Призовете Силно за Духовна Помощ и Ще я Получите в Изобилие

 и Ще я Получите в Изобилие

Призовете силно за духовна помощ и ще я получите в изобилие

12.12.2012 от Джон Смолман

С наближаването на края на тази календарна година вашите очаквания нарастват, броят на онези от вас, които ежедневно се занимават с медитация, през време на която отправят силното си намерение да се събудят, изпращат любов, състрадание и прошка на всички, които са в нужда, става все по-голям . Точно така и трябва да бъде. Има божествен план, според който се случва всичко, което е необходимо да се случи, за да бъде приключен напълно този етап точно по график, защото такава е Божията воля, която е безприкословна, но не забравяйте, че извън илюзията понятието време не съществува.

Трудно е да ви обясним този график така, че да разберете значението на многото неща, които се случват навсякъде по света, дори ви е трудно да осъзнаете многото други, също толкова значими събития, за които традиционните медии не споменават, защото за вас понятието график е прецизно разграфено време, и за да го разберете без елемента време е меко казано най-малкото объркващо.

В действителност граници и ограничения на времето не съществуват, но за вас това не е лесно да се разбере. В действителност, то е практически неразбираемо. Продължавайте да вярвате, че Волята на Отца ви за вас е вечна радост, и че тя ще бъде постигната както е божествено предназначено и е активно насърчавано от вашите ангели и водачи, въпреки всички съмнения или опасения, които може да почувствате, защото тя повишава вашата честота и улеснява да се свържете с тях и да получите изпратената ви помощ. Имате нужда от тяхната помощ, не можете да постигнете нищо сами, защото няма такова състояние. И, разбира се, че доверието във вашия Отец е съвсем оправдано.

Обичайното време за молитва, медитация и съзерцание укрепва доверието ви и ви дава възможност да се доближите повече до помощта, която постоянно ви се предлага - помощ, която ще ви помогне да се освободите от привързаността ви към илюзията и да спрете да отвличате вниманието си с неща, които тя непрекъснато ви обсипва, непрестанно, опитвайки се да ви убеди, че тя е реална. Тези привързаности се разпадат и тяхното напълно премахване е гарантирано, защото вие си сътрудничите. Концентрирайте се върху укрепване на това сътрудничество чрез добавяне на вашето желание и ентусиазъм да се освободите от всяко останало негодувание или гняв, особено тези, които могат да бъдат разрешени единствено чрез нищожно извинение, дължимо от вас към този, когото смятате, че дълбоко ви е наранил.

Прошката е ключът, чрез който може да се освободите, и ако имате затруднения с това, най-вероятно показва, че имате заключени области, в които лежат скрити действия или събития, от които може да се срамувате и за които се чувствате неспособни да си простите, и така вие ги проектирате на други хора. Ако откриете, че не можете да простите на някой друг, това обикновено означава, че не можете, поради някаква дълбоко вкоренена и неизвестна причина да простите на себе. Когато си простите сами на себе си, простили сте и на другите – като детска игра!

Ако прошката е проблем за вас, вгледайте се във вас и силно помолете за духовна помощ, и ще я получите в изобилие. Може да бъде доста изумени от това, което се показва: неща отдавна минали и забравени, но за които все още притежавате силен емоционален заряд. Често в детството ви сте били съдени и наказани несправедливо, но поради зависимостта ви от тези, които са ви съдили, вие сте го приели, и сте изпитали неправомерен срам. Това е било твърде болезнено, за да го запазите в своя съзнателен ум, и в името на собственото си оцеляване сте го погребали толкова дълбоко, колкото сте могли.

И целия този "боклук", сега се освобождава, и първоначалният гняв, който сте изпитали към тези несправедливи действия, извършени срещу вас, ще изкочат наяве като проблем, и ако се вгледате още по-дълбоко, ще откриете, срам, позор, които изпитвате към себе си и поради които не можете да си простите. Именно това е необходимо да осъзнаете, че трябва да освободите и с вашето съзнание на възрастни, на вас трябва да ви е напълно ясно, че не сте имали абсолютно никаква причина да чувствате срам и позор, и сега можете лесно да си простите за неоправданите присъди срещу вас. Когато се освободите от тях, вие ще се усетите олекотени, като че ли огромен товар е паднал от плещите ви и прекрасното чувство на свободата ще ви обгърне. Това наистина е началото на пробуждането ви в реалността. Поровете се дълбоко във вас, освободете всяко чувство на вина или срам, които намерите и възстановете божественото дадената ви свобода, която другите са ви отнели и знайте, наистина знайте, че сте точно такива, каквито Бог ви е създал.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/blog-post_5730.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments