Душевна Есенция на Божественото Изобилие и Просперитет

Божествени Човешки Същества на Божествената Любов

Уважаеми Възнесени Пионери!

На всяко ново ниво на съзнание, ние създаваме по различен начин и нов набор от принципи се прилагат към нашата действителност. В тази нова вълна на пробуждане, от нас се иска да възприемeм нов начин за създаване на богатство за себе си и за другите като по-голяма Цялост.

Аз наричам тази нова форма на изобилието "Златно изобилие", чрез което да възприемем себе си като Душевна Есенция на Изобилието. Ние трябва да го въплътим в себе си и да се превърнем в него по всички начини, а това се случва чрез анкериране на Божественото Творчество. Чрез креативността на Душата, изживявайки я като напътствия, ние проникваме в Божественото изобилие / просперитет. Когато го споделяме със света, бидейки в служба, ние сме в постоянен поток на даване / получаване и процъфтяваме като Божествени Човешки Същества на Божествената Любов.

Важно е да знаете, че ние създаваме с нашите корени, така че трябва да бъдем добре заземени и подравнени във физическото, за да се родят материални творения чрез Божественото Вдъхновение. Време е да направим нещата реални и да станем Златни Майстори на Аза.

с Божествена Любов, Полона Далн

Източник




Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments