скъпа моя, в момента животът е много труден, но ще се справите. Ние действаме, за да освободим тези, които са попаднали в капана на Черните сили. Изпращайте любов и светлина.

Ние сме на точния път. Заедно с цялото човечество ще възстановим светлината.

Винаги твой обожаващ Монти

Източник

Превод: NewAge.bg

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments