Просто представете своя билет Аз-съм-дете-на-Създателя и се качвайте на борда. – от Рон Хед


7 юли 2013

Архангел Михаил

Какви чудесни сложни същества сте, казващи че нещата не се развиват толкова бързо, колкото искате, и все пак мислите че нямате време да свършите всичко. Нищо чудно че вие забавлявате дори себе си от време навреме. Нека погледнем на нещата от друга гледна точка, става ли?

Има промени случващи се във всяка частица от творението в този момент. Няма същество, малко, голямо, или космическо, от ваша гледна точка, което не е било засегнато. Всеки атом, който вие можете да усещате, всяка форма на живот на земята ви, и всяка планета във вашата система е в процес на голяма промяна. Вашите учени са съвсем наясно с това, въпреки че те не ви казват. Някои се страхуват, някои са просто объркани. Те никога не са виждали, и не разбират, това което виждат сега. Някои други мислят, че знаят, но ние ще побързаме да им кажем, че те не знаят.

Налице е сравнително мигновена промяна, еволюция, възнесение, в действие. Но вие, скъпи приятели, бъдейки сложните същества които сте, и бъдейки в състояние да изобретявате неща като нарастване на времето, сте в състояние да видите това, така ежеминутно, че можете да заклеймявате липсата на промяна. Е, приятели, нека ви кажа това, че ако има една константа във вашата вселена, това е промяната. Вие просто не можете да живеете в един момент, който е като всеки друг момент, някога бил или някога ще бъде отново. Така че основно всичко което казвате, е: "Аз не съм щастлив от състоянието на нещата, както аз ги възприемам че са в момента. Искам повече за себе си. Стигнахме ли вече? " И нашият отговор може да бъде, " Стига да продължите да се придържате към скъпоценните си гледни точки, вие няма да видите промените, които искате." Но ние не казваме това.

Ние не казваме това понеже всеки атом, молекула и клетка в телата ви са подложени на същите промени като всички останали, за които говорихме. Вие сте на път да притежавате света който сънувате, въпреки че изглежда че се влачите на път за там.

Много от онези, които следят тези и други съобщения са наясно, чувстват, и се радват на много личностна промяна. Както сме говорили и преди, това е, което навигира нещата на вашата планета. Защо? Защото на вашата планета човечеството е движещата сила. Докато преди сте били насочвани в грешната посока. И човечеството е нещо, което съществува само като сбор от индивиди. С други думи, вие определяте какво се случва. Така че оплакването от състоянието на нещата, няма да ви отведе там, където искате да бъдете. И все пак вие ни видяхте привидно да празнуваме вашите постижения.

Е, скъпи единствени, огледайте се. Погледнете вашите минали предубеждения. Вие се движите. Нещата се променят. И вашия вътрешен, както и външен свят стават много по-добри. Любов и благословии на тези, които изпитват това от първа ръка. И още повече любов и благословии на тези, които не са започнали да го изпитват, все още. Наистина е време да започнат да търсят за себе си.

Нашето обещание е това, ако вие започнете да търсите в сърцата си, ако започнете да се питате всеки ден за промените във вас, които обсъждаме, вие ще ги намерите. Вие не сте недостойни. Не сте не заслужили. Вие не трябва да бъдете оставени отвъд. Просто представете своя билет Аз-съм-дете-на-Създателя и се качвайте на борда. Ще бъдете посрещнати с отворени обятия. В този момент отговорът на вашия въпрос, стигнахме ли вече, ще се промени от "не" на "да". И на тези, които вече са на този път, позволете ни да кажем, че вие ще бъдете изумени да видите колко много други намират светлината всеки ден.

Бъдете в мир и ни посрещнете в сърцата си. Добър ден.

Източник

Превод: Hristo



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments