21.12.2012 - Ден на Контакта - Cobra


Разпространете!!!

Ден на Контакта

21-12-2012

Време е да се предприемат действия! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно в точното време на слънцестоенето в края на 5,125-годишния цикъл на маите - 21 декември. На този ден, мощна енергия от Галактическото Централно Слънце ще достигне Земята и ще предизвика дълготрайни промени. Масите ще се съберат в този ден и ще призоват присъствието и намесата на нашите позитивни извънземни звездни братя и сестри, които ще ни помогнат в процеса на освобождението на нашата планета от тиранията на тъмните сили, така че за първи път в нашата история ние ще имаме възможност да създадем собствената си съдба като свободни граждани на света.

Нашите масово усилия на този ден ще бъдат спусък, който ще помогне за активиране на плана, така че да се доведе до успешен край.. Активиране на този ден е обявяването на победата на Светлината. Разпространете това! Споделете го в световен мащаб! Моля, да го публикувате на вашите уеб сайтове и блогове. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Критичната маса за активиране на желания ефект е около 118 000 души по целия свят, които действително го правят с фокус. Ако приемем, че човешките умения на концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 хиляди души като критична маса.

Да прочетете за нея е едно, а всъщност да вземете решение сами за себе си е напълно различно нещо. Лично аз ви насърчавам и ще съм благодарен ако повече хора участват действително, въпреки че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата часова зона.
Ние всички ще правим това активиране едновременно в момента на зимното / летното слънцестоене, което идва на 21 декември 2012 г. в 11:11 ч. GMT. Точен час за различните часови зони:

1:11 am HAST (Hawaii)
2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles)
4:11 am MST (Denver)
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria) ~ За България - 13:11 ч. на 21 декември!!!
1:11 pm EET (Cairo)
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)

Ако вашето местоположение не е в списъка, можете да погледнете "Световни часови зони" тук:

http://www.timeanddate.com/time/map/

Или погледнете на картата тук:
Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума като следите дъха си за няколко минути. Свържете се с нашата основна група за активиране в Гиза, Египет, както и с многото други групи по света, така че да създадем Едно същество в действие.

2. Има много кораби на положителни извънземни цивилизации около Земята, буквално покриващи небето по всички места. Тези кораби са невидими с невъоръжено око, защото те са обвити, така че Кабала да не може да ги открие. Изберете кораб, който е точно над вашето местоположение и се свържете енергийно със съществата в рамките на този кораб по начин работещ за вас.

3. Представете си ярка бяла светлина, слизаща от кораба директно през тялото ви към центъра на Земята. Сега поканете този кораб да се спусне, да кръжи непосредствено над вас и да се свърже с вас по какъвто и да е начин подходящ за вас. Поискайте от съществата на този кораб да помогнат на човечеството в процеса на освобождение. Отправете безусловно решение за Разкриване и Пръв Контакт. Ако 144 000 от нас направят това, велики неща са възможни!

4. Може да получите силен енергиен отзвук, но бъдете подготвени за това, че може да се случи физически контакт. Останете в единство със съществата от този кораб за известно време.

Ако желаете контакт с избрания от вас кораб на по-високо ниво, можете да използвате CE-5 протокол, разработен от д-р Стивън Гриър. За да получите инструкции, можете да се присъедините към групата CE-5 тук:

www.etletstalk.org


Имайте предвид:

а) датата на това активиране (21 декември), вероятно не е датата, когато Събитието ще се проведе

б) датата на това активиране (21 декември) не е датата, когато официалният Първи Контакт / Масови Кацания ще се случат

в) датата на тази активация (21 декември) в никакъв случай НЕ е датата, когато някои от негативните сценарии (полярна смяна, катастрофални промени на Земята, две слънца ... и т.н.) ще се случат


Допълнителна информация за времето преди 21 декември:

На 12 декември, девет дни преди края на цикъла, друг портал ще се отвори. Порталът 12:12:12 е последния портал за синтеза и интеграцията на всички наши животи на Земята и необходима подготовка за нашето главно активиране на 21 декември. На този ден, ще бъде постигната важна победа за Силите на Светлината. Всички подробности за тази победа все още са класифицирани. 12-ти декември е един много добър ден за присъединяване към групите за масова медитация около планетата, тъй като това ще ви подготви за 21 декември.

На 12 декември, астероида 4179 Toutatis ще премине съвсем близо до Земята. Преминаването на този астероид ще предизвика енергия на синтез и няма да доведе до катастрофални събития:

http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/09/big-asteroid-4179-toutatis-flyby-on-december-12-2012/

Времевият период между 17 декември и 21 е крайния срок за завършване. 17-ти декември е последния пик, както можете да видите на тази графика:
18 декември е дата всяка година, когато нашето физическо Слънце съвпада с Галактическото Централно Слънце. Този съвпад изпраща мощна светлинна енергия от централното слънце всяка година и обикновено трае няколко дни. Тази година ще бъде само подготовка към основната енергия на 21.

Интересното е, че времевата рамка между 17-ти декември и 21 също е периода на интензивни експерименти в CERN:

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Това е последният отчаян опит на Кабала да предотврати отварянето на портала на 21 декември. Излишно е да казвам, опитите им няма да бъдат успешни, в действителност тези експерименти ще дадат допълнителен тласък за отварянето на портала!

Ако се вгледате в астрологичната карта за 21 декември, ще видите конфигурация, сочеща от Сатурн в 9 градуса Скорпион, Венера в 7 градуса Стрелец и Плутон в 9 градуса Козирог, към Юпитер в 9 градуса Близнаци. Значителното в тази конфигурация е, че Венера е в съвпад с Antares опозиция с Юпитер в съвпад с Aldebaran . Остта Antares-Aldebaran е нажежаема жичка вътре в Галактическата мрежа на Светлината, което означава окончателното завършване на галактическите войни, края на дуалността и окончателната победа на Светлината в тази галактика. Заедно с Венера и Юпитер, това е много добър знак за нашата планета на 21 декември.

Актуализации за Деня на Контактa:

http://2012portal.blogspot.com/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

 1. Успех на всички подкрепящи Cobra...съзнателно или не!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. да успех на всики и нека лошото се свърши

   Изтриване
  2. Сайта - http://www.самосъзнание.com/ бе поместен в блога на Cobra - http://2012portal.blogspot.com/ , под "Instructions in different languages" (инструкции на различни езици):

   български (Bulgarian):

   http://www.самосъзнание.com/2012/12/den-na-kontakta-cobra.html

   Изтриване